Menü
Kosár

Motorindító sprayk

Motorindító sprayk

Az motorindító sprayk kategóriában különböző típusú indítósprayk találhatók, amelyek célja a motorok gyors és könnyű beindítása hideg időben vagy hosszabb állás után. Ezek a termékek különösen hasznosak, ha a motor nehezen indul, és biztosítják a gyors és hatékony indítást anélkül, hogy károsítanák a motor alkatrészeit. A kínálatban szereplő motorindító sprayk kiváló minőségű vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek biztosítják a motor zavartalan indítását. Olyan elismert márkák termékei találhatók itt, mint a Mannol és a Motip, amelyek garantálják a megbízhatóságot és a hatékonyságot.

Gyártó: Mannol
Motor Starter – speciális aeroszolos termék, amelyet személygépkocsik, teherautók, építőipari és mezőgazdasági gépek két- és négyütemű motorjainak dízel (beleértve a szivattyús befecskendezőkkel és kö..
1 700Ft
Nettó ár:1 339Ft
Gyártó: Motip
Belsőégésű motorok indítási problémáira alkalmas készítmény.Tulajdonságok, jellemzőkGyorsan száradó Éter-alapúHasználata: Használat előtt rázza fel. Többször fecskendezzen egy kevés sze..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: Motip
Motorindító sprayhez lágy pvc vezeték, mely alkalmas kisebb helyek eléréséhez. A termék nem tartalmazza a szórófejet, csak a vezetéket. A szórófej a spray-n található.A vezeték hossza: 2 méter..
500Ft
Nettó ár:394Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail