Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

HB3 (P20d)

Az HB3 izzók olyan autóvilágítási elemek, amelyek a fényszórókban és tompított fényszórókban használatosak. Ezek a izzók hozzájárulnak a járművilágítás hatékonyságához és a közúti biztonsághoz. Az alábbiakban részletes leírást talál az HB3 izzókról:

HB3 Izzók - Kiemelkedő Világítás és Hatékonyság

Az HB3 izzók, más néven 9005 típusú izzók, olyan autóvilágítási elemek, amelyek a fényszórórendszerben és tompított fényszórókban használhatók. Ezek az izzók nagy teljesítményűek és erős fénykibocsátást biztosítanak, ami fontos a vezetők számára, hogy jól lássanak és láthatóak legyenek különböző vezetési körülmények között.

Főbb Jellemzők:

  • Erős Fényerő: Az HB3 izzók erős fénykibocsátással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a jobb láthatóságot és a távolsági objektumok világosabb megjelenítését.

  • Kiváló Világítás: Ezek az izzók kiválóan alkalmasak a közúti világításra, és növelik a vezetői biztonságot éjszaka és rossz látási viszonyok között.

  • Tompított Fényszóró: Az HB3 izzók gyakran tompított fényszórókban használhatók, ami a másik irányba közlekedő járművek és közlekedők számára is kényelmes láthatóságot biztosít.

  • Hosszú Élettartam: Az HB3 izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, ami csökkenti a cseréjük gyakoriságát.

  • Könnyű Telepítés: Ezek az izzók általában könnyen telepíthetők a jármű fényszórórendszerébe, és megfelelnek a gyári specifikációknak.

Az HB3 izzók rendkívül fontosak a közúti biztonság és a megfelelő világítás szempontjából. Ezek az izzók kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, és hozzájárulnak a vezetői biztonság fenntartásához, különösen sötét vagy rossz látási viszonyok között. Az izzók időszakos ellenőrzése és cseréje elengedhetetlen ahhoz, hogy a járművilágítás mindig optimális állapotban legyen.

Gyártó: Neolux
Foglalat: HB3 (9005) Tápellátás: 12V Teljesítmény: 60W Kialakítás: P20D Fény: melegfehér ~2000K Európai minősítés: Igen, E1 Kiszerelés: darabos Ár: darabár..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Mannol
Európai minősítéssel rendelkező HB3 fehér fényű izzó. Német minőség, minden normának megfelel. Tartósan ellenáll a rázkódásnak és a hőmérséklet ingadozásnak.Tápellátás: 12V Teljesítmény: 60 Watt ..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail