Üvegtisztítók, védők
Menü
Kosár

Üvegtisztítók, védők

Üvegtisztítók, védők
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM INTENZÍV ÜVEGTISZTÍTÓ / ÜVEGPOLÍR A kristálytiszta ablaküveg kívül és belül. A tiszta szélvédő és oldalüvegek elengedhetetlenek a biztonságos közlekedéshez. A Car Glass Polish tisztító és po..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM GYORS ÜVEGTISZTÍTÓ Tisztít minden autóipari üveget, akril, plexi és műanyag ablakot. A Fast Glass egy csiszolóanyag, wax és szilikonmentes szupertisztító, ami semmilyen maradékot nem hagy a..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: M.N.C.
Páramentesítő autóba Az autós páramentesítő segítségével felveheti a harcot az erős páratartalommal szemben az autóban, lakókocsiban vagy hajóban. A páramentesítő szivacsot nagyjából 2-3 hetente szük..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Bullsone
Vízlepergető és üvegtisztító sprayTisztít és vízlepergető bevonattal látja el a kezelt üvegfelületet. Alkalmas szélvdőre és tükörre is egyaránt. Nagyon hatékony, már 50km/h felett nem kell használnia ..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Royal Magic 101
Eső lepergető koncentrátum Ez az átlátszó, színtelen folyadék (polimer formula) hatásosan tartja egyben a vízcseppeket a szélvédőn. amelyek menetszél hatásárára legurulnak róla, ezáltal sokkal jobban..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax műszerfaltisztítóUniverzális beltéri tisztító spray, mely zsírmentes hármas hatású formulából áll. Tisztít, kondicionál és védelmet nyújt. Használata után csíkmentes és tiszta felület marad..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Gyártó: Grass
180 napos nanotechnológiás bevonatKiemelkedő hosszúságú védelmet biztosít a kezelt üvegnek vagy tükörnek. Egy kezeléssel nagyjából 180 napos (vagy 10.000Km) vízlepergető réteget visz fel a szélvédőre ..
6 250 Ft
Nettó ár:4 921 Ft
Gyártó: Motip
Páramentesítő spray A Motip Anti-condens páramentesítő hosszú ideig távoltartja a párát a gépkocsi belső ablakairól, szélvédőjéről és a külső visszapillantó tükrökről. Oldószermentes Belső- és külső ..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Rain-X
RAIN-X páramentesítő és párásodás gátló A RAIN-X használatával biztosíthatja minden időben a tiszta kilátást gépkocsijából. A kialakuló mikroszkopikus polimer réteg megakadályozza a páraréteg kialaku..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Rain-X
RAIN-X LÁTHATATLAN ABLAKTÖRLŐ külső szélvédő felületre A Rain-X külső (sárga flakon) szélvédőre kenve, kímélheti ablaktörlőjét, mivel kb.50km/h sebességtől a kialakult mikroszkopikus polimer réteg l..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Rain-X
Üvegtisztító és vízlepergető Tisztítja és kezeli az üvegfelületet, mellyel megnöveli a látási viszonyokat nedves időben. Továbbfejlesztett formula, mely jobb víz-gyöngyképződést eredményez. Segít a h..
3 750 Ft
Nettó ár:2 953 Ft
Gyártó: M.N.C.
Üvegtisztító készlet Széles körben alkalmazható képernyő és üvegtisztító szett. Folt- és csíkmentes ragyogást biztosít szélvédőknek, ablaküvegeknek, vagy akár notebook, tv, tablet, telefon képernyőkn..
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax üvegtisztító spray Használja kívül- és belül a tiszta látási viszonyok elérése érdekében. Megbírkózik mindenféle szennyeződéssel, Eltávolítja a dohányfüst okozta foltot, ujjlenyomatokat és..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Motip
Üvegtisztító hab Nagy hatékonyságú üvegtisztító hab spray, mely rendkívüli módon oldja a szennyeződéseket, zsír – és olajfoltokat. Külső és belső használatra is tökéletes. Nagy kapacitásnak köszönhet..
1 780 Ft
Nettó ár:1 402 Ft
Gyártó: Mannol
Üvegtisztító sprayGyorsan és hatékonyan távolítja el a szélvédőn és az ablaküvegen keletkezett lerakódásokat, mint például nikotin, zsír, szilikon, viasz maradványokat. A megfelelő kendő használata me..
700 Ft
Nettó ár:551 Ft
Gyártó: Grass
Univerzális üvegtisztító sprayMagas alkoholtartalmú üvegtisztító spray, mellyel csíkmentesen tisztítható szélvédő, tükör, króm, fényezett műanyag és csempe. Gyorsan szárad,nem hagy csíkokat és foltoka..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Nigrin
Intenzív ablaktisztítóA legmodernebb nanotechnológiás összetevők felhasználásával készül. Könnyedén és hatékonyan tisztítja az autóablakokat, külső és belső felhasználásra egyaránt javasolt. Hatékonya..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Vízlepergető nanotechnológiás kendő Nasiol GlasShield Wipe-on
-21 %
Gyártó: Visbella
Nasiol GlasShield törölhető nano esővédő Ismerje meg a Nasiol GlasShield Wipe-On-ot, a nanotechnológiai esővédőt!Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk Önnek hidrofób nano törlőkendőt, amelyet autó..
1 580 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Gyártó: Motip
Vízlepergető spray szélvédőre 500ml Esős, havas időjárás esetén külső használatra szolgál a termék, mely vízlepergető felületet képez a kezelt felületen. Sokan láthatattlan ablaktörlő lapátnak nevezi..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Üvegpolírozó készlet cerium oxid-os CM86684
Elfogyott
Gyártó: Carmotion
Üvegpolírozó szettKiváló minőségű üvegpolírozó készlet, melynek használatához elektromos csavarhúzó vagy fúrógép vagy polírozó gép szükséges. Ez az üvegpolírozó szett ténylegesen eltávolítja a karcolá..
6 450 Ft
Nettó ár:5 079 Ft
Üvegpolírozó krém 300 ml Nigrin 73917
Elfogyott
Gyártó: Nigrin
Üvegpolírozó, karceltávolító krémA legmodernebb nanotechnológiás összetevők felhasználásával készül. Kimagasló minőségű és rendkívül hatékony üvegpolírozó viasz.Kifejezetten külső üvegfelületek pl. sz..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Tételek: 1 - 21 / 21 (1 oldal)