Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Akkumulátor teszterek

Akkumulátor teszterek

Az akkumulátor teszterek kritikus eszközök az akkumulátorok állapotának diagnosztizálásához, amelyek nem csupán szakmai szervizekben, hanem otthoni környezetben is könnyedén használhatóak. Ezek a műszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyors és megbízható módon felmérjék akkumulátoruk aktuális állapotát és eldöntsék, szükséges-e a cseréje vagy további használata még biztonságos.

Jellemzők és Előnyök:

  • Felhasználóbarát: A készülékek tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a felhasználói kényelemre, így azok otthoni használatra is ideálisak.
  • Pontos Diagnosztika: Az akkumulátor teszterekkel gyorsan és pontosan megállapítható az akkumulátor állapota, töltöttségi szintje és a lehetséges hibák.
  • Technológiai Sokféleség: A piac különböző technológiákat kínál az akkumulátorok élettartamának meghatározására, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő modellt.
  • Megbízhatóság: Az általunk forgalmazott termékek magas minőségűek és megbízhatóak, biztosítva ezzel az akkumulátorok állapotának pontos és hiteles felmérését.

Használati Területek:

Akkumulátor teszterek széles körben használhatók mindenféle 12V-os és 24V-os rendszerben működő járművekben, beleértve személyautókat, teherautókat, motorkerékpárokat és egyéb speciális járműveket. Alkalmazásuk kulcsfontosságú a járművek karbantartási folyamatában, segítve a tulajdonosokat az akkumulátorok optimális működésének fenntartásában és az esetlegesen szükséges cserék időben történő elvégzésében.

Összefoglalás:

Az akkumulátor teszterek nélkülözhetetlen eszközök azok számára, akik szeretnék megőrizni járműveik akkumulátorainak egészségét és megbízhatóságát. Ezek a készülékek nem csak a szakemberek, hanem az otthoni felhasználók számára is értékes segítséget nyújtanak az akkumulátorok állapotának pontos és gyors felmérésében, így hozzájárulva a járművek hosszabb élettartamához és a biztonságos közlekedéshez.

Gyártó: CarGuard
Ellenőrizze egyszerűen autója állapotát ezzel az akkumulátor, generátor teszterrel. A készülék több üzemmóddal rendelkezik, felmérhető vele az akkumulátor töltöttségi szintje, indítási képessége és a ..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Gyártó: EllientTools
Az akkumulátor védelmi őr egy esszenciális jármű elektronikai védelmi eszköz, amely minden autószervíz alapvető felszerelésének kellene, hogy számítson. Az eszköz fő feladata, hogy megóvja a jármű ele..
17 990Ft
Nettó ár:14 165Ft
Gyártó: YATO
Ez az eszköz az akkumulátorok indítási képességét, illetve jelenlegi állapotát képes felmérni. 10 másodperces terhelés mellett, már képet kapunk akkumulátorunk állapotáról. Szerelőknek és cégeknek is ..
12 850Ft
Nettó ár:10 118Ft
Gyártó: All Ride
Valós időben kijelzi az akkumulátor jelenlegi kapacitását. A digitális kijelző segítségével könnyedén leolvasható a valós érték. Az akkumulátor tesztert, csak csatlakoztatni kell a szivargyújtó alja..
3 480Ft
Nettó ár:2 740Ft
Gyártó: HD
Nagyon egyszerűen használható multifunkciós eszköz, mely hasznos eszköz lehet az autónkban, ugyanis ebben a szivargyújtóról üzemeltethető termék amiben óra, hőmérő, továbbá akkumulátor teszter van beé..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: OEM
 Minden 12V-al üzemeltető autóban használható! Megóvja az autó elektronikáját a kilengő túlfeszültségtől, mely esetleg a generátor okoz. Ezáltal sokkal hosszabb ideig világítanak a fénysz..
4 250Ft
Nettó ár:3 346Ft
Gyártó: M.N.C.
Autós szivargyújtó helyére beépíthető USB aljzat és feszültségmérő. Használatával nincs szükség a szivartyújtóba dugható USB adapterre, az egész szivargyújtó aljzat cserélhető, ezáltal megelőzhetőek a..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail