Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Alkoholszondák

Alkoholszondák

Az alkoholszondák kategóriában különféle típusú és minőségű alkoholszondák találhatók, amelyek célja az alkohol szintjének gyors és pontos meghatározása a vérben. Ezek az eszközök elengedhetetlenek a biztonságos közlekedés biztosításához, lehetővé téve a sofőrök számára, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem lépik túl a megengedett alkoholszintet. A kategóriában található alkoholszondák különböző technológiákat alkalmaznak, beleértve a digitális és az analóg verziókat is, és többféle árkategóriában elérhetők, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő eszközt.

Az itt elérhető alkoholszondák egyszerűen használhatók, könnyen hordozhatók, és gyorsan adnak pontos eredményt, ami különösen fontos lehet a mindennapi használat során, valamint események után, amikor biztosak akarunk lenni abban, hogy biztonságosan vezethetünk. Az eszközök kalibrálása és karbantartása egyszerű, így hosszú távon megbízhatóak maradnak. Az oldal kínálata lefedi mind az alkalmi használatra szánt egyszerű modelleket, mind a professzionális, gyakori használatra tervezett eszközöket.

A megfelelő alkoholszonda kiválasztása érdekében fontos figyelembe venni a használat gyakoriságát, a kívánt pontosságot és az eszköz ár-érték arányát. A kategóriában található termékek részletes leírása segít a vásárlóknak abban, hogy megalapozott döntést hozzanak, és megtalálják a számukra legmegfelelőbb eszközt, amely hozzájárul a biztonságos közlekedéshez és a balesetek megelőzéséhez.

Gyártó: M.N.C.
Ezzel a digitális alkoholszondával könnyen és gyorsan ellenőrizheti az alkohol jelenlétét a szervezetében! Kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti, akár zsebben is elfér, a praktikus kul..
3 950Ft
Nettó ár:3 110Ft
Gyártó: Bottari
Rendkívül mobilis és praktikus alkoholszonda, mely mindig kéznél van, amikor szükség lehet rá, ugyanis kulcsra tehető, tehát pl. ha az autójának kulcsára erősíti, akkor mindig tesztelheti vezetésre va..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: 4Cars
 Megméri az alkohol szintet a leheletből. Partikon, esküvőkön, bulikon szinte elengedhetetlen kellék, főleg ha vezetünk. Biztonságosan kimutatja az alkoholszintet, de a készülék nincsen hitel..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail