Féktisztító sprayk
Menü
Kosár

Féktisztító sprayk

Féktisztító sprayk
Gyártó: Textar
Ennek a fémmentes kenőcsnek az a feladata, hogy a tárcsafékes fékrendszerű autók esetében megszűnteti a féknyikorgást illetve a fékrendszerben keletkező egyéb zajokat. Hosszan tartó hatása biztosítja ..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Prevent
Ez a féktisztító aeroszol magas kihozatalának és hatékony összetételének köszönhetően rendkívül eredményesen alkalmazható tárcsa- és dobfékek, dinamók, generátorok, kuplungtárcsák tisztítására. Segíts..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol Brake Cleaner – univerzális, rendkívül hatékony zsíroldó fémfelületekre. Elsősorban járművek felületeinek tisztítására és a mindennapi életben használatos kemikáliák maradványainak eltávolítá..
1 320 Ft
Nettó ár:1 039 Ft
Gyártó: Würth
Személy- és tehergépjárművekhez is alkalmazható tisztító spray, mely megtisztítja a fékeket, a kuplunghuzalokat, a ragasztott és tömített felületeket, a fékbetét kopásából adódó szennyeződésektől, zsí..
1 600 Ft
Nettó ár:1 260 Ft
Gyártó: CRC
Precíziós szórófejjel ellátott féktisztító spray, mely a fékalkatrészeken lévő olaj, zsír, kosz és fékpor könnyű eltávolítására szolgál. Nagy permetezési nyomás a precíziós fejen,illetve maradékmentes..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Gyártó: Holts
Professzionális féktisztító termék, amely számos független teszten első helyen végzett. Gyorsan és alaposan zsírtalanítja és megtisztítja a fékrendszereket, tengelykapcsolókat, csapágyakat és minden f..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Gyártó: Cartechnic
Német termék. Kiválóan oldja a fékport, a zsíros szennyeződéseket, olajakat, és a közúton összeszedett maradványokat. Alkalmas továbbá szerszámok hatékony tisztítására is. Mindenfajta felületet zsírta..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Gyártó: OEM
Kiváló minőségű zsírtalanító és lemosó spray, mely tökéletesen eltávolítja mindenfajta fémfelületről a fémlerakódsokat, fémporokat, fékporokat és zsíros foltokat. Alkalmazható szerszám tisztítására is..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Mannol
A Montage Cleaner egy speciális, nagy teljesítményű tisztítószer fém autóalkatrészekhez. Tisztít, zsírtalanít szinte bármilyen alkatrészt. Tökéletes választás, kuplunk, fékrendszer és egyéb mechanikus..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Motip
Féktisztító, erős oldó hatással. Termékjellemzők: - Nem okoz korróziót - Nem marad utána maradék - Nem vezeti az áramot. - Erős permetsugár - Használat előtt felrázandó - A festett és műanyag..
1 600 Ft
Nettó ár:1 260 Ft
Gyártó: Petec
Kiválóan tisztít, olajat, zsírt, kátrányt eltávolít minden fémfelületről. Fejjel lefelé és kifújható. Gyorsan, maradék nélkül szárad. A lefújt felület tiszta és zsírmentes lesz. Használható, tengelyka..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: TRW
A TRW cég kifejezetten fékek és annak alkatrészeinek gyártásával foglakozó cég. Igazi fékspecialista, melynek most megjelent a tisztító spraye, mely kis mennyiséggel is nagyon hatékonyan oldja a szenn..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)