Menü
Kosár

Multifunkciós autóápolási termékek

Multifunkciós autóápolási termékek
Az autóápolási tisztítószerek kiválasztása és használata fontos szerepet játszik autónk megjelenése és állapota szempontjából. Az univerzálisan használható autóápolási tisztítószerek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek hatékonyan tisztítják és ápolják autónk különböző részeit.

A gumi- és műanyag ápolók kiválóan alkalmasak a gumi- és műanyag felületek tisztítására és ápolására. Ezek a tisztítószerek megakadályozzák a felületek kiszáradását, és megakadályozzák a repedések és a szakadások kialakulását. A gumi- és műanyag ápolók használata egyszerű, csak fel kell permetezni a felületre, majd egy száraz ruhával letörölni.

A belső és külső tisztító habok hatékonyan távolítják el az autó külső és belső felületein lerakódott szennyeződéseket. A külső tisztító habok kiválóan alkalmasak a karosszéria, a felnik és a lökhárítók tisztítására. A belső tisztító habok pedig hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket az ülésekről, a műszerfalról és az ajtók belső felületeiről. A habok használata egyszerű, csak fel kell permetezni a felületre, majd egy szivaccsal vagy kefével eldolgozni, majd vízzel lemosni.

A külső fényezés tisztítószerei és fényesítői hatékonyan távolítják el a karosszérián lerakódott szennyeződéseket, és megakadályozzák a felület károsodását. A tisztítószerek használata elősegíti a fényezés ragyogóvá tételét, és megakadályozza a karcolások és a kisebb sérülések kialakulását. A fényesítők használata pedig tovább növeli a fényezés ragyogását, és megakadályozza a felület kiszáradását.

Az autóápolási tisztítószerek kiválasztása során fontos figyelembe venni autónk állapotát és a felhasználási területet. Az univerzálisan használható autóápolási tisztítószerek megkönnyítik az autó tisztítását és ápolását, és hozzájárulnak autónk hosszabb élettartamához és jobb megjelenéséhez.
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Interior Shampoo egyedülálló univerzális tisztítószer, amely alaposan tisztítja és megújítja az autó belső szőnyegeit, műanyagait és szövet kárpitjait. Ez a sokoldalú tisztítószer tökélete..
5 100Ft
Nettó ár:4 016Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Interior Detailer egy innovatív autóápolási termék, amely egyszerű és hatékony megoldást kínál az autó belső tereinek tisztításához, szagtalanításához és védelméhez. A termék különleges p..
6 490Ft
Nettó ár:5 110Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax® Interior 1 multifunkciós törlőkendők gyors és egyszerű, egylépéses, kiváló tisztítást biztosítanak minden szövet, szőnyeg, vinil, gumi és műanyag esetében. Használja por és szennyeződés ..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: K2
K2 OSKAR tisztítószer ideális választás minden típusú műanyag, gumi, linóleum és műbőr felületek gyors és hatékony tisztítására anélkül, hogy kárt tenne azokban. A speciális, erősen koncentrált képlet..
1 490Ft
Nettó ár:1 173Ft
Gyártó: Mannol
Az autó belterének ápolása és tisztítása kulcsfontosságú a kényelmes és higiénikus utazáshoz. Az univerzális tisztítószer, amelyet gyakran beltéri samponként is emlegetnek, egy sokoldalú megoldás az a..
900Ft
Nettó ár:709Ft
Víz nélküli autósampon, madárürülék eltávolító Treatment Spray N Glow 651ml
-15 %
Gyártó: The Treatment
A Treatment Spray N' Glow vízmentes autótisztító szer a könnyedén eltávolítható ujjlenyomatoktól, vízfoltoktól, madárürülékektől és egyéb enyhe szennyeződésektől megtisztítja autóját, mindezt anélkül,..
2 500Ft 2 950Ft
Nettó ár:1 969Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail