Ablakmosó rendszerek
Menü
Kosár

Ablakmosó rendszerek

Ablakmosó rendszerek
Ablakmosó cső (átmérő 4mm) Ablakmosó cső (átmérő 4mm)
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Ablakmosó rendszereknél legtöbbször használt lágy PVC cső. Legtöbb esetben a 4 mm átmérőjű csöveket használják az autókban. A feltűntett ár méterre vonatkozik. Minimális rendelhető mennyiség: 1 mét..
150 Ft
Nettó ár:118 Ft
Ablakmosó fej univerzális  2 spricnis
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Két irányban elálló ablakmosó fej. Tű segítségével kalibrálható a szórása a fejeknek..
280 Ft
Nettó ár:220 Ft
Gyártó: Bright Ride
A régi elfáradt gumicsövet és az ablakmosó rendszert könnyedén ki tudja cserélni ezzel a készlettel. A termék szerelése műszaki alapismeretek igényel. Csomag tartalma: - 1db 4mm gumicső (szabványo..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Ablakmosó rendszerekhez toldócső 4 mm-es csőre
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Műanyag toldócső folyadék továbbításához. 4 mm-es belső átmérővel rendelkező csövekre szerelhető. A csatlakozó önszorítós, azaz csőbe dugva megszorul. Ablakmosó rendszerekhez tökéletes megoldás. Vissz..
200 Ft
Nettó ár:157 Ft
Ablakmosó rendszerhez T elosztó 4 mm-es csőre
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Kifejezetten folyadék elvezetésére használható T elosztó, mely 4 mm-es csőre csatlakozik, így tökéletes választás autó ablakmosó rendszereihez...
350 Ft
Nettó ár:276 Ft
Ablakmosó visszacsapó szelep Ablakmosó visszacsapó szelep
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Megakadályozza, hogy a szélvédőmosó visszakerüljön a tartályba, így a csőben maradva azonnali spriccelést tesz lehetővé a következő használat során. Felszerelhető az alábbi csőre A cső belső átmér..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: OEM
Utólagosan beépíthető fényszóró mosó rendszer. A XENON izzók használatához kötelező feltétel. Kiegészítő kapcsolóról vezérelhető a rendszer.Univerzális, a legtöbb középkategóriás autóba beépíthető. A..
4 350 Ft
Nettó ár:3 425 Ft
Gyártó: OEM
Ha elromlott a régi, vagy nem kapni az autóhoz ablakmosó rendszert, vagy egyedi megoldásokra használható univerzális szélvédőmosó rendszer. A rendszer bekötését bízzuk szakemberre, ugyanis műszaki ism..
4 250 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)