Menü
Kosár

Kürtök, dudák

Kürtök, dudák

Az autókban használható kürtök és dudák elengedhetetlen tartozékok, amelyek nem csupán a járművek kommunikációs eszközei, hanem a biztonsági rendszer alapvető elemei is. Ezek a készülékek lehetővé teszik a sofőrök számára, hogy figyelmeztető jeleket adjanak más járművezetőknek, gyalogosoknak, vagy akár állatoknak is, ezzel elősegítve a balesetek elkerülését és a közlekedési biztonság növelését.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • Erőteljes hang: Az autókürtök és dudák hangereje kulcsfontosságú, hogy hatékonyan felhívják a környezet figyelmét. A hangos, tiszta hang biztosítja, hogy a figyelmeztetés minden körülmények között észlelhető legyen.
  • Tartósság: A magas minőségű anyagokból készült kürtök és dudák ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és a hosszú távú használatnak is.
  • Egyszerű telepítés: Sok modern kürt és duda úgy lett tervezve, hogy könnyen telepíthető legyen a legtöbb autótípushoz, minimalizálva ezzel a telepítési időt és költségeket.
  • Különböző hangszínek: A piac különböző hangszínű kürtöket és dudákat kínál, lehetővé téve a sofőrök számára, hogy személyre szabott választással kifejezzék magukat vagy speciális igényeiknek megfelelően válasszanak.

Biztonsági szempontok:

A kürtök és dudák használatakor fontos, hogy felelősségteljesen járjunk el, és csak szükség esetén használjuk őket, elkerülve a felesleges zajkeltést és a többi közlekedő zavarását.

A választékunkban megtalálható termékek:

Büszkék vagyunk arra, hogy kínálatunkban számos autókürt és duda található, amelyek minden igényt kielégítenek. Termékeink között megtalálhatóak a klasszikus hangú modellektől kezdve a modern, több hangszínű opciókig minden, ami a járművek biztonságos és hatékony kommunikációját szolgálja.

Miért válassza termékeinket?

  • Kiváló minőség: Csak megbízható gyártók termékeit kínáljuk, biztosítva ezzel a termékek hosszú távú megbízhatóságát.
  • Széles választék: Legyen szó bármilyen autótípusról vagy személyes preferenciáról, termékpalettánk képes kielégíteni minden vásárló igényét.
  • Versenyképes árak: Termékeink ár-érték aránya kiemelkedő, így mindenki számára elérhetővé tesszük a magas minőségű autókürtöket és dudákat.

Fedezze fel autókürt és duda kínálatunkat, és válassza a biztonságot és megbízhatóságot, amelyet termékeink nyújtanak. Legyen az utazás minden pillanata biztonságos és problémamentes a megfelelő kommunikációs eszköz

Gyártó: 4Cars
A 12V-ról üzemeltethető krómozott kürt hangjelző kiváló választás azok számára, akik magas és mély frekvenciás hangok kibocsátására képes eszközt keresnek járműveikhez. Ez a sokoldalú kürt tökéletesen..
4 380Ft
Nettó ár:3 449Ft
Kézi kürt (sport duda) 300ml StacPlastic/VMD Kézi kürt (sport duda) 300ml StacPlastic/VMD
Legjobban keresett
Gyártó: VMD
Sportesemények indítására, illetve szurkoláshoz és vészjelzés leadására tökéletesen alkalmazható kürt kínál fülsüketítő hangerejével egyedülálló megoldást. Nem csak emberi figyelmet képes azonnal felk..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Gyártó: Stac Plastic
A sportkürtökhöz kompatibilis tartalék kürtfej ideális megoldást nyújt azok számára, akiknek a sporteseményeken vagy egyéb rendezvényeken használt kürtjük eredeti feje megsérült, és gyorsan szeretnék ..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: HD
Az eszméletlenül hangos autó duda, amely valójában hajókürtszerű hatással bír, kivételes választás azok számára, akik nem csak hallani, de érezni is szeretnék jelenlétüket. Ez a kürt tökéletesen ..
7 990Ft
Nettó ár:6 291Ft
Gyártó: 4Cars
Az állítható hangfrekvenciás duda egyedülálló lehetőséget kínál az autó- és motorkerékpár-tulajdonosok számára, hogy személyre szabott hangzást adjanak járműveiknek. Egy egyszerű, de zseniális mechani..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Automax
Az autó duda helyére építhető, rendkívül hangos kürt ideális választás azok számára, akik erőteljes és figyelemfelkeltő hanghatást szeretnének elérni járművükben. Ez a készlet kifejezetten a 12V-..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Automax
A rendkívül hangos, kompresszoros légkürt egy figyelemfelkeltő kiegészítő azok számára, akik szeretnék járművüket másodlagos hangkürttel ellátni. Bár a duda helyére is beépíthető, fontos megjegyezni, ..
12 990Ft
Nettó ár:10 228Ft
Gyártó: OEM
Ez a pumpálós légkürt kiváló választás lehet azok számára, akik egy megbízható, hordozható és hatékony jelzőeszközt keresnek sporteseményekhez, biztonsági célokra vagy akár csak szórakozásból. A műany..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: HD
A háromszólamú dallamkürt egy rendkívül speciális és hatékony eszköz, amely 3 beépített hangeffektussal rendelkezik, köztük a rendőrségi figyelmeztető és megkülönböztető szirénával. Ez a kürt kiválóan..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Typer
Az rendkívül hangos sziréna ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható hangjelző eszközt keresnek, legyen szó riasztó berendezésekről vagy járművek biztonsági rendszereiről. Az alacsony á..
2 250Ft
Nettó ár:1 772Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail