Menü
Kosár

Autóápolási kisgépek

Autóápolási kisgépek

Az autóápoláshoz szükséges kisgépek különböző feladatok elvégzésére szolgálnak. Ezek közé tartoznak a porszívók, amelyek segítenek az autó belső tisztításában, eltávolítva a por és a szennyeződések felhalmozódását. A polírozó gépek használhatók az autó fényesebbé tételéhez, a karcolások eltávolításához és a festék megerősítéséhez. Habosító gépek is használhatók, hogy a fényesebb, egyenletesebb végeredmény eléréséhez. Ezek a kisgépek mindegyike fontos szerepet játszik az autóápolásban, és segítenek megőrizni az autó eredeti megjelenését.

Gyártó: Autoglym
A Polar Blaster egy különleges habpisztoly, amelyet a Polar termékcsaládhoz fejlesztettünk ki annak érdekében, hogy a leggyorsabb, legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja legyen az előmosásnak, sampo..
38 000Ft
Nettó ár:29 921Ft
Autós porszívó kiegészítőkkel JUMBO 12V 30063 Autós porszívó kiegészítőkkel JUMBO 12V 30063
-6 %
Gyártó: Bottari
Rendkívül nagy teljesítményű szivargyújtóról üzemeltethető porszívó. Akár nedves felületek szívására is alkalmazható. A hozzátartozó adapterek segítségével, akár matracok leszívására is alkalmazható, ..
6 990Ft 7 450Ft
Nettó ár:5 504Ft
Gyártó: Bottari
12V-os szivargyújtó aljzatba csatlakoztatható morzsaporszívó kiegészítő fejjel. A fej segítségével a kisebb részekbe is könnyedén el porszívó feje. Kis helyen elfér, rendkívül könnyű termék. A 260 cm-..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail