Menü
Kosár

Fagyálló-, akkusav mérők

Fagyálló-, akkusav mérők

Ebben a termékcsoportban találhat analóg akkumulátor sav mérőt, illetve fagyálló folyadék mérőt. Amennyiben az autóban nyitható ólomsavas akkumulátor található, abban az esetben szüksége lehet akkumulátorsav mérőre. A pipettás fagyállómérőre pedig szinte minden évben szükség lehet. A hideg időszak beköszöntekor érdemes a fagyálló folyadékra rámérni. Célszerű legalább -20°C-ra tölteni a fagyállót.  Az optikai refraktométer pedig egy multifunkciós műszer ami többek közt használható fagyálló, akkumulátorsav, adblue adalék és szélvédőmosó mérésére is.

Gyártó: Automax
Alkalmas 6-12 és 24V-os akkumulátorok állapotának vizsgálatára. Kizárólag ólomsav mérésére alkalmazható.Használata: 1. Szerelje össze a műszert úgy, hogy az a sav-víz mérésére alkalmas legyen. 2..
1 220Ft
Nettó ár:961Ft
Gyártó: Automax
Etilén-glikol és metilalkohol fajsúlyára kalibrált analóg fagyállómérő. A skáláról könnyedén le tudjuk olvasni, hogy milyen védettsége van a hűtőfolyadékunknak, és ezáltal láthatjuk ha igény van az es..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Multifunkciós optikai fagyállómérő Multifunkciós optikai fagyállómérő
Legjobban keresett -10 %
Gyártó: OEM
Megbízható, multifunkciós mérőműszer, mely nem csak a fagyállót képes mérni, hanem további három funkcióval rendelkezik. Autószerelőműhelyeknek és igényes benzinkutatknak kötelező darab.A készülék..
8 990Ft 9 990Ft
Nettó ár:7 079Ft
Gyártó: Lampa
A téli szélvédőmosó pumpás fagymérő egy praktikus eszköz, amely a pipetta segítségével lehetővé teszi a téli szélvédőmosó folyadék fagyáspontjának pontos mérését. Ez az eszköz univerzálisan használhat..
450Ft
Nettó ár:354Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail