Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Tükörragasztók

Tükörragasztók

Az tükörragasztók kategóriában olyan speciális ragasztók találhatók, amelyek célja a gépjárművek visszapillantó tükrének biztonságos és tartós rögzítése. Ezek a ragasztók erős kötést biztosítanak, ellenállva a vibrációnak és a hőmérsékletváltozásoknak. Kiváló minőségű anyagokat tartalmaznak, amelyek hosszú távú megbízhatóságot garantálnak. A kínálatban elérhetők olyan elismert márkák, mint a Mannol és a Pro Seal, amelyek biztosítják a felhasználók számára a legjobb minőséget és teljesítményt. Ezek a termékek könnyen használhatók, és gyors kötési idővel rendelkeznek, így ideálisak mind professzionális, mind otthoni felhasználásra.

Gyártó: Pro Seal
Rögzíti a visszapillantó tükörtartóját, a rádiótelefon antennáját az üveghez (szélvédőhöz). Ragasztja az üveget a fémhez, az üveget az üveghez és a fémet a fémhez.Használati útmutató: Tisztítsa m..
1 820Ft
Nettó ár:1 433Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol Rearview Mirror Adhesive biztos kötésről gondoskodik a szélvédő és a visszapillantó tükör fém talpa között. Megbízhatóan ellenáll a nagy mechanikai terhelésnek, a vibrációnak, a szélsőséges ..
990Ft
Nettó ár:780Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail