Szélvédőmosók
Menü
Kosár

Szélvédőmosók

Szélvédőmosók

A téli és nyári szélvédőmosó folyadékok két különböző típusú termék, amelyek eltérő célokat szolgálnak. A téli szélvédőmosó folyadék olyan termék, amelyet hideg időjárásban használnak, amikor a szélvédőn jég és hó rakódik le. Ez a folyadék általában magasabb alkoholtartalommal rendelkezik, ami segít a fagyás megelőzésében. Emellett gyakran tartalmaznak adalékanyagokat, mint például a glicerin, amely segít a folyadék tapadásának javításában és a jég eltávolításában.

A nyári szélvédőmosó folyadék általában alacsonyabb alkoholtartalommal rendelkezik, és inkább a bogarak, a por és a szennyeződések eltávolítására szolgál. Ezek a folyadékok gyakran tartalmaznak tisztítószereket, amelyek segítenek eltávolítani a makacs szennyeződéseket, és általában kellemesebb illatúak, mint a téli folyadékok.

Fontos megjegyezni, hogy mind a téli, mind a nyári szélvédőmosó folyadékoknak van speciális felhasználási utasítása, amelyet érdemes figyelembe venni. A téli folyadékot nem szabad hígítani, mivel a hatását csökkentheti, és a nyári folyadékot sem szabad hideg időjárásban használni, mivel nem biztosít megfelelő védelmet a fagyás ellen.

Összefoglalva, a téli és nyári szélvédőmosó folyadékok eltérő célokat szolgálnak, és mindkettőnek van speciális felhasználási utasítása. A téli folyadék fagyás elleni védelmet nyújt, míg a nyári folyadék a szennyeződések eltávolítására szolgál. Érdemes figyelembe venni ezeket a különbségeket, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a szélvédő tisztításában..

Gyártó: Jász-Plasztik
Nyári ablakmosó folyadék, mely bogároldó adalékot tartalmaz. Az illatosított nyári szélvédőmosó folyadék a gépjárművek szélvédőjének hatékony tisztítására alkalmas. Töltse a flakon tartalmát a gépj..
400 Ft
Nettó ár:315 Ft
Gyártó: Jász-Plasztik
Bogároldó adalékot tartalmaz. Az illatosított nyári szélvédőmosó folyadék a gépjárművek szélvédőjének hatékony tisztítására alkalmas. Használata: Töltse a flakon tartalmát a gépjármű ablakmosó tar..
700 Ft
Nettó ár:551 Ft
Gyártó: Jász-Plasztik
Nagy hatású szélvédőmosó folyadék, amely alkalmas gépjárművek szélvédőjének és egyéb üvegfelületek tisztítására. A fényezett felületekre, valamint a gumi és műanyag alkatrészekre nincs káros hatással...
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Gyártó: Jász-Plasztik
Kellemes, óceán illatú, magas alkoholtartalmú szélvédőmosó folyadék, mely bármely autóban megállja a helyét. Ha nem szereti az ablakmosó megszokott illatát, akkor ezt Önnek találták ki, ugyanis igazán..
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Téli időszakokra használható készre kevert szélvédőmosó folyadék. A készítmény a gépkocsi ablakmosó berendezésébe töltve megakadályozza a jegesedést, könnyedén eltávolítja a szilikonos, olajos és egyé..
4 250 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Gyártó: Glicosam
Nagy hatású szélvédőmosó folyadék, amely alkalmas gépjárművek szélvédőjének és egyéb üvegfelületek tisztítására. A fényezett felületekre, valamint a gumi és műanyag alkatrészekre nincs káros hatással...
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Glicosam
Kiválóan alkalmas gépkocsik szélvédőinek és fényszóróinak tisztítására. Hatékonyan tisztítja a zsíros, sós és az erősen szennyezett felületeket. Valamennyi műanyag és lakk felülethez kíméletes. Az abl..
4 450 Ft
Nettó ár:3 504 Ft
Gyártó: Lampa
A pipetta segítségével a téli szélvédőmosó folyadék fagyáspontját lehet megméri. Minden ablakmosó folyadékkal kompatibilis, mely Isopropanolt, vagy methanolt tartalmaz (ez 99%-ban megfelelő a forgalom..
450 Ft
Nettó ár:354 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Az illatosított nyári szélvédőmosó összetételének köszönhetően a nyári időszakban a szélvédőre kerülő szennyeződések eltávolítására alkalmas, ezáltal csillogóan tiszta, foltmentes felületet biztosít. ..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)