Karceltávolító készletek
Menü
Kosár

Karceltávolító készletek

Karceltávolító készletek
Karceltávolító készletek autók számára olyan autóápolási termékekből állnak, melyek segítségével biztonságosan és hatékonyan eltávolíthatók a karcolások a különböző autófelületekről. Ezek a készletek általában egy polírozóanyagot, egy karcolás-eltávolító készítményt, illetve néhány esetben törlőkendőt tartalmaznak. A polírozóanyag segítségével a karcolások eltávolíthatók, anélkül, hogy a felületet károsítanák, míg a karcolás-eltávolító kemikáliák segítségével a karcolások mélyebb rétegei is eltávolíthatók. A törlőkendő segítségével pedig a karcolások után a felület tisztítható.
Gyártó: Autoglym
Felfrissíti a színt és fényt. Eltávolítja a foltokat, finom karcokat és oxidációt. Az Autoglym Paint Renovator a fakult foltok, karcok és oxidáció eltávolítására kifejlesztett mély-tisztító paszta. G..
4 600 Ft
Nettó ár:3 622 Ft
Gyártó: Autoglym
Mélyebb karcok eltávolítására fejlesztett készlet, melynek használata után a fényezés visszanyeri eredeti fényét is. Sajnos nem minden karcolást tüntet el ez sem, ha alapozóig sikerült végigkarcolni a..
19 990 Ft
Nettó ár:15 740 Ft
Gyártó: Turtle Wax
    Hatékonyan eltávolítja a fényezés apróbb karcait (lakksérüléseket), hibáit a kezelt felület ragyogó lesz. Kézi és gépi használatra is egyaránt alkalmas. Kézi használat: 1. A ke..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: 4Cars
Az autó illetve egyéb lakkozott járművek fényezésének hatékony javító készlete ez a karceltávolító. A felszíni, azaz a lakkon keletkezett karcolásokat rendkívüli módon távolítja ez a készlet. Haszná..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Használata nagyon könnyű. A karceltávolító paszta részecske méretű csiszolóanyagot tartalmaz, mely eltávolítja a felületi karcokat a fényezésről, különösen ajánlott az ajtókilincsek, zárak körüli hasz..
2 100 Ft
Nettó ár:1 654 Ft
Gyártó: 4Cars
Eltávolítja a karcolásokat az akril- és plexiüveg felületekről. Akril- vagy plexiüveg felhasználásával számtalan, szinte napi rendszerességgel használt tárgyat gyártanak belőlük. Sajnos ezek az anyago..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Motip
Polírozó paszta a lakozott felületek felszíni sérüléseinek eltüntetésére, mint például köröm által okozott karcok a kilincsnél, gallyak okozta felszíni sérülések stb... Termékjellemzők: Megtartja ..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Karceltávolító stift 12 ml, QUIXX 10144 Karceltávolító stift 12 ml, QUIXX 10144
-23 %
Gyártó: 4Cars
Alkalmas a rendkívül mély és széles karcolások, valamint a kőfelverődések javítására is. A mély karcolások és horzsolások, amelyek elérhetik akár egészen a az alapozás alatti felületet, ezeket már nem..
4 990 Ft 6 500 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Karceltávolító stift, Simoniz Fix It Pro 7,4ml Karceltávolító stift, Simoniz Fix It Pro 7,4ml
-58 %
Gyártó: Carmotion
Elfedi a keletkezett karcolásokat, javítja az esztétikai állapotot. Színfüggetlen, bármilyen fényezésű felületen használható.  Használata: 1. Helyezze az egyik hegyet a lakkjavító elejébe, üt..
1 250 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Egy lépésben távolítja el a finom karcolásokat és újítja fel a megfakult színeket. Elsősorban régebbi, már színevesztett fényezésre ajánljuk használatát. Az ultra finom csiszolóanyag anélkül távolítja..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
  Erős polírozó és folteltávolító paszta. Speciális tisztító- és ultra-finom csiszolóanyagaival eltünteti a kisebb karcolásokat. Kiválóan alkalmazható kifakult, lemattult, oxidált festett felü..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Karceltávolító paszta akril, plexi és egyéb műanyaghoz 75ml, Sonax 305 000
Elfogyott
Gyártó: SONAX
Sokoldalúan használható műanyag karceltávolító paszta, mely egyaránt alkalmas akril, plexi, műanyag fóliák, telefon- és okosóra kijelzők, magasfényű bútor karceátvolítására vagy mérséklésére. Kiváló m..
4 550 Ft
Nettó ár:3 583 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)