Kárpittisztítók
Menü
Kosár

Kárpittisztítók

Kárpittisztítók

A kárpittisztító készítmények sokoldalúan használhatók az autóápolásban. Elsősorban üléshuzatok tisztántartására fejlesztették ki őket, de a sok év alatt finomították az összetevőket és akár tetőkárpitot, vagy textilszőnyeget, vagy oldalkárpitot is tisztán lehet tartani velük. Annyira profik a mai szerek, hogy a színveszteség már nagyon de nagyon ritkán áll fent. Némelyik készítmény már olyan koncentrált, hogy a makacsabb foltokat is eltávolítja a szövetből, legyen akár vörösbor vagy vér esetleg kávé. Ehhez igaz többször kell átmenni a folton, de alapossággal a foltok többsége eltüntethető megfelelő szer választása esetén.

Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect készlet tisztítja és védi az autók vászontetejét, frissíti a szövet megfelejenését. Egy fejlett formulának köszönhetően eltávolítja a koszt, f..
16 900 Ft
Nettó ár:13 307 Ft
Gyártó: Autoglym
Tisztítja és felfrissíti a szőnyegeket, műanyagokat és szövet kárpitokat. Mondhatni, hogy egy igazi multifunkciós vegyszer. Legyen szó műanyag, textil, gumi, filc, kárpit felületről, az Autoglym Inter..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: VMD
  Oldószeren alapuló folttisztító spray. Zsíros foltok, olaj, zsír és sok más szennyeződés eltávolítására alkalmas például: szövetekből, ülésekből, kárpitozásból, kanapékból, szőnyegekből és r..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Motip
Univerzális impregnáló (víztaszító spray) különféle felületekre. Alkalmas textil, bőr, kábrió tető, cipő, ruházat impregnálására, melynek hatása, hogy a kezelt felület vízhatlan lesz. A formula nagy e..
4 850 Ft
Nettó ár:3 819 Ft
Gyártó: Dr. Marcus
A Dr. Marcus Titanium Textile Cleaner egyedülálló, technológiájának köszönhetően behatol a textil legmélyebb rétegeibe és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is. A titán részecskéknek köszönhetően a f..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Mannol
A készítmény alkalmas az autó belső kárpitjainak tisztítására és frissítésére. Nem csak az oldalsó kárpitra használható, hanem az autóban lévő szőnyegek illetve ülések vagy üléshuzatok tisztítására és..
920 Ft
Nettó ár:724 Ft
Gyártó: Moje Auto
  Erős tisztítószer kárpit tisztításhoz. Segít megszabadulni a makacs foltoktól és szennyeződésektől. Koncentrált összetételének köszönhetően használható szövetekhez, velúr-szövetekhez, vinil ..
1 420 Ft
Nettó ár:1 118 Ft
Gyártó: Motip
Alkalmas textíliák és különféle kárpitok tisztítására és folteltávolítására. Használatát követően a felület tiszta lesz és friss illatú. Használható szőnyeghez, ülések kárpitjaira (kivéve alkantara és..
2 550 Ft
Nettó ár:2 008 Ft
Kárpittisztító koncentrátum takarítógépekhez 5 liter K2 Auto Tapis Kárpittisztító koncentrátum takarítógépekhez 5 liter K2 Auto Tapis
Új termék
Gyártó: K2
Rendkívül hatékony kárpittisztító koncentrátum, mely egyaránt használható kárpittisztító gépekbe, illetve szóróflakonba töltve. Ez a kárpittisztító hatékonyan elbánik a foltokkal és a kellemetlen szag..
4 250 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Gyártó: Mannol
Jó minőségű német termék. Mélyhatású szer, mely eltávolítja a zsír és olajszennyeződéseket illetve egyéb makacs foltokat a kárpitszövetekről, üléshuzatról és a tetőkárpitból, szőnyegből, oldalkárpitbó..
1 580 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Kefe kárpitisztításhoz, elektromos csavarhúzóra K2 Brill Pro Kefe kárpitisztításhoz, elektromos csavarhúzóra K2 Brill Pro
-12 %
Gyártó: K2
Elektromos fúrógépre vagy csavarhúzóra helyezhető kárpittisztító kefe, mely segítéségével kíméletesen és alaposan tisztítható az autó kárpit részei. Tökéletesen használható tetőkárpit tisztítására, gu..
2 850 Ft 3 250 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ha kedvenceinket szállítjuk az autóban, előfordulhat, hogy piszkot hagy maga után, de akár állati ürülék, vagy vizelet sem ritka és ha ezekből az autókárpitra kerül, akkor ezidáig nem volt egyszerű el..
6 990 Ft
Nettó ár:5 504 Ft
Turtle Wax kefés kárpit- és szőnyegtisztító szagmentesítővel 400 ml 53052
-7 %
Gyártó: Turtle Wax
Erőteljes OXY tisztító , mely eltávolítja a sár- , az étel, ital-, állati nedveket. A tisztítóban lévő Odor X szagmentesítő formula nem csak elnyomja a szagokat, hanem meg is szűnteti azt molekuláris ..
3 990 Ft 4 280 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A világ vezető kárpittisztítója. Egyedülálló kéthatású formula: tisztítás és védelem egy fázisban. A kárpittisztító mindenfajta piszkot és szennyeződést gyorsan és könnyen tisztít. Ez egy nagyszabású..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Gyártó: Mannol
Univerzális tisztítószer, másnéven beltéri sampon. Az autó belső részének tisztántartására használható készítmény, mely hatékonyan és kíméletesen távolítja el a port a zsírt és az olajszennyeződéseket..
900 Ft
Nettó ár:709 Ft
Cabrio tető- és szövet impregnáló szett Sonax 310 200
Elfogyott
Gyártó: SONAX
A szövet kabriótetők, valamint az autó belsejében lévő kárpitok, szőnyegek, textilek és alcantara felületek impregnálásához kifejlesztett speciális szer. A szövet kabriótetőket vízlepergetővé teszi (i..
8 990 Ft
Nettó ár:7 079 Ft
Univerzális tisztító hab 101 felhasználási móddal Clindo HA51420
Elfogyott
Gyártó: Gold Eagle
Rendkívül hatákony és sokoldalúan felhasználható aktív tisztító hab. Lerövidíti a tisztításra fordított időt – biztonsággal használható kárpitra, szőnyegre, műanyag és kerámia tárgyakra, de csíkm..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Tételek: 1 - 17 / 17 (1 oldal)