Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Kézipumpák, lábpumpák

Kézipumpák, lábpumpák

Kézi pumpák és lábpumpák hasznos eszközök, amelyeket széles körben használnak mind otthoni, mind ipari környezetben különféle feladatokhoz, mint például kerékpár- vagy autógumik, labdák és egyéb felfújható tárgyak felfújása. Mindkét típusú pumpa előnyeit és jellemzőit alaposan megvizsgálva jobban megérthetjük ezeket az eszközöket.

Kézi Pumpák

A kézi pumpák, amelyek közé tartoznak a kézi szivattyúk és a tölcsérszivattyúk, egyszerű mechanikával működnek: a felhasználó fizikai erőfeszítésével létrehozott mozgás nyomást generál, ami lehetővé teszi a levegő vagy folyadék átmozgatását egyik helyről a másikra. Ezek a pumpák kisebbek és hordozhatóbbak, mint a lábpumpák, ami ideálissá teszi őket gyors és kényelmes használatra kisebb tételeknél vagy kevésbé igényes alkalmazásoknál.

Lábpumpák

A lábpumpák, amelyeket gyakran használnak kerékpárok és autók gumijainak felfújására, nagyobbak és erőteljesebbek, mint a kézi pumpák. Ezek a pumpák általában egy pedállal vannak felszerelve, amit a felhasználó lábával hajt, így hatékonyabban és kényelmesebben lehet nagyobb nyomást előállítani. A lábpumpák gyakran rendelkeznek beépített nyomásmérővel, ami segít a felhasználónak pontosan beállítani a kívánt nyomást, ezzel elkerülve a túlfújást vagy a nem megfelelő nyomású felfújást.

Alkalmazások és előnyök

Mindkét típusú pumpa előnyei közé tartozik a környezetbarát működés, mivel nem igényelnek elektromos energiát vagy más külső energiaforrást, csak emberi erőt. Ez csökkenti a környezeti lábnyomot és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy energiát takarítsanak meg. Emellett, mivel nincsenek elektromos alkatrészeik, kevésbé hajlamosak a meghibásodásra, és általában hosszabb élettartamúak, mint az elektromos pumpák.

Fontos szempontok

Vásárláskor fontos figyelembe venni a pumpa felépítési minőségét és anyagát, valamint azt, hogy mennyire egyszerű a karbantartása és javítása. A minőségi anyagokból készült pumpák, mint az acél vagy erős műanyag, hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt nyújtanak. Továbbá, érdemes olyan modellt választani, amely kényelmesen használható és megfelel a felhasználás gyakoriságának és intenzitásának.

Összességében a kézi pumpák és lábpumpák értékes eszközök, amelyek széleskörű alkalmazhatóságukkal és környezetbarát működésükkel kulcsfontosságúak lehetnek mindennapi feladatok és szabadidős tevékenységek során.

Gyártó: Automax
Kiváló minőségű univerzális kézi pumpa, mely használható labdák, autókerekek, kerékpárok, rollerek, gumicsónakok, strandfelszerelések, motorkerékpárok felfújásához. Alumínium váznak köszönhetően megle..
9 500Ft
Nettó ár:7 480Ft
Gyártó: Vorel
Nagyon jó minőségű kézi pumpa. A hozzá levő mérőóra segítségével könnyedén le tudja olvasni a keréknyomást. A hozzá levő tömlő szükség esetén cserélhető. A pumpával méretéhez képest elég nagy nyomás k..
4 850Ft
Nettó ár:3 819Ft
Gyártó: Vorel
A pumpák rendszeres, vagy időközi használat során sérülhet a tömlő. A legtöbbünk ezt egy új pumpával orvosolja. Nem kell minden alakalommal új kézi pumpát vásárolni, mikor a tömlő megsérül, mikor vehe..
800Ft
Nettó ár:630Ft
Gyártó: Vorel
Rézből készült, ellenálló tömlő vég, mely kézi pumpák gumicsövére csatlakoztatható, Önszorítós. Gumicső belső átmérője legyen 6 mm...
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: Vorel
Rézből készült, ellenálló tömlő vég, mely kézi pumpák gumicsövére csatlakoztatható, Önszorítós. Gumicső belső átmérője legyen 8 mm...
800Ft
Nettó ár:630Ft
Gyártó: 4Cars
Alkalmas autókerekek, matricok, kerékpárabroncsok, labdák, strandfelszerelések felfújására. A mérőóra segítségével ellenőrízhetjük az adott tárgy légnyomását. A dupla tartálynak köszönhetően jóval g..
6 350Ft
Nettó ár:5 000Ft
Gyártó: YATO
Prémium minőségű dupla kannás lábpumpa, mellyel nagyon gyorsan, kisebb erőkifejtéssel fel lehet fújni különféle tárgyakat. Használható autógumihoz, teherautóhoz, kerékpárhoz, motorbiciklihez. A csomag..
13 500Ft
Nettó ár:10 630Ft
Gyártó: Bottari
Nagyon jó minőségű lábpumpa, mely nem csak autókerék felhújásához alkalmazható, hanem a hozzáadott adapterek segítségével felfújató vele, kerékpár, strandfelszerelés, illetve különböző labdák és továb..
8 990Ft
Nettó ár:7 079Ft
Gyártó: YATO
Kiváló minőségű lábpumpa, mely akalmas kerékpárok, gépkocsik, motorkerékpárok kerekeinek felfújására. Továbbá alkalmazható labdák és egyéb tárgyak felfújására is. A csomagban 3db adapter található. ..
9 990Ft
Nettó ár:7 866Ft
Gyártó: M.N.C.
Ez a kézi pumpa könnyedén használható különböző folyadékokat és levegőnek mozgatására illetve áttöltésére. A tartozék 128 cm-es gumicsövek ideálisak olajcserekor, üzemanyagcserekor és bármilyen folyad..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Gyártó: YATO
Kézzel pumpálható. Segítségével könnyedén ki lehet szivattyúzni az olajat minden olyan helyről, ahol nincsen olajleeresztő, vagy olajkiöntő. A termékben található kettős duggatyú nagyon tartós és mega..
7 450Ft
Nettó ár:5 866Ft
Kézi pumpa tömlő 6-os
Elfogyott
Gyártó: Vorel
A pumpák rendszeres, vagy időközi használat során sérülhet a tömlő. A legtöbbünk ezt egy új pumpával orvosolja. Nem kell minden alakalommal új kézi pumpát vásárolni, mikor a tömlő megsérül, mikor vehe..
620Ft
Nettó ár:488Ft
Lábpumpa szimpla hengeres TÜV/GS AM6025
Elfogyott
Gyártó: Automax
Alkalmas kerékpár, autógumi, labdák, motorkerékpár, strandfelszereléseket felfújására. A lábpumpa szinte minden háztartási igényt kielégít. A beépített óra segítségével légnyomást is tud mérni, egész..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail