Fagyálló-, akkusav mérők

Fagyálló-, akkusav mérők

Ebben a termékcsoportban találhat analóg akkumulátor sav mérőt, illetve fagyálló folyadék mérőt. Amennyiben az autóban nyitható ólomsavas akkumulátor található, abban az esetben szüksége lehet akkumulátorsav mérőre. A pipettás fagyállómérőre pedig szinte minden évben szükség lehet. A hideg időszak beköszöntekor érdemes a fagyálló folyadékra rámérni. Célszerű legalább -20°C-ra tölteni a fagyállót.  Az optikai refraktométer pedig egy multifunkciós műszer ami többek közt használható fagyálló, akkumulátorsav, adblue adalék és szélvédőmosó mérésére is.


Részletes keresés

Akkusavmérő pumpás 28007

Akkusavmérő pumpás 28007

Pumpás akkusav mérő Alkalmas 6-12 és 24V-os akkumulátorok állapotának vizsgálatára. Kizárólag ólomsav mérésére alkalmazható. Használata:1. Szerelje össze a műszert úgy, hogy az a sav-víz mérésére ..

450 Ft Nettó ár: 354 Ft

Fagyállómérő pumpás  AM2225

Fagyállómérő pumpás AM2225

Egyszerű fagyállómérőEtilén-glikol és metilalkohol fajsúlyára kalibrált analóg fagyállómérő. A skáláról könnyedén le tudjuk olvasni, hogy milyen védettsége van a hűtőfolyadékunknak, és ezáltal láthatj..

580 Ft Nettó ár: 457 Ft

Multifunkciós optikai fagyállómérő

Multifunkciós optikai fagyállómérő

Optikai refraktométer(adblue, fagyálló, akkusav, szélvédőmosó) Megbízható, multifunkciós mérőműszer, mely nem csak a fagyállót képes mérni, hanem további három funkcióval rendelkezik. Autószerelőműhe..

9,990 Ft Nettó ár: 7,866 Ft

Mutatás 1-től 3-ig 3 termékből (1 oldal)