Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Waxok, viaszok

Waxok, viaszok

Az autó waxok vagy más néven autó viaszok elsődleges célja az autófényezés védelme, másodsorban pedig a csillogó megjelenés biztosítása. A prémium minőségű autó waxok nem csak karnauba pálma viaszt tartalmaznak, hanem különböző ragyogást fokozó adalékanyagokat is. A karnauba tartalom aránya a waxban meghatározza annak keménységét: minél magasabb a karnauba tartalom, annál keményebb a wax. Bizonyos oldószerek segítségével a wax folyékony állapotúvá tehető, bár ez kevésbé tartós, mint a viasz állapotú termékek.

A gyorsviaszok nagy előnye, hogy rendkívül gyorsan és könnyen felhordhatók a fényezésre. Ezeket általában a vizes autóra fújják, majd 2-3 perc elteltével szárazra törlik. Bár ez a módszer gyors és egyszerű, nem biztosít olyan hosszú távú védelmet, mint a viasz alapú waxok. Egy gyors wax átlagosan 2-12 hétig nyújt védelmet – az ár is tükrözi ezt –, míg egy viasz alapú wax akár 12-26 hetes védelmet is képes biztosítani normál használat mellett.

A tégelyes waxok általában drágábbak és tartósabbak, mivel ezekben nagyobb mennyiségben van jelen a karnauba. Ezeknek a felhordása időigényesebb, akár 15-20 percet is igénybe vehet, de az eredmény lenyűgöző: az autó fényezése hosszú távú védelmet kap és lenyűgözően csillog.

Ha további információra van szüksége az autó waxok vagy autó viaszok használatával és választásával kapcsolatban, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a következő telefonszámon: 06/70-60-666-60. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a legjobb autó wax kiválasztásában, hogy autója fényezése hosszan megőrizze ragyogását és védelmét.

Gyártó: Moje Auto
Az Moje Auto gyorswax (folyékony viasz)  egy extra gyors és könnyen használható termék, amely kifejezetten a modern autótulajdonosok igényeire lett szabva. Ennek a kiváló minőségű gyorswaxna..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Gyártó: K2
A K2 Balsam Liquid Wax egy rendkívül sűrű, majdnem krém állagú autóviasz, amely kivételes védelmet nyújt a fényezésnek több héten keresztül. Ez a különleges összetétel nem csak védi a festéket, hanem ..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Autoglym Aqua Wax (karnauba viasz) 500 ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM Prémium Minőségű Aqua Wax innovatív megoldást nyújt a járművek külső felületeinek ápolásához. A termék úgy lett kifejlesztve, hogy rendkívül ragyogó, foltmentes eredményt biztosítson még v..
7 900Ft
Nettó ár:6 220Ft
Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray) Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Rapid Aqua Wax kit egy kiváló minőségű termék együttes, amely a járművek külső felületeinek gyors és hatékony ápolását teszi lehetővé. Az Autoglym Aqua Wax a kit részeként kifejezetten úgy..
12 500Ft
Nettó ár:9 843Ft
Gyártó: Autoglym
A Prémium Minőségű Autoglym Autóápolási Termékcsalád egy innovatív megoldást kínál az autómosás terén, kifejezetten a gőzborotvás (magasnyomású) mosókra lett tervezve, ami lehetővé teszi a hagyományos..
18 500Ft
Nettó ár:14 567Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Polar Seal egy különleges és innovatív fényezésvédő réteg, amelyet kifejezetten a magasnyomású mosók hablándzsájával történő egyszerű és gyors felvitelére fejlesztettek ki. Ez a termék ide..
12 800Ft
Nettó ár:10 079Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Rapid Ceramic Spray egy forradalmi termék az autóápolás területén, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű alkalmazást, miközben tartós védelmet nyújt a jármű fényezésének. Ezzel a termék..
12 300Ft
Nettó ár:9 685Ft
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM Ultra High Definition Ceramic Coating egy magas szintű fényezésvédő bevonat, amely a legújabb innovációkat ötvözi az autóápolás terén. Ez a termék kiválóan alkalmas a tökéletes fényezés ál..
39 000Ft
Nettó ár:30 709Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Ultra High Definition Wax a luxusautó-ápolás csúcskategóriás terméke, amelyet kifejezetten az autóápolás ínyencei számára fejlesztettek. Ez a prémium minőségű karnauba wax a legfinomabb fe..
41 000Ft
Nettó ár:32 283Ft
Gyártó: The Treatment
A The Treatment - Carnauba autó viasz PTFE adalékkal egy különleges bevonó anyag, amelyet kifejezetten az autó fényezésének magas fényűvé és védelmévé tételére fejlesztettek ki. Ez a termék nemcsak ki..
2 450Ft
Nettó ár:1 929Ft
Gyártó: Motip
A Motip Gyorsfény Wax Spray egy tartós fényt létrehozó, magas minőségű autóápolási termék. Alkalmas festett, műanyag és krómozott alkatrészekhez, így széleskörűen használható a jármű különböző részein..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Gyártó: Motip
A Motip Gyorsfény-Viasz egy kiváló minőségű, krém állagú ápolószer, amely speciálisan a normál és a metál fényezésű autók fényének helyreállítására és védelmére lett kifejlesztve. Ez a termék nem csak..
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Gyorsfény-viasz karnauba wax (Speed Wax) 500 ml Mannol 9977
-8 %
Gyártó: Mannol
A Speed Wax egy rendkívül hatékony és gyorsan ható védőszer, mely természetes karnaubaviasz alapú, ideális a karosszériák és egyéb elemek fényesítésére és védelmére. Ez a termék tökéletesen alkalmas a..
2 350Ft 2 550Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: K2
A K2 Ultra Wax karnauba viasz egy kiváló minőségű autóápolási termék, amely rendkívüli védelmet nyújt a jármű fényezésének az időjárási viszontagságokkal szemben. Ez a prémium viasz nemcsak megvédi a ..
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Gyártó: Royal Magic 101
A Magic 101 Platinum Nano Wax egy forradalmi autóápolási termék, amely nano-méretű viaszrészecskéket tartalmaz. Ezek a kisméretű részecskék mélyebben hatolnak be a festékrétegbe, mint a hagyományos vi..
2 200Ft
Nettó ár:1 732Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Carnauba Viasz egy kiváló minőségű autóápolási termék, amely segítségével autója külleme nemcsak ragyogóvá, hanem hosszantartóan védetté is válik. Ez a termék a természetes karnauba viasz..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Metal PTFE Autó Viasz egy továbbfejlesztett kivitelű termék, amely a hagyományos Turtle Wax művészetet ötvözi a legfejlettebb technológiával, így hosszantartó eredményeket biztosít. A via..
2 900Ft
Nettó ár:2 283Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax egy prémium minőségű autóápolási termék, amely a Turtle Wax innovatív termékcsaládjának része. Ez a különleges viasz lenyűgöző fényt és tartós védelmet ny..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Original Autó Viasz egy valódi ikon a járműápolási termékek között, amely több mint hét évtizedes múltra tekint vissza. Kezdetben egy Chicagói család fürdőkádjában készült 1946-ban, mára ..
2 720Ft
Nettó ár:2 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Wax & Dry (korábban ismert mint Turtle Wax Wax It Dry) egy speciálisan kifejlesztett autóápolási termék, amely megerősített nano-polimerekkel rendelkezik. Ezek a nano-polimerek n..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hard Shell Kemény-Autóviasz egy továbbfejlesztett változata a klasszikus Turtle Wax Original tégelyes waxnak. Ez a termék a Turtle Wax márka hosszú évtizedes tapasztalatát és innovációját..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating egy prémium minőségű kerámia bevonatú spray, amely kivételes fényt és tartós védelmet biztosít az autó festékének, fémes, műanyag és üveg felületein..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Tételek: 1 - 22 / 22 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail