Menü
Kosár

Szélvédőmosók

Szélvédőmosók

A téli és nyári szélvédőmosó folyadékok két különböző típusú termék, amelyek eltérő célokat szolgálnak. A téli szélvédőmosó folyadék olyan termék, amelyet hideg időjárásban használnak, amikor a szélvédőn jég és hó rakódik le. Ez a folyadék általában magasabb alkoholtartalommal rendelkezik, ami segít a fagyás megelőzésében. Emellett gyakran tartalmaznak adalékanyagokat, mint például a glicerin, amely segít a folyadék tapadásának javításában és a jég eltávolításában.

A nyári szélvédőmosó folyadék általában alacsonyabb alkoholtartalommal rendelkezik, és inkább a bogarak, a por és a szennyeződések eltávolítására szolgál. Ezek a folyadékok gyakran tartalmaznak tisztítószereket, amelyek segítenek eltávolítani a makacs szennyeződéseket, és általában kellemesebb illatúak, mint a téli folyadékok.

Fontos megjegyezni, hogy mind a téli, mind a nyári szélvédőmosó folyadékoknak van speciális felhasználási utasítása, amelyet érdemes figyelembe venni. A téli folyadékot nem szabad hígítani, mivel a hatását csökkentheti, és a nyári folyadékot sem szabad hideg időjárásban használni, mivel nem biztosít megfelelő védelmet a fagyás ellen.

Összefoglalva, a téli és nyári szélvédőmosó folyadékok eltérő célokat szolgálnak, és mindkettőnek van speciális felhasználási utasítása. A téli folyadék fagyás elleni védelmet nyújt, míg a nyári folyadék a szennyeződések eltávolítására szolgál. Érdemes figyelembe venni ezeket a különbségeket, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a szélvédő tisztításában..

Gyártó: Mannol
Kiváló, német termék. Nagy hatásfokú koncentrátum mely a szélvédőnkön kialakult közúti szennyeződéseket hatékonyan távolítja el. A koncentrátum nagy hatásfokú tisztítószerrel van ellátva, mely nem kár..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Jász-Plasztik
A nyári ablakmosó folyadék egy olyan speciális termék, amelyet kifejezetten a gépjárművek szélvédőinek és ablakainak hatékony tisztítására fejlesztettek ki, különösen a nyári időszakban gyakran előfor..
400Ft
Nettó ár:315Ft
Gyártó: Jász-Plasztik
A JP nyári ablakmosó folyadék egy olyan különleges tisztítóoldat, amelyet a gépjárművek szélvédőinek és ablakainak hatékony tisztítására terveztek, főleg a nyári hónapokban, amikor a bogármaradványok ..
700Ft
Nettó ár:551Ft
Gyártó: Jász-Plasztik
A téli szélvédőmosó folyadék egy igazán sokoldalú termék, amely kiemelkedően hatékony a gépjárművek szélvédőinek és egyéb üvegfelületek tisztításában. Az egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül hatéko..
1 000Ft
Nettó ár:787Ft
Szélvédőmosó téli -19°C prémium, kinötővel 4L JP
-16 %
Gyártó: Jász-Plasztik
Az óceán illatú, magas alkoholtartalmú szélvédőmosó folyadék tökéletes választás azok számára, akik egyedi és frissítő illatot keresnek autójuk számára. Ez a különleges folyadék nem csak hatékonyan ti..
2 100Ft 2 500Ft
Nettó ár:1 654Ft
Gyártó: Glicosam
A Glicosam téli szélvédőmosó folyadék kiváló választás azok számára, akik egy magas hatékonyságú, minden évszakban használható tisztítószerre vágynak járműveik szélvédőjének és egyéb üvegfelületeinek ..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: Glicosam
Az Antifrost -40°C-os téli szélvédőmosó folyadék azok számára készült, akik egy rendkívül hatékony, mégis kíméletes megoldást keresnek gépkocsijuk szélvédőinek és fényszóróinak tisztítására a tél..
4 350Ft
Nettó ár:3 425Ft
Gyártó: Lampa
A téli szélvédőmosó pumpás fagymérő egy praktikus eszköz, amely a pipetta segítségével lehetővé teszi a téli szélvédőmosó folyadék fagyáspontjának pontos mérését. Ez az eszköz univerzálisan használhat..
450Ft
Nettó ár:354Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax nyári szélvédőmosó folyadék olyan szélvédőtisztító megoldás, amely kifejezetten a meleg évszakokra lett optimalizálva. Az illatosított formula garantálja, hogy vezetés közben mindig tiszt..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Szélvédőmosó téli -20°C 4L Turtle Wax FG6006
Elfogyott
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax téli szélvédőmosó folyadék egy kifejezetten a téli időszakra készített, készre kevert ablakmosó készítmény, mely ideális választás minden gépjármű számára a hideg hónapokban. A téli szélv..
4 250Ft
Nettó ár:3 346Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail