Menü
Kosár

Autoglym Aqua Wax - folyékony karnauba viasz

Autoglym Aqua Wax - folyékony karnauba viasz
Jó választás
Autoglym Aqua Wax - folyékony karnauba viasz
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Autoglym
 • Termékkód: AW500
 • Mennyiségi egység: darab
7 900Ft
Nettó ár: 6 220Ft

Autoglym Aqua Wax gyorsan felvihető magas karnauba viasz tartalmú wax spray

Az AUTOGLYM Prémium Minőségű Aqua Wax innovatív megoldást nyújt a járművek külső felületeinek ápolásához. A termék úgy lett kifejlesztve, hogy rendkívül ragyogó, foltmentes eredményt biztosítson még vizes járműveken is. Az Aqua Wax legnagyobb előnye, hogy megszabadítja Önt a jármű szárításának fáradságától a waxolás előtt, és lehetővé teszi a gyors és hatékony alkalmazást.

A Prémium Minőségű Aqua Wax használatával az autó fényezése vízlepergető hatást kap, ami hozzájárul a jármű könnyebb tisztíthatóságához. A szennyeződések kevésbé tapadnak meg a felületen, így az autó tisztán tartása egyszerűbbé és kevésbé időigényessé válik. Emellett a termék rendkívül kellemes illatot biztosít, amely hozzájárul a használati élmény növeléséhez.

A karnauba viasz magas tartalma, ami az AUTOGLYM Aqua Wax egyik fő összetevője, biztosítja az autó fényezésének hosszan tartó védelmét és vízlepergető hatását. Egyetlen kezelés akár három hónapos védelmet nyújthat, így ez a termék nemcsak hatékony, hanem rendkívül gazdaságos is. Körülbelül hat-tíz komplett kezelésre elegendő egyetlen flakon, így az Aqua Wax ideális választás a költséghatékony és hosszú távú autóápoláshoz.

Az AUTOGLYM Prémium Minőségű Aqua Wax alkalmazható minden típusú fényezésen, valamint gumi-, műanyag- és üveg felületeken is, így univerzális megoldást kínál az autó külső részeinek ápolására. Továbbá, a termék kiadós jellege miatt csak néhány fújás szükséges, például egy motorháztető kezeléséhez 3-4 fújás elegendő.

Válassza az AUTOGLYM Prémium Minőségű Aqua Wax-ot, ha egy gyors, hatékony és hosszan tartó védelmet kínáló megoldást keres autója külső felületeinek ápolására. Ez a termék nemcsak az autó fényezését védi és tartja tisztán, hanem emeli annak esztétikai megjelenését is, hozzájárulva ezzel a jármű értékének megőrzéséhez.

Használati útmutató:

 1. Autó Előkészítése: Mielőtt az Aqua Wax-ot alkalmazná, győződjön meg róla, hogy az autó külső felületei tiszták. Ha szükséges, végezzen egy gyors mosást, hogy eltávolítsa a nagyobb szennyeződéseket.

 2. Vizes Felületen Alkalmazás: Az Aqua Wax különlegessége, hogy közvetlenül a vizes felületre is felvihető. Ez időt takarít meg, mivel nem szükséges megvárni az autó teljes megszáradását.

 3. Wax Felvitel: Könnyedén fújja a waxot a kívánt felületre. Egy motoháztető esetén 3-4 fújás elegendő. Ügyeljen arra, hogy egyenletesen oszlassa el a terméket.

 4. Wax Elterítése: Használjon puha mikroszálas törlőkendőt vagy szivacsot a wax egyenletes eloszlatásához a fényezésen, gumikon, műanyagon és üvegen.

 5. Polírozás: Egy másik tiszta mikroszálas kendővel finoman polírozza ki a felületet, hogy elérje a ragyogó, foltmentes eredményt.

 6. Vízlepergető Hatás Élvezete: Észreveheti, hogy a kezelt felületeken a víz gyorsabban és könnyebben lepereg, megkönnyítve ezzel a jövőbeni tisztítást.

 7. Illatosító Hatás: Az Aqua Wax kellemes illatot hagy maga után, ami javítja a waxolási élményt.

 8. Hosszantartó Védelem: A magas karnauba tartalom biztosítja, hogy az autó fényezése hosszú ideig védett marad a külső környezeti hatásokkal szemben.

 9. Gazdaságos Használat: Egy flakon Aqua Wax több komplett kezelésre elegendő, így a termék hosszú távon gazdaságos választás.

 10. Autó Értékének Megőrzése: Rendszeres használatával nem csak a fényezés marad meg újszerű állapotban, de hozzájárul az autó újraértékesítési értékének megőrzéséhez is.

Az AUTOGLYM Aqua Wax használata egyszerű, gyors és hatékony módja az autó külső felületeinek ápolásának. A termék univerzális jellege miatt számos különböző felületen alkalmazható, így egyetlen termékkel gondoskodhat járműve ragyogó kinézetéről.

Az Aqua Wax újrakezelése egy egyszerű és hatékony módja annak, hogy a járművek külső felületei folyamatosan megőrizzék fényüket és vízlepergető képességüket. Mivel az Aqua Wax rendkívül tartós, a szükségessé vált újrakezelés csak akkor szükséges, amikor észleli, hogy a kezelt felület vízlepergető hatása csökken, vagy ha szeretné tovább fokozni a jármű fényét és ápoltságát.

Az Aqua Wax használata ideális választás a következő típusú járművek és eszközök esetén:

 • Buszok: Tökéletes megoldás a nagy méretű járművek számára, amelyek gyakran ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak.
 • Autók: Fenntartja a fényezés ragyogását és védi azt a környezeti hatásoktól.
 • Lakókocsik: Biztosítja a lakókocsi fényezésének hosszan tartó védelmét és könnyebbé teszi a tisztán tartását.
 • Motorbiciklik: Védi a fényezést és a krómozott részeket, így a motorbicikli mindig csillogó marad.
 • Teherautók: Megkönnyíti a nagy, ipari járművek tisztítását és karbantartását.
 • Repülőgépek: Különösen hasznos a légi járművek fényezésének védelmében és a könnyebb tisztításában.
 • Hajók: Ideális a hajók vízlepergető és fényes külső felületének fenntartásához.

A széles körű alkalmazhatóságának köszönhetően az Aqua Wax a járműiparban szinte minden típusú járműre és felületre kiváló választás. Az Aqua Wax újrakezelése egyszerű, gyors és gazdaságos megoldást nyújt, így biztosítható, hogy járműve mindig a legjobb formáját mutassa. Az Aqua Wax használata nem csak az esztétikai megjelenést javítja, hanem hozzájárul a jármű hosszú távú értékének megőrzéséhez is.

 

 

 

Címkék: fényezés védő , vízlepergető , wax , viasz , karosszéria , prémium , profi , gyors , rapid , AUTOGLYM Aqua Wax , Prémium minőségű autó wax , Vizes autó waxolás , Ragyogó fényezés autókhoz , Foltmentes autó wax , Gyors autó waxolás , Vízlepergető autó wax , Könnyen tisztítható autó fényezés , Kellemes illatú autó wax , Magas karnauba tartalmú wax , Hosszantartó autófényezés védelem , Gazdaságos autó wax , Motoháztető kezelése waxsal , Komplett autóápolás waxsal , Fényezés típusokra alkalmas wax , Gumi és műanyag felületekre alkalmas wax , Üvegfelületekre alkalmas autó wax , Univerzális autó wax , Autó fényezés esztétikai védelme , Autó értékének megőrzése waxAutó Előkészítése: Mielőtt az Aqua Wax-ot alkalmazná , győződjön meg róla , hogy az autó külső felületei tiszták. Ha szükséges , végezzen egy gyors mosást , hogy eltávolítsa a nagyobb szennyeződéseket. Vizes Felületen Alkalmazás: Az Aqua Wax különlegessége , hogy közvetlenül a vizes felületre is felvihető. Ez időt takarít meg , mivel nem szükséges megvárni az autó teljes megszáradását. Wax Felvitel: Könnyedén fújja a waxot a kívánt felületre. Egy motoháztető esetén 3-4 fújás elegendő. Ügyeljen arra , hogy egyenletesen oszlassa el a terméket. Wax Elterítése: Használjon puha mikroszálas törlőkendőt vagy szivacsot a wax egyenletes eloszlatásához a fényezésen , gumikon , műanyagon és üvegen. Polírozás: Egy másik tiszta mikroszálas kendővel finoman polírozza ki a felületet , hogy elérje a ragyogó , foltmentes eredményt. Vízlepergető Hatás Élvezete: Észreveheti , hogy a kezelt felületeken a víz gyorsabban és könnyebben lepereg , megkönnyítve ezzel a jövőbeni tisztítást. Illatosító Hatás: Az Aqua Wax kellemes illatot hagy maga után , ami javítja a waxolási élményt. Hosszantartó Védelem: A magas karnauba tartalom biztosítja , hogy az autó fényezése hosszú ideig védett marad a külső környezeti hatásokkal szemben. Gazdaságos Használat: Egy flakon Aqua Wax több komplett kezelésre elegendő , így a termék hosszú távon gazdaságos választás. Autó Értékének Megőrzése: Rendszeres használatával nem csak a fényezés marad meg újszerű állapotban , de hozzájárul az autó újraértékesítési értékének megőrzéséhez is. Az AUTOGLYM Aqua Wax használata egyszerű , gyors és hatékony módja az autó külső felületeinek ápolásának. A termék univerzális jellege miatt számos különböző felületen alkalmazható , így egyetlen termékkel gondoskodhat járműve ragyogó kinézetéről.al.
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail