Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Kormánytekerő gombok

Kormánytekerő gombok

Kormánytekerő gombok (vagy más néven kormánytekerő markolatok) olyan eszközök, amelyek kényelmes és hatékonyabbá teszik a járművezetést. Ezek a gombok általában a kormánykerékre rögzíthetők, és segítik a kormánykerék forgatását. A legtöbb kormánytekerő gomb ergonomikusan tervezett markolattal rendelkezik, ami megkönnyíti a fogást és csökkenti a kéz fáradtságát hosszabb vezetés során.

Ezek a gombok különösen hasznosak a nehezebb járművek, például teherautók, buszok vagy munkagépek vezetői számára, mivel segítenek könnyedén irányítani a kormányt. Emellett mozgássérült vagy idősebb vezetők is nagy haszonnal használhatják ezeket az eszközöket, mivel javítják a kormánykerék kezelhetőségét és növelik a vezetési biztonságot.

A kormánytekerő gombok gyakran állítható ellenállással rendelkeznek, így a vezetők testre szabhatják azokat az egyéni igényeiknek megfelelően. Az eszközöket könnyen rögzíthetők a kormánykerékre, és általában biztonságosan tartják ott, anélkül, hogy károsítanák vagy karcolnák azt.

Összességében a kormánytekerő gombok praktikus és hasznos kiegészítők, amelyekkel a járművezetés kényelmesebbé és biztonságosabbá válik.

Gyártó: Bottari
Univerzális kormánytekerő gomb, mely a munkagépektől kezdve, egészen a személyautókon át a teherautókig mindenre felszerelhető. A kormánytekerő gombnak a célja, hogy megkönnyítse a nagyobb kormánykere..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: HD
Kormánytekerést segíti a markolat. Kényelmesebbé és könnyebbé teszi a kormánytekerést. Ezt a kormánytekerő gombot be lehet állítani úgy, hogy ne emelkedjen ki, ezzel elkerülve a szabálysértést. Ezt a ..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: HD
Az innovatív karbon mintázatú kormánytekerő gomb megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a kormányzást. Az ergonomikus markolat segítségével könnyedén és gyorsan tekerheted a kormányt, minimalizálva a fára..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: 4Cars
Unverzális körmánytekerő gomb. Elősegíti a szervó nélküli, illetve a nehezen irányítható járművek kormánytekerését. Kényelmes és praktikus. Előszeretettel használják teherautós körökben...
1 300Ft
Nettó ár:1 024Ft
Gyártó: Automax
Elsősorban munkagépek, tehergépkocsik, buszok könnyebb kormánytekerésére alkalmazható. Jelentősen megkönnyíti a vezetést, kellő kényelmet ad egy munkanap után. Könnyen fel és leszerelhető. Ha nincsen ..
1 200Ft
Nettó ár:945Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail