Üvegtisztítók, védők
Menü
Kosár

A FoxPost automaták telítettek, az átvétel több nappal is hosszabbodhat!

Üvegtisztítók, védők

Üvegtisztítók, védők
Gyártó: Autoglym
A kristálytiszta ablaküveg kívül és belül. A tiszta szélvédő és oldalüvegek elengedhetetlenek a biztonságos közlekedéshez. A Car Glass Polish tisztító és polírozó összetevőket tartalmaz amik kívül, be..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Autoglym
Tisztít minden autóipari üveget, akril, plexi és műanyag ablakot. A Fast Glass egy csiszolóanyag, wax és szilikonmentes szupertisztító, ami semmilyen maradékot nem hagy a felületen. Ideális mindenfé..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: M.N.C.
Az autós páramentesítő segítségével felveheti a harcot az erős páratartalommal szemben az autóban, lakókocsiban vagy hajóban. A páramentesítő szivacsot nagyjából 2-3 hetente szükséges kiszárítani, ugy..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Beltéri tisztítószer prémium spray 53703 Turtle Wax Interior Detailer 591 ml Beltéri tisztítószer prémium spray 53703 Turtle Wax Interior Detailer 591 ml
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Interior Detailer csíkmentes ragyogást tesz lehetővé a lehető legkisebb erőkifejtés mellett is. Tisztít, szagtalanít és véd – a speciális permetező EGYENLETESEN oszlatja el a terméket a b..
6 490 Ft
Nettó ár:5 110 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Univerzális beltéri tisztító spray, mely zsírmentes hármas hatású formulából áll. Tisztít, kondicionál és védelmet nyújt. Használata után csíkmentes és tiszta felület marad. PH semleges termék. A turt..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Páramentesítő aeroszol 200 ml Prevent
Új termék
Gyártó: Prevent
A spray hatóanyaga megakadályozza a pára kialakulását az üvegfelületen, tehát tökéletesen használhatók szélvédők, tükrök, ablakok, szemüvegek bepárásodásának megakadályozására. Továbbá megakadályozza ..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Motip
A Motip Anti-condens páramentesítő hosszú ideig távoltartja a párát a gépkocsi belső ablakairól, szélvédőjéről és a külső visszapillantó tükrökről. Oldószermentes Belső- és külső használatra egyaránt ..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Rain-X
A RAIN-X használatával biztosíthatja minden időben a tiszta kilátást gépkocsijából. A kialakuló mikroszkopikus polimer réteg megakadályozza a páraréteg kialakulását a szélvédőn, így biztonságosabbá te..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Rain-X
A Rain-X külső (sárga flakon) szélvédőre kenve, kímélheti ablaktörlőjét, mivel kb.50km/h sebességtől a kialakult mikroszkopikus polimer réteg lepergeti a vizet a szélvédőről, így biztonságosabbá teszi..
3 500 Ft
Nettó ár:2 756 Ft
Gyártó: Rain-X
Tisztítja és kezeli az üvegfelületet, mellyel megnöveli a látási viszonyokat nedves időben. Továbbfejlesztett formula, mely jobb víz-gyöngyképződést eredményez. Segít a hó, jég ónos eső okozta kelleme..
3 750 Ft
Nettó ár:2 953 Ft
Gyártó: M.N.C.
Széles körben alkalmazható képernyő és üvegtisztító szett. Folt- és csíkmentes ragyogást biztosít szélvédőknek, ablaküvegeknek, vagy akár notebook, tv, tablet, telefon képernyőknek is. A tartozék mikr..
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Használja kívül- és belül a tiszta látási viszonyok elérése érdekében. Megbírkózik mindenféle szennyeződéssel, Eltávolítja a dohányfüst okozta foltot, ujjlenyomatokat és a piszkot. Magas alkoholtartal..
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Univerzális tisztító hab 101 felhasználási móddal Clindo HA51420
Új termék
Gyártó: Gold Eagle
Rendkívül hatákony és sokoldalúan felhasználható aktív tisztító hab. Lerövidíti a tisztításra fordított időt – biztonsággal használható kárpitra, szőnyegre, műanyag és kerámia tárgyakra, de csíkm..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Gyártó: Motip
Nagy hatékonyságú üvegtisztító hab spray, mely rendkívüli módon oldja a szennyeződéseket, zsír – és olajfoltokat. Külső és belső használatra is tökéletes. Nagy kapacitásnak köszönhetően nagyon sokáig ..
1 780 Ft
Nettó ár:1 402 Ft
Gyártó: Mannol
Gyorsan és hatékonyan távolítja el a szélvédőn és az ablaküvegen keletkezett lerakódásokat, mint például nikotin, zsír, szilikon, viasz maradványokat. A megfelelő kendő használata mellett csíkmentesen..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Gyártó: Grass
Magas alkoholtartalmú üvegtisztító spray, mellyel csíkmentesen tisztítható szélvédő, tükör, króm, fényezett műanyag és csempe. Gyorsan szárad,nem hagy csíkokat és foltokat. A tisztított felület antisz..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Motip
Esős, havas időjárás esetén külső használatra szolgál a termék, mely vízlepergető felületet képez a kezelt felületen. Sokan láthatattlan ablaktörlő lapátnak nevezik, ugyanis 60km/h felett a víz lepere..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Nanotechnológiás vízlepergető (fél év/kezelés), üveg- és tükörfelületekre Grass NF04
Elfogyott
Gyártó: Grass
Kiemelkedő hosszúságú védelmet biztosít a kezelt üvegnek vagy tükörnek. Egy kezeléssel nagyjából 180 napos (vagy 10.000Km) vízlepergető réteget visz fel a szélvédőre vagy üvegre. A nanotechnológiás ví..
8 250 Ft
Nettó ár:6 496 Ft
Üvegpolírozó készlet cerium oxid-os CM86684
Elfogyott
Gyártó: Carmotion
Kiváló minőségű üvegpolírozó készlet, melynek használatához elektromos csavarhúzó vagy fúrógép vagy polírozó gép szükséges. Ez az üvegpolírozó szett ténylegesen eltávolítja a karcolásokat az üvegből, ..
6 450 Ft
Nettó ár:5 079 Ft
Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)