Menü
Kosár

Hátsó ablaktörlő lapátok

Hátsó ablaktörlő lapátok

Hátsó ablaktörlő lapátok: A tisztaság és a látás garantálói

A hátsó ablaktörlő lapátok olyan nélkülözhetetlen autóalkatrészek, amelyek hozzájárulnak a jármű hátsó szélvédőjének tisztán és átláthatóan tartásához. Ezek a lapátok speciális tervezéssel és anyagokkal rendelkeznek a hatékony szennyeződéseltávolítás érdekében, és segítenek megőrizni a vezetői látást különféle időjárási viszonyok között. A hátsó ablaktörlő lapátok hozzájárulnak a vezetési biztonsághoz és a kényelemhez, különösen esőben vagy hóval borított utakon való közlekedés során.

Főbb Tulajdonságok és Funkciók:

  • Hatékony Tisztítás: A hátsó ablaktörlő lapátok hatékonyan törlik le a hátsó szélvédőt borító esőcseppeket, hóréteget vagy egyéb szennyeződéseket. A speciális gumilemezek vagy szilikonbevonatok garantálják a tiszta és zavarmentes látást.

  • Megbízható Teljesítmény: A lapátok megbízhatóan működnek esőben, havazásban vagy jégesőben, és hozzájárulnak a vezetői látáshoz és a hátsó térség átláthatóságához.

  • Hosszú Élettartam: A minőségi hátsó ablaktörlő lapátok hosszú élettartammal rendelkeznek, és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és az UV-sugárzásnak.

  • Egyszerű Telepítés: A hátsó ablaktörlő lapátok általában könnyen telepíthetők és kompatibilisek a legtöbb autótípushoz. A cseréjük egyszerű és gyors folyamat.

Az időjárás változhat, de a hátsó ablaktörlő lapátok biztosítják a stabil és jó látást a hátsó ablakon keresztül. Rendszeres ellenőrzésük és karbantartásuk segít elkerülni a szennyeződések okozta problémákat, és biztosítja a vezető és az utasok kényelmét és biztonságát. Válassza a minőségi hátsó ablaktörlő lapátokat az autója átláthatóságának megőrzéséhez minden időjárási körülmények között!

Gyártó: OEM
Utángyártott komplett ablaktörlő lapát, ami tartalmazza a hátsó kart is. Kizárólag Peugeot 206-os járműre használható 1998 után évjáratra. ..
5 350Ft
Nettó ár:4 213Ft
Gyártó: OEM
Ez a hátsó ablaktörlő lapát az alábbi autókra tökéletesen passzol, azaz teljes egészében méretpontos vele. - Skoda Octavia II (r.v. 2004-2008) - Skoda Octavia II combi (r.v. 2004-2008) - Skoda Octa..
2 100Ft
Nettó ár:1 654Ft
Gyártó: OEM
Prémium minőségű gyári OEM hátsó ablaktörlő lapát. Rendkívül fontos, hogy a hátsó ablakon is kiválóan kilássunk és ehhez jó minőségű lapátra van szükség. Az univerzálisan hajlított szalagrugó egyenlet..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Ablaktörlő lapát hátsó Suzuki új swift, Suzuki SX4
-18 %
Gyártó: OEM
Méretpontos hátsó ablaktörlő lapát Suzuki SX4 illetve Suzuki (ÚJ) Swift személygépkocsihoz...
1 350Ft 1 650Ft
Nettó ár:1 063Ft
Gyártó: OEM
Komplett, azaz a karral együtt szerelt méretpontos hátsó ablaktörlő lapát Opel Zafira B 2005 utáni autóhoz. A készlet tartalmazza a hátsó ablaktörlő kart, illetve a lapátot is...
5 250Ft
Nettó ár:4 134Ft
Gyártó: OEM
Teljesen méretazonos hátsó komplett (Kar+lapát) ablaktörlő Renault CLIO II-höz, mely 1998 után készült...
5 650Ft
Nettó ár:4 449Ft
Gyártó: OEM
Teljesen méretpontos komplett hátsó ablaktölő lapát, tehát a kar és a lapát egyben. Az ablaktörlő az alábbi autótípusokkal komplatibilis: - Renault Megane Grandtour 2008 utáni évjárathoz - Renault S..
3 650Ft
Nettó ár:2 874Ft
Gyártó: OEM
Komplett, azaz karral együtt levő hátsó méretpontos ablaktörlő lapát Volkswagen GOLF VI-os személygépkocsihoz. Évjárat: 2008 utáni..
3 650Ft
Nettó ár:2 874Ft
Gyártó: OEM
Méretpontos, azaz kifejezetten Volkswagen Polo V 2009 évrat utáni autóhoz készült komplett hátsó ablaktörlő. Ebben benne van a kar is, meg az ablaktörlő betét is...
3 650Ft
Nettó ár:2 874Ft
Gyártó: Bosch
Prémium minőségű gyári OEM hátsó ablaktörlő lapát. Rendkívül fontos, hogy a hátsó ablakon is kiválóan kilássunk és ehhez jó minőségű lapátra van szükség. Az univerzálisan hajlított szalagrugó egyenlet..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail