Menü
Kosár

Vonóhorog kiegészítők

Vonóhorog kiegészítők

Vonóhorog Kupakok - Stílus és Védelem a Vontatóberendezéshez

A vonóhorog kupakok olyan kiegészítők, amelyeket a vontatóberendezésekhez használnak, mint például a vontató horog vagy vonószem védelmére és díszítésére. Ezek a kupakok általában műanyagból vagy gumi anyagból készülnek, és könnyen felszerelhetők a vonóhorogra vagy vonószemre. Azonban nemcsak védelmet nyújtanak, hanem stílust is adnak a járműnek.

Főbb Jellemzők:

  • Védelem: A vonóhorog kupakok védelmet nyújtanak a vontatóberendezésnek a környezeti hatásokkal, például a nedvességgel, a rozsdásodással és a piszokkal szemben. Segítenek megőrizni a vontatóberendezés tartósságát és megjelenését.

  • Dekoráció: Ezek a kupakok díszíthetik a vonóhorogot vagy vonószemet, hozzáadva egyedi megjelenést a járműhöz. Különböző stílusok és minták érhetők el, így az autótulajdonosok személyre szabhatják a járművüket.

  • Egyszerű Telepítés: A vonóhorog kupakok könnyen felszerelhetők és eltávolíthatók, és általában nincs szükség speciális szerszámokra a telepítésükhöz.

  • Műanyag vagy Gumi Anyagok: Ezek a kupakok különböző anyagokból készülhetnek, például műanyagból vagy gumi anyagból, attól függően, hogy melyik típust választja az autótulajdonos.

A vonóhorog kupakok nemcsak praktikusak, hanem esztétikailag is vonzóak, és hozzájárulnak a jármű megjelenésének fokozásához. Emellett megvédi a vontatóberendezést a környezeti hatásoktól, amelyek károsíthatják azt. Az autótulajdonosoknak számos lehetőségük van választani a saját stílusuknak és preferenciájuknak megfelelő vonóhorog kupakok közül.

Gyártó: Békési
Védi a vonóhorog felületét a rozsdásodástól, a kisebb sérülésektől. Továbbá védi a vonóhorognál tartózkodó személyt az összekoszolódástól. Gumi tompítja a koccanásokat...
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Békési
Védi a vonóhorgot a felszíni sérülésektől, illetve a rozsdásodást is lassítja, a biztonsági gyűrű segítségével a védő kupak mindig kéznél van, ugyanis megakadályozza az esetleges elvesztését...
500Ft
Nettó ár:394Ft
Gyártó: Békési
Extra vastag, rendkívül ellenálló vonóhorog kupak, mely védi a vonóhorog felületét a sérülésektől is a kialakulható rozsdától. ..
600Ft
Nettó ár:472Ft
Gyártó: Békési
Védi a vonóhorgot a felületi sérülésektől, csökkenti a vonóhorog gomb rozsdásodásának lehetőségét. Mindenfajta vonóhorogra alkalmazható...
300Ft
Nettó ár:236Ft
Gyártó: Bottari
Elhagyás és a leesés ellen biztosított vonóhorog kupak, mely a vonószem teljes egészét takarja, így jobban védi a felületet a kisebb sérülésektől, illetve a korróziótól...
350Ft
Nettó ár:276Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail