Menü
Kosár

Üvegtisztítók, védők

Üvegtisztítók, védők

Az autókarbantartás során használt üvegtisztítók és üveg vízlepergetők kiváló segítséget nyújtanak abban, hogy az autóüvegek tiszták és átlátszóak maradjanak.

Az üvegtisztítók olyan speciális összetevőkből állnak, amelyek hatékonyan eltávolítják az üvegen lerakódott port, szennyeződést és zsíros foltokat.

Az üveg vízlepergetők pedig egy speciális bevonatot képeznek az üvegen, amely segít abban, hogy a vízcseppek ne tapadjanak meg rajta, így javítva az autóvezetés biztonságát esős időben.

A páramentesítők pedig olyan eszközök, amelyek segítségével csökkenthető a belső térben a pára mennyisége. Ez különösen hasznos lehet nedves időjárás esetén, amikor a pára könnyen lerakódhat az autó szélvédőjén.

Összességében az üvegtisztítók, üveg vízlepergetők és páramentesítők mind olyan eszközök, amelyek segítségével javítható az autóvezetés biztonsága és kényelme. Ezek az eszközök könnyen beszerezhetők és használatuk rendkívül egyszerű, így érdemes beépíteni az autó karbantartási rutinjába.

Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Car Glass Polish egy multifunkcionális ablaktisztító és polírozó készítmény, amely kifejezetten az autóüvegek tisztán tartására és átlátszóságának helyreállítására lett kifejlesztve. ..
5 200Ft
Nettó ár:4 094Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Fast Glass egy prémium minőségű üvegtisztító, amelyet kifejezetten az autóipar számára fejlesztettek ki, de sokoldalúságának köszönhetően széles körben alkalmazható. Ez a termék tökéletes ..
4 900Ft
Nettó ár:3 858Ft
Gyártó: M.N.C.
Az autós páramentesítő szivacs egy rendkívül hasznos kiegészítő, amely hatékonyan csökkenti a magas páratartalmat az autóban, lakókocsiban vagy hajóban. Ez az eszköz különösen hasznos lehet azokban az..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Interior Detailer egy innovatív autóápolási termék, amely egyszerű és hatékony megoldást kínál az autó belső tereinek tisztításához, szagtalanításához és védelméhez. A termék különleges p..
6 490Ft
Nettó ár:5 110Ft
Gyártó: K2
A K2 Invisible Wiper egy innovatív folyékony hidrofób bevonat, amely kifejezetten arra tervezték, hogy megkönnyítse a víz elvezetését a szélvédőről esőben történő vezetés közben. Ez a termék egy nanor..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Dash & Glass egy sokoldalú beltéri tisztító spray, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerre tisztítson, kondicionáljon és védelmet nyújtson az autó belső felületeinek. Ez a különleges zs..
2 490Ft
Nettó ár:1 961Ft
Gyártó: Prevent
A Prevent Páramentesítő Spray egy kiváló megoldás azok számára, akik a páralecsapódás és a homályosodás problémájával küzdenek az autójukban, otthonukban vagy akár a szemüvegükön. Ez a speciális spray..
1 950Ft
Nettó ár:1 535Ft
Gyártó: Motip
A Motip Anti-condens Páramentesítő egy rendkívül hatékony termék, amely kifejezetten arra tervezték, hogy megakadályozza a páralecsapódást a gépkocsik belső ablakain, szélvédőjén és a külső visszapill..
2 150Ft
Nettó ár:1 693Ft
Gyártó: K2
A K2 Fox Páramentesítő Spray egy rendkívül hatékony megoldás azok számára, akik a páralecsapódás problémájával küzdenek autójukban. Ez a speciális spray kifejezetten arra lett tervezve, hogy megelőzze..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: Rain-X
A Rain-X Párásodásgátló egy forradalmi termék, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy tiszta kilátást biztosítson minden időjárási körülmények között, legyen szó gépkocsi szélvédőjéről vagy..
4 650Ft
Nettó ár:3 661Ft
Rain-X esőlepergető külső szélvédőre 200ml
-25 %
Gyártó: Rain-X
A Rain-X Vízlepergető Szélvédőre - Láthatatlan Ablaktörlő egy rendkívül hatékony termék, amely kifejezetten arra tervezték, hogy javítsa a látási viszonyokat és növelje a vezetés biztonságát rossz idő..
3 990Ft 5 350Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Rain-X
A Rain-X 2:1 Vízlepergető Spray egy innovatív termék, amely kettős funkciót lát el: egyrészt vízlepergető bevonatot képez az üvegfelületeken, másrészt segít fenntartani azok tisztaságát. Ez a fejlett ..
9 850Ft
Nettó ár:7 756Ft
Gyártó: K2
A K2 Invisible Wiper Blade egy korszerű, folyékony hidrofób bevonat, melyet kifejezetten a gépjárművek üvegfelületeinek védelmére fejlesztettek ki. Ez a speciális készítmény egy olyan nanotechnológiáv..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Gyártó: M.N.C.
Ez a széles körben alkalmazható képernyő- és üvegtisztító szett tökéletes megoldást nyújt a szélvédők, ablaküvegek és a különféle digitális eszközök, mint a notebookok, televíziók, tabletek és telefon..
1 480Ft
Nettó ár:1 165Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Clearvue üvegtisztító ideális választás mind külső, mind belső üvegfelületek tisztítására, a tiszta és világos látási viszonyok biztosítása érdekében. Ez a különleges formulájú tisztítósz..
2 500Ft
Nettó ár:1 969Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax ClearVue Vízlepergető egy kiváló szélvédő esőtaszító, amely jelentősen javítja a láthatóságot mindenféle időjárási körülmények között, legyen az eső, havas eső vagy hó. Ez a termék k..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Üveg polírozó készlet cerium-dioxid-os 100 gr. GB-Q Üveg polírozó készlet cerium-dioxid-os 100 gr. GB-Q
-11 %
Gyártó: OEM
A cerium-dioxid alapú polírozópor kiemelkedő megoldást nyújt az üveg polírozás terén, különösen a szélvédő karceltávolításban. Az üvegfelületek, mint a szélvédők és más típusú üvegek kisebb karcolásai..
7 990Ft 8 990Ft
Nettó ár:6 291Ft
Gyártó: OEM
A cerium-dioxid por kiemelt megoldást nyújt az üveg polírozás és szélvédő karc eltávolítás terén. Ez a kiváló minőségű por kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy az autók szélvédőin és egyéb üvegfe..
4 250Ft
Nettó ár:3 346Ft
Gyártó: Motip
A Motip Üvegtisztító Hab Spray egy rendkívül hatékony tisztítószer, amelyet kifejezetten az üvegfelületek tisztítására fejlesztettek ki. Ez a speciális hab formula kiválóan oldja a makacs szennyeződés..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Clear Vue Üvegtisztító Törlőkendők ideális választások a gyors és hatékony csíkmentes tisztításhoz minden üveg- és tükörfelületen. Ezek a törlőkendők kifejezetten úgy lettek kialakítva, h..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol 9974 Üvegtisztító Spray egy sokoldalú és hatékony tisztítószer, amely kiválóan alkalmas az autó szélvédőjén és ablaküvegein keletkezett makacs lerakódások eltávolítására. Ez a különleges spra..
800Ft
Nettó ár:630Ft
Gyártó: K2
A K2 NUTA ablaktisztító, a legújabb nanotechnológiai áttörés az autóápolásban. Ez a kiváló minőségű tisztítófolyadék szakértő módon távolítja el a szennyeződéseket és a port az autóablakokról, fényszó..
1 200Ft
Nettó ár:945Ft
Gyártó: Motip
A Motip Rain Away Vízlepergető Spray egy innovatív termék, amelyet kifejezetten az esős és havas időjárási körülmények közötti külső használatra terveztek. Ez a spray egy vízlepergető réteget képez a ..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Páramentesítő aeroszol 200 ml Prevent
Elfogyott
Gyártó: Prevent
A Prevent Páramentesítő Spray egy kiváló megoldás azok számára, akik a páralecsapódás és a homályosodás problémájával küzdenek az autójukban, otthonukban vagy akár a szemüvegükön. Ez a speciális spray..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail