Fagyálló-, akkusav mérők

Fagyálló-, akkusav mérők

Ebben a termékcsoportban találhat analóg akkumulátor sav mérőt, illetve fagyálló folyadék mérőt. Amennyiben az autóban nyitható ólomsavas akkumulátor található, abban az esetben szüksége lehet akkumulátorsav mérőre. A pipettás fagyállómérőre pedig szinte minden évben szükség lehet. A hideg időszak beköszöntekor érdemes a fagyálló folyadékra rámérni. Célszerű legalább -20°C-ra tölteni a fagyállót.  Az optikai refraktométer pedig egy multifunkciós műszer ami többek közt használható fagyálló, akkumulátorsav, adblue adalék és szélvédőmosó mérésére is.


Részletes keresés

Multifunkciós optikai fagyállómérő Akció

Multifunkciós optikai fagyállómérő

Optikai refraktométer(adblue, fagyálló, akkusav, szélvédőmosó) Megbízható, multifunkciós mérőműszer, mely nem csak a fagyállót képes mérni, hanem további három funkcióval rendelkezik. Autószerelőműhe..

7,690 Ft 12,990 Ft Nettó ár: 6,055 Ft

Akkusavmérő pumpás 28007

Akkusavmérő pumpás 28007

Pumpás akkusav mérő Alkalmas 6-12 és 24V-os akkumulátorok állapotának vizsgálatára. Kizárólag ólomsav mérésére alkalmazható. Használata:1. Szerelje össze a műszert úgy, hogy az a sav-víz mérésére ..

450 Ft Nettó ár: 354 Ft

Fagyállómérő pumpás  AM2225

Fagyállómérő pumpás AM2225

Egyszerű fagyállómérőEtilén-glikol és metilalkohol fajsúlyára kalibrált analóg fagyállómérő. A skáláról könnyedén le tudjuk olvasni, hogy milyen védettsége van a hűtőfolyadékunknak, és ezáltal láthatj..

580 Ft Nettó ár: 457 Ft

Mutatás 1-től 3-ig 3 termékből (1 oldal)