Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Ventilátorok autóba

Ventilátorok autóba

Az autós ventilátorok ideális megoldást nyújtanak a forró nyári napokra, amikor gyors és hatékony hűtésre van szükség az autó belterében. Az autofejlesztes.hu kínálatában elérhető ventilátorok változatos típusokban és méretekben érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek leginkább megfelelő terméket. A hordozhatóság, energiatakarékosság és csendes működés mind hozzájárulnak az utazás kényelméhez és komfortjához.

Csíptethető akkumulátoros ventilátor CLF10/BK Csíptethető akkumulátoros ventilátor CLF10/BK
Elfogyott
Gyártó: Somogyi
Cserélhető akkumulátorral rendelkező otthoni, illetve autós ventilátor. Szinte bármilyen helyzetben jól használható. Egyszerűen rögzíthető, könnyen kezelhető. A ventilátor feje 360°-ban forgatható. Eg..
4 350Ft
Nettó ár:3 425Ft
Gyártó: M.N.C.
Elege van a bepárásodó szélvédőből? Zavarja a kilátásban a főleg ősszel és télen lecsapódó vízpára? Ez a termék gyors megoldást nyújt a problémára. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a szivargyújt..
4 990Ft
Nettó ár:3 929Ft
Gyártó: Autolife
Páramentesítésre használható autós ventilátor, mely segítségével nagyon gyorsan eltávolíthatja a kicsapódó párát a szélvédőről. A fűtőventilátor nem csak fűtésre képes, hanem hagyományos ventilátorkén..
4 990Ft
Nettó ár:3 929Ft
Gyártó: 4Cars
Kizárólag személyautóban üzemeltethető szivargyújtó csatlakozóval ellátott oszcilláló ventilátor, mely jelentősen megnöveli a komfort érzetet azokban a járművekben ahol a hűtés nem megoldódott. A ven..
5 550Ft
Nettó ár:4 370Ft
Gyártó: Automax
 Kizárólag személyautóban üzemeltethető szivargyújtó csatlakozóval ellátott oszcilláló ventilátor, mely jelentősen megnöveli a komfort érzetet azokban a járművekben ahol a hűtés nem megoldódo..
9 450Ft
Nettó ár:7 441Ft
Gyártó: Automax
Fekete színű, műanyag ventilátor, mely nagyon gyorsan forog. 1 méteres kábelhosszúság Mérete: 5 col, ~12,5cm 12V-os szivargyújtós csatlakozás Csuklós kialakítású tapadókorong Ki/be kapcsoló gomb ..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Fűtő ventilátor páramentesítésre 12V / 150 Watt 27592
Elfogyott
Gyártó: All Ride
Minden gépkocsi típusban könnyen felszerelhető a tartozékok segítségével. 12V-ról működik és a jármű szivargyújtó bemenetébe csatlakoztatható. Figyelem! A ventilátor 150W-os teljesítményű! Egy ottho..
6 650Ft
Nettó ár:5 236Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail