Menü
Kosár

Békési

Békési
Gyártó: Békési
Az ablakszigetelő bársonygumi univerzális termék, legyen szó személyautóról vagy teherautóról. Ez a bársonygumi nem csak az ablaküveg sima és zajmentes mozgatását segíti elő, hanem hatékonyan akadályo..
4 500Ft
Nettó ár:3 543Ft
Gyártó: Békési
Feladata, hogy az autó karosszériáján keletkezett statikus elektromosságot levezesse. Nagyon sok autónak a földelése nem éppen megfelelő, ezáltal előfordulhat, hogy a karosszéria statikus elektromossá..
2 200Ft
Nettó ár:1 732Ft
Gyártó: Békési
Emelt, vagy hibás autó biztonságos megtámasztására alkalmazható ék, mely 2500Kg össztömegű járműig használható biztonságosan. Rendkívül erős, közel teljesen tömör gumiból készült, mely megfelelő stabi..
4 990Ft
Nettó ár:3 929Ft
Gyártó: Békési
Emelt, vagy hibás autó biztonságos megtámasztására alkalmazható ék, mely 3800Kg össztömegű járműig használható biztonságosan. Rendkívül erős, közel teljesen tömör gumiból készült, mely megfelelő stabi..
6 350Ft
Nettó ár:5 000Ft
Gyártó: Békési
Téli illetve nyári időszakokban is tökéletes védelmet nyújt a szennyeződésekkel szemben, ezáltal kímélve van az autó beltere a kosztól és az elhasználódástól. Ez az univerzális gumiszőnyeg magyar gyár..
4 750Ft
Nettó ár:3 740Ft
Gyártó: Békési
Fekete univerzális gumiszőnyeg szett hótálcás kialakítással, mely kiváló védelmet nyújt a makacsabb szennyeződésekkel szemben. Ez a gumiszőnyeg latyak, hó, csapadék, sár és egyéb szennyeződések ellen ..
5 200Ft
Nettó ár:4 094Ft
Gyártó: Békési
Védi a vonóhorog felületét a rozsdásodástól, a kisebb sérülésektől. Továbbá védi a vonóhorognál tartózkodó személyt az összekoszolódástól. Gumi tompítja a koccanásokat...
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: Békési
Védi a vonóhorgot a felszíni sérülésektől, illetve a rozsdásodást is lassítja, a biztonsági gyűrű segítségével a védő kupak mindig kéznél van, ugyanis megakadályozza az esetleges elvesztését...
500Ft
Nettó ár:394Ft
Gyártó: Békési
Extra vastag, rendkívül ellenálló vonóhorog kupak, mely védi a vonóhorog felületét a sérülésektől is a kialakulható rozsdától. ..
600Ft
Nettó ár:472Ft
Gyártó: Békési
Védi a vonóhorgot a felületi sérülésektől, csökkenti a vonóhorog gomb rozsdásodásának lehetőségét. Mindenfajta vonóhorogra alkalmazható...
300Ft
Nettó ár:236Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail