Állat az autóban
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Állat az autóban

Állat az autóban

Állatszállításkor mindig jól jön egy kis védelem. A legtöbb állat nem érzi biztonságban magát amikor szállítják. Hogy az utazás kellően biztonságos legyen fel kell készíteni a járművet az állat szállítására, legyen szó kutyáról, macskáról, vagy egyéb háziállatról. Nem csak a kedvencünket védhetjük ezekkel a termékekkel, hanem szó szerint mindenkit aki a közlekedésben részt vesz. Egy kutyarács nagyon jól jön, ha a vezetőteret el kell szeparálni a hátsó légtértől, pl. nagyobb kutyus szállításakor, vagy egy kutyapokróc, ha a kedvencünkkel valami baj törénik, ugyanis megvédi az autó belterét a szennyeződésektől, de egy rögzítő hámnak is van helye.

Gyártó: Carmotion
Állatszőr eltávolítóKézi állatször eltávolító. Használatával könnyedén és kíméletesen el tudja távolítani az állatszőrt szinte minden felületről. Legyen szó, kanapé, ruha, autó ülés, üléshuzat, szék. ..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Carmotion
Autós póráz állatoknakBiztonségi övbe csatlakoztatható póráz, mely kisebb, illetve közepes termetű állatoknál használható. Tökéletes megoldás a biztonságos utazáshoz. Védi az kutyát, macskát és egyéb ..
1 580 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Gyártó: HD
Ülésvédő kutyapokrócElsősorban állatszállításkor használható ülésvédő takaró. Megvédi az autó belterét az állatszállításkor keletkezett szőr vagy egyéb szennyeződésétől. Ez az ülésvédő egy darabig tat..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Lampa
Kutyaháló 100x50cm Lampa60400 Használható csomagok és kissebb élő állatok elkülönítésére a biztonságos közlekedés érdekében. Szerelési útmutató: Rögzítés felül: 1. A felső kampókat akassza a ..
2 550 Ft
Nettó ár:2 008 Ft
Gyártó: Carpoint
Térelválasztó háló autóba Elsősorban kutyák és egyéb emlősök ellen készült térelválasztó háló. A háló megakadályozza, hogy a kutya zavarjon minket a vezetésben, vagy a hátsó ülésen utazókat. Eb védel..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Bottari
Térleválasztó kutyarács autóba Néha van úgy, hogy kedvenceinket (kutyákat, macskákat) szállítani kell. De nincsen annál rosszabb, ha zavarnak minket a vezetésben. Ez nem csak zavaró, de rendkívül ba..
10 990 Ft
Nettó ár:8 654 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Kárpittisztító szer állatok utánHa kedvenceinket szállítjuk az autóban, előfordulhat, hogy piszkot hagy maga után, de akár állati ürülék, vagy vizelet sem ritka és ha ezekből az autókárpitra kerül, ak..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Carcommerce
Fekete hátsó ülésvédőElsősorban csomagok szállítására optimalizált hátsó ülésvédő, mely teljesen vízálló. Nagyon tartós ECO bőrből készült, mely ellenállás a nagyobb igénybevételnek is. Könnyel le és ..
6 250 Ft
Nettó ár:4 921 Ft
Vízálló ülésvédő hátsó ülésre kutya, illetve kisállat szállításhoz 55669B Vízálló ülésvédő hátsó ülésre kutya, illetve kisállat szállításhoz 55669B
-9 %
Gyártó: M.N.C.
Kutyáknak ülésvédő autóba Autós ülésvédő huzat elsősorban kutyák, macskák részére. Egyszerűen rögzíthető a hátsó fejtámlákra a csatos, gumis kialakításnak köszönhetően. Vízálló vászon anyaga megvéd..
4 250 Ft 4 650 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Gyártó: Bottari
Pisiálló kutyapokróc autóbaPrémium minőségű kutyapokróc, mely kisállatok szállítására tökéletesen alkalmazható. Védi az ülés és a belső teret az állatszőr, vér és vizelet ellen. Különösen alkalmas vér..
6 990 Ft
Nettó ár:5 504 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)