Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Magasnyomású mosók

Magasnyomású mosók

A magasnyomású mosók olyan eszközök, amelyek nagy nyomással permetezik a vizet, így hatékonyan tisztítják a felületeket. Az autóápolásban használt magasnyomású mosók általában 100-200 bar nyomással dolgoznak, így hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket, mint például a kosz, a sár, az olaj- és zsírfoltok.

A magasnyomású mosók általában különböző fúvókákkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a vízsugár szélességének és nyomásának szabályozását. Ezenkívül a mosók tartalmazhatnak különböző tisztítószereknek tartályokat, amelyek segítségével még hatékonyabban a munka.

Az autóápolásnál a magasnyomású mosók használata nagyon előnyös lehet, mivel a kocsit hatékonyan lehet tisztítani anélkül, hogy károsodást okoznánk a felületnek. Ezenkívül a mosók használata időt és energiát takarít meg, mivel gyorsan és hatékonyan lehet tisztítani a járművet.

Összességében elmondható, hogy a magasnyomású mosók nagyon hasznos eszközök az autóápolásban, amelyek hatékonyan és gyorsan tisztítják a járművet, és segítenek megőrizni annak állapotát.

Gyártó: Makita
A Makita HW102 magasnyomású mosó elsősorban otthoni felhasználásra ajánlott. Kíváló választás kerti bútorok, teraszok, motorkerékpárok, kerékpárok, rollerek és járművek tisztítására is. A te..
34 900Ft
Nettó ár:27 480Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail