Kézipumpák, lábpumpák
Menü
Kosár

Kézipumpák, lábpumpák

Kézipumpák, lábpumpák
Gyártó: Vorel
Kézi pumpa Nagyon jó minőségű kézi pumpa. A hozzá levő mérőóra segítségével könnyedén le tudja olvasni a keréknyomást. A hozzá levő tömlő szükség esetén cserélhető. A pumpával méretéhez képest elég n..
4 350 Ft
Nettó ár:3 425 Ft
Gyártó: Vorel
Kézi pumpa tömlő 50cm-esA pumpák rendszeres, vagy időközi használat során sérülhet a tömlő. A legtöbbünk ezt egy új pumpával orvosolja. Nem kell minden alakalommal új kézi pumpát vásárolni, mikor a tö..
620 Ft
Nettó ár:488 Ft
Gyártó: Vorel
Pumpa tömlő vég 6mmRézből készült, ellenálló tömlő vég, mely kézi pumpák gumicsövére csatlakoztatható, Önszorítós. Gumicső belső átmérője legyen 6 mm...
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: Vorel
Pumpa tömlő vég 8mmRézből készült, ellenálló tömlő vég, mely kézi pumpák gumicsövére csatlakoztatható, Önszorítós. Gumicső belső átmérője legyen 8 mm...
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: 4Cars
Kétaknás lábpumpa Alkalmas autókerekek, matricok, kerékpárabroncsok, labdák, strandfelszerelések felfújására. A mérőóra segítségével ellenőrízhetjük az adott tárgy légnyomását. A dupla tartálynak k..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: YATO
Yato Tools lábpumpa 2 kannávalPrémium minőségű dupla kannás lábpumpa, mellyel nagyon gyorsan, kisebb erőkifejtéssel fel lehet fújni különféle tárgyakat. Használható autógumihoz, teherautóhoz, kerékpár..
11 990 Ft
Nettó ár:9 441 Ft
Gyártó: Bottari
Egy hengeres lábpumpa Nagyon jó minőségű lábpumpa, mely nem csak autókerék felhújásához alkalmazható, hanem a hozzáadott adapterek segítségével felfújató vele, kerékpár, illetve különböző labdák és t..
6 990 Ft
Nettó ár:5 504 Ft
Gyártó: YATO
Yato lábpumpa egy kannás Kiváló minőségű lábpumpa, mely akalmas kerékpárok, gépkocsik, motorkerékpárok kerekeinek felfújására. Továbbá alkalmazható labdák és egyéb tárgyak felfújására is. A csomagb..
6 990 Ft
Nettó ár:5 504 Ft
Gyártó: M.N.C.
Univerzális folyadékátttöltő és levegőmozgató kézi pumpa Ez a kézi pumpa könnyedén használható különböző folyadékokat és levegőnek mozgatására illetve áttöltésére. A tartozék 128 cm-es gumicsövek ide..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: YATO
Olajbetöltő és olajszivattyú pumpaKézzel pumpálható. Segítségével könnyedén ki lehet szivattyúzni az olajat minden olyan helyről, ahol nincsen olajleeresztő, vagy olajkiöntő. A termékben található ket..
7 450 Ft
Nettó ár:5 866 Ft
Kézi pumpa tömlő 6-os
Elfogyott
Gyártó: Vorel
Kézi pumpa tömlő 50cm-es A pumpák rendszeres, vagy időközi használat során sérülhet a tömlő. A legtöbbünk ezt egy új pumpával orvosolja. Nem kell minden alakalommal új kézi pumpát vásárolni, mikor a ..
620 Ft
Nettó ár:488 Ft
Lábpumpa szimpla hengeres TÜV/GS AM6025
Elfogyott
Gyártó: Automax
Lábpumpa szimpla tartályos Alkalmas kerékpár, autógumi, labdák, motorkerékpár, strandfelszereléseket felfújására. A lábpumpa szinte minden háztartási igényt kielégít. A beépített óra segítségével lé..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)