Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Autóápolási kiegészítők

Autóápolási kiegészítők

Ez a menüpontban minden olyan autóápolási kiegészítőt tettünk, aminek nem volt értelme külön kategóriát létrehozni.

Gyártó: Carpoint
Autóápolási vegyszerek tárolására kialakított kis táska. Kiválóan tárolható benne akár 3db 500ml flakon. Így a legszükségesebb kemikáliák biztonságosan tárolhatók a csomagtartóban, ugyanis a táska tel..
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: Autoglym
A Polar Blaster egy különleges habpisztoly, amelyet a Polar termékcsaládhoz fejlesztettünk ki annak érdekében, hogy a leggyorsabb, legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja legyen az előmosásnak, sampo..
38 000Ft
Nettó ár:29 921Ft
Gyártó: Autófejlesztés
Az elektromos fúrógépre vagy csavarhúzóra csatlakoztatható polírkorong készlet egy innovatív és multifunkcionális eszköz, amely forradalmasítja az autópolírozást és viaszolást. Ez a készlet lehetővé t..
9 990Ft
Nettó ár:7 866Ft
Elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírozó szivacs készlet 7db-os 8cm Elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírozó szivacs készlet 7db-os 8cm
Legjobban keresett -60 %
Gyártó: Autófejlesztés
A fúrógéphez vagy elektromos csavarhúzóhoz csatlakoztatható polírkorong készlet egy rendkívül hasznos és sokoldalú eszköz a járművek polírozásához és viaszolásához. Ez a készlet az autóápolás mesterfo..
1 990Ft 4 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail