Fagyálló-, akkusav mérők
Menü
Kosár

DECEMBER 23-TÓL JANUÁR 8.-IG SZABADSÁGON LESZÜNK!
EZ IDŐSZAK ALATT NEM LESZÜNK ELÉRHETŐK SEMMILYEN FORMÁBAN!

Fagyálló-, akkusav mérők

Fagyálló-, akkusav mérők

Ebben a termékcsoportban találhat analóg akkumulátor sav mérőt, illetve fagyálló folyadék mérőt. Amennyiben az autóban nyitható ólomsavas akkumulátor található, abban az esetben szüksége lehet akkumulátorsav mérőre. A pipettás fagyállómérőre pedig szinte minden évben szükség lehet. A hideg időszak beköszöntekor érdemes a fagyálló folyadékra rámérni. Célszerű legalább -20°C-ra tölteni a fagyállót.  Az optikai refraktométer pedig egy multifunkciós műszer ami többek közt használható fagyálló, akkumulátorsav, adblue adalék és szélvédőmosó mérésére is.

Gyártó: Autófejlesztés
Alkalmas 6-12 és 24V-os akkumulátorok állapotának vizsgálatára. Kizárólag ólomsav mérésére alkalmazható. Használata: 1. Szerelje össze a műszert úgy, hogy az a sav-víz mérésére alkalmas legyen. 2..
1 220 Ft
Nettó ár:961 Ft
Gyártó: Automax
Etilén-glikol és metilalkohol fajsúlyára kalibrált analóg fagyállómérő. A skáláról könnyedén le tudjuk olvasni, hogy milyen védettsége van a hűtőfolyadékunknak, és ezáltal láthatjuk ha igény van az es..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Multifunkciós optikai fagyállómérő Multifunkciós optikai fagyállómérő
Legjobban keresett -10 %
Gyártó: Autófejlesztés
Megbízható, multifunkciós mérőműszer, mely nem csak a fagyállót képes mérni, hanem további három funkcióval rendelkezik. Autószerelőműhelyeknek és igényes benzinkutatknak kötelező darab. A készülék..
8 990 Ft 9 990 Ft
Nettó ár:7 079 Ft
Gyártó: Lampa
A pipetta segítségével a téli szélvédőmosó folyadék fagyáspontját lehet megméri. Minden ablakmosó folyadékkal kompatibilis, mely Isopropanolt, vagy methanolt tartalmaz (ez 99%-ban megfelelő a forgalom..
450 Ft
Nettó ár:354 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)