Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Dízel (DPF) részecskeszűrő tisztítók

Dízel (DPF) részecskeszűrő tisztítók

A modern gázolajjárművekben megtalálható részecskeszűrő (DPF) berendezés időközönként eltömődik. Ez függ a jármű állapotától, a vezetési stílustól, felhasználási szokástól, az üzemanyag minőségétől, az olaj minőségétől. Ezek közül túlnyomó részt a városi használat teszi szennyezetté ezeket a részecskeszűrőket. A modern autók képesek egy bizonyos szintig regenerálni a DPF-et, de egy idő után már nem. Ekkor a részecskeszűrőt meg lehet próbálni házilag vagy szakember segítségével kitisztítani, mely túlnyomó részben megoldás lehet a DPF problémáira.
Vannak olyan szerek melyek szakértelmet vagy műszaki ismeretek igényelnek, de vannak olyanok, amikkel szaktudás nélkül is jelentős eredményt lehet elérni. Az utóbbiakra megoldás az üzemanyag adalékok, melyet a gázolaj tartályába (tankba) kell beleönteni és kisebb-közepes szennyeződések eltávolítására képes, vagy akár prevenciós jelleggel is használhatók.

Kínálatunkban található üzemanyagadalék, tisztítószer, regenerálószer, hab, stb…

Gyártó: Moje Auto
A DPF/FAP diesel részecskeszűrő tisztító szer kiemelkedik a piacon elérhető termékek közül, mivel kifejezetten a diesel járművek részecskeszűrőinek karbantartására és tisztítására lett kifejlesztve. E..
14 800Ft
Nettó ár:11 654Ft
Gyártó: Motip
Dízel részecskeszűrő tisztító hab, mely segítségével a részecskeszűrő rendszerben összegyűlt korom- és hamulerakódás szétszerelés nélkül történő eltávolítására szolgáló anyag. Kizárólag professzionáli..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Moje Auto
Diesel részecskeszűrő tisztítószer szén-, és hamulerakódások eltávolítására. Szétszerelés nélkül feldolja és eltévolítja a szénlerakódásokat a DPF illetve a FAP szűrőből, visszaállítja a szűrő teljes ..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol DPF tisztító hab a szennyezett részecskeszűrők tisztítására használható, mely az autókban meghibásodást vagy jelentős teljesítménycsökkenést okoz. A DPF tisztító hab visszaállítja a részecske..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: Mannol
Dízel üzemanyag-adalék minden típusú dízel részecskeszűrő (DPF) tisztításához és regenerálásához szétszerelés nélkül. Alkalmas minden típusú dízelüzemhez, amely automatikus DPF regeneráló rendszerrel ..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail