Menü
Kosár

Féktisztító sprayk

Féktisztító sprayk

Féktisztító Spray: Az Elengedhetetlen Karbantartási Eszköz

A féktisztító spray-k elengedhetetlenek minden jármű karbantartásában, különösen fontosak a fékrendszerek optimális állapotának fenntartásához. Ezek a speciális tisztítószerek kifejezetten a féktárcsák, fékbetétek és egyéb fékalkatrészek tisztítására lettek tervezve, eltávolítva a zsírt, olajat, fékport és egyéb szennyeződéseket, amelyek ronthatják a fékek teljesítményét.

Miért Fontos a Féktisztító Spray Használata?

A féktisztító spray-k használata növeli a fékalkatrészek élettartamát és javítja a fékek hatékonyságát. A rendszeres tisztítás megakadályozza a fékrendszerek korai kopását és javítja a vezetés biztonságát. Ezek a spray-k gyorsan és hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, gyors száradásuk révén pedig nem hagynak nyomot vagy maradványt a kezelt felületeken.

Mire Figyeljünk a Féktisztító Spray-k Használatakor?

  • Gyúlékony anyagok: A legtöbb féktisztító spray gyúlékony, ezért használatuk során kerülni kell a nyílt lángot és a magas hőmérsékletű forrásokat.
  • Védőfelszerelés: A spray-k használatakor ajánlott megfelelő védőkesztyűt és szemvédelmet viselni, hogy elkerüljük a bőrirritációt és a szembe jutást.
  • Környezettudatos használat: Ügyeljünk arra, hogy a használt spray-t ne engedjük a csatornába, és használat után a flakont környezetbarát módon távolítsuk el.

Hogyan Használjuk a Féktisztító Spray-t?

  1. Alaposan tisztítsuk meg a kezelendő felületet a spray használata előtt, hogy eltávolítsuk a nagyobb szennyeződéseket és porokat.
  2. Rázzuk fel jól a flakont a használat előtt, hogy az aktív összetevők egyenletesen eloszlassanak a spray-ben.
  3. Permetezzük a tisztítandó felületre a féktisztítót, és hagyjuk hatni néhány percig.
  4. Töröljük le a felületet egy tiszta ronggyal vagy szivaccsal, hogy eltávolítsuk a feloldott szennyeződéseket.
  5. Ismételjük meg a folyamatot szükség szerint a teljes tisztaság elérése érdekében.

A féktisztító spray-k rendszeres használata elengedhetetlen a jármű fékrendszereinek karbantartásához, biztosítva ezzel a vezetés biztonságát és a fékalkatrészek hosszú élettartamát. Válassza ki a járművéhez és igényeihez leginkább megfelelő féktisztító spray-t webáruházunk széles kínálatából, és élvezze a tiszta, hatékony fékrendszert minden útján.

Gyártó: Prevent
Kiemelkedően hatékony megoldás autóalkatrészek tisztításáraA Prevent Professzionális Féktisztító Spray egy magyar termék, amelyet kifejezetten a dinamók, generátorok, kuplungtárcsák, valamint tárc..
1 300Ft
Nettó ár:1 024Ft
Féktisztító spray 450 ml SBAutoparts
Új termék
Gyártó: Siberia
Az SBAutoparts fékisztító, egy speciálisan formulázott spray, amely hatékonyan távolítja el a fék- és kuplungalkatrészekről a szennyeződéseket, olajat, zsírt, fémporokat és egyéb működés közben keletk..
900Ft
Nettó ár:709Ft
Féktisztító spray 450ml  Mannol 9692
-28 %
Gyártó: Mannol
A MANNOL Féktisztító Spray az autóipar és az ipari szektorok igényeit egyaránt kielégítő, kiváló minőségű tisztítószer. Alkalmazása elsősorban a féktárcsák és fékbetétek, valamint olaj-, zsír- és egyé..
950Ft 1 320Ft
Nettó ár:748Ft
Gyártó: Würth
A Würth féktisztító spray egy univerzális tisztítószer, amely kiválóan alkalmas személy- és tehergépjárművek fékrendszerének, kuplunghuzalainak és tömített felületeinek tisztítására. Ez a különleges s..
1 600Ft
Nettó ár:1 260Ft
Gyártó: CRC
A CRC Brakleen 20 féktisztító spray az autóiparban elismert, magas nyomású precíziós szórófejjel felszerelt termék, amely garantálja a fékalkatrészekről az olaj, zsír, kosz és fékpor gyors és hatékony..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Féktisztító spray 500ml Würth Black
-23 %
Gyártó: Würth
A Würth limitált kiadású féktisztító spray-je a prémium minőség szinonimája az autókarbantartás terén. Ez a különleges termék tökéletes választás fékrendszerek, szerszámok és egyéb felületek tisztítás..
1 150Ft 1 500Ft
Nettó ár:906Ft
Gyártó: Holts
Professzionális féktisztító termék, amely számos független teszten első helyen végzett. Gyorsan és alaposan zsírtalanítja és megtisztítja a fékrendszereket, tengelykapcsolókat, csapágyakat és minden f..
2 200Ft
Nettó ár:1 732Ft
Gyártó: Cartechnic
Német termék. Kiválóan oldja a fékport, a zsíros szennyeződéseket, olajakat, és a közúton összeszedett maradványokat. Alkalmas továbbá szerszámok hatékony tisztítására is. Mindenfajta felületet zsírta..
1 600Ft
Nettó ár:1 260Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol Montage Cleaner egy kiemelkedően hatékony tisztítóoldat, amely kifejezetten a fém autóalkatrészek tisztítására és zsírtalanítására lett tervezve. Ez a termék ideális választás mindenféle kupl..
1 280Ft
Nettó ár:1 008Ft
Féktisztitó spray Motip 090563 500 ml
-22 %
Gyártó: Motip
A MOTIP féktisztító spray kiváló minőségű, erős oldó hatású tisztítószert kínál, amely garantálja a fékrendszer alapos tisztítását. A termék különlegessége, hogy használata során nem okoz korróziót, í..
1 250Ft 1 600Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: Petec
A PETEC féktisztító spray egy univerzális tisztítószerek egyike, amely kifejezetten a legmakacsabb szennyeződések, mint olaj, zsír és kátrány hatékony eltávolítására lett tervezve minden fémfelületről..
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: TRW
A TRW Féktisztító Spray: Az Ön FékspecialistájaInnovatív Tisztítótechnológia a TRW-tőlA TRW, az autóiparban jól ismert fékalkatrészek és rendszerek szakértője, büszkén mutatja be féktisztító s..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail