Menü
Kosár

Gumiápolók

Gumiápolók
A gumiápoló az egyik legelterjedtebb autóápolási kemikália a műszerfalápolók után. Sikere, hogy rendkívül látványos eredmény érhető el vele másodpercek alatt és nem kell a felhordásával sokat bíbelődni.
Elérhető hab, folyadék, illetve olaj formában, most a tiszta szilikont ne soroljuk ide én nagyon ellene is vagyok. De aki a szilikon híve az se csüggedjen, mert a gumiápolók többsége tartalmaz egy keveset. A gumiápolók szerepe, hogy lassítsák a gumik öregedését, védelmet biztosítsanak a káros UV sugárzással szemben, ezen felül újszerűvé varázsolják a gumi peremét. Egy jó minőségű és helyesen használt gumiápoló 2-6 hét védelmet képez egy kezeléssel. A gumiápolót az autó teljes tisztítása után, érdemes elvégezni. Használathoz a legtöbb esetben szivacsot szoktam javasolni az egyenletes felhordás miatt.
További információért hívja ügyfélszolgálatunkat: 06/70-60-666-60
Gyártó: Autoglym
A foltos és kopott gumiabroncsok, nagy mértékben rontják, egy egyébként makulátlan jármű megjelenését. A High Performance Tyre Gel, tartós, kellemes illatú gumiabroncsápoló. Aktív szilikon polimereket..
7 500Ft
Nettó ár:5 906Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Instant Tyre Dressing gumiabroncsának természetes fényt adva és védve azt, javítja autója megjelenését. A koszos, szennyezett abroncsok jelentősen rontják egy egyébként tiszta és csillogó ..
5 200Ft
Nettó ár:4 094Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Vinyl & Rubber Care termék kiváló védelmet nyújt a bel- és kültéri műanyagok számára. Hatékonyan megóvja a felületeket az UV sugárzás káros hatásaitól, miközben helyreállítja a műanyag..
5 400Ft
Nettó ár:4 252Ft
Gyártó: Mannol
Tire Cleaner – egy speciális habtisztító a gyors, egyszerű és kíméletes tisztításhoz, valamint a gumiabroncsok további tisztaságának megőrzéséhez, és egyetlen művelettel a legjobb megjelenést biztosít..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: The Treatment
Úgy néz ki, mintha vizes lenne, de ha megérinted száraz... A legkifakultabb gumikból is olyat varázsol, ami a még az újabbaknál is jobban néz ki. Csillogó és vizesnek látszó felület még hónapok múlva ..
4 990Ft
Nettó ár:3 929Ft
Gyártó: Mannol
Kifejezetten gumiabroncsokra fejlesztett ápoló gél, mely rendkívüli magasfényű csillogást ad a gumiabroncsnak és védi az öregedéstől. A gumiabroncs kezelés után olyan lesz, mintha vizes lenne, rendkív..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: AM
Hatóanyag aktív hab formájában kerül a felületre, majd gyorsan beszívódik és tartósan ápolja a gumi-illetve a műanyag felületeket, új fényt biztosítva. A hatóanyag tömíti a hajszálrepedéseket, víztasz..
1 900Ft
Nettó ár:1 496Ft
Gyártó: Moje Auto
Anitsztatikus hatású spray, mely gyorsan és hatékonyan ápolja és védi a gumiabroncsot. Rendszeres használat esetén visszaadja a gumi rugalmasságát.Használati utasítás: Egyszerűen fújjúk be 10-15c..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Kajaba
Gumiabroncsok tisztítására és ápolására szolgáló applikátor szivacs, mely segítségével a gumiabroncs ívéhez igazodva könnyedén fel vihető rá az ápoló vagy tisztító vegyszer. Gumiápoló gélekhez kiváló ..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Turtle Wax
Gumiabroncs tisztító- és ápoló hab, mely a kezelt felületnek ad egy csillogó fényt, további védi a káros UV sugarak és az öregedés ellen. Ez az ápoló elsősorban gumiabroncsok kezelésére lett fejl..
3 550Ft
Nettó ár:2 795Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ismerje meg a Turtle Wax Wet N Black terméket, amely újraéleszti és kondicionálja a gumiabroncsokat és a festetlen külső felületeket. Ez a formula nem csak visszaadja a felületek eredeti színét, hanem..
4 650Ft
Nettó ár:3 661Ft
Turtle Wax fényes műanyag- és gumiápoló száraz tapintású 300 ml 52801
Elfogyott
Gyártó: Turtle Wax
Magas fényű műanyag ápoló szer. Befújást követően olyan lesz a kezelt felület, mintha vízzel leöntötték volna, de teljesen száraz tapintású. Használható gumifelületen, illetve műanyagon is. Gumi eseté..
3 100Ft
Nettó ár:2 441Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail