Szállítási információk

Cégünk a Magyar Posta Logisztikai (továbbiakban MPL) céggel dolgozik közvetve.

A közvetlen logisztikai kivitelezést a Complexpress Logisztikai Kft. (1033 Budapest, Szentendrei út 89-95., cégjegyzékszám: 01-09-980739, adószám: 12132553-2-41, telefonszám: 06/1-203-4681) bonyolítja.

Cégünk országos kiterjedéssel szállítja ki a termékeket egységáron. a feltüntet árak bruttó árak, azaz tartalmazzák a 27%-os forgalmi adót.


Szállítási költségek:

Magyarország területén bruttó 25.000Ft-os értékhatárig a szállítási költség:

Utánvétel esetén:               1380Ft*

Előre utalás esetén:           1380Ft

*Átvételkor a kézbesítőnél fizethet készpénzben, illetve bankkártyával is, ez a szolgáltatás semmilyen felárral nem jár.

 

Magyarország területén bruttó 25.000Ft-os értékhatár felett a szállítási költség:

Utánvétel esetén:               INGYENES*

Előre utalás esetén:           INGYENES

*Átvételkor a kézbesítőnél az áruk ellenértékét fizetheti készpénzben, illetve bankkártyával is, ez a szolgáltatás semmilyen felárral nem jár.

 

Utánvételes szállítás:

Olyan szállítási forma, mely kézbesítésnél fizetendő a futárnak készpénzben vagy bankkártyával. Ez a kézbesítés egészen a megadott címig szól, mely szükség esetén akár         két kiszállítást is tartalmaz (csak a megadott címre).

Felmerülő kérdések:

 

Mikor érkezik a futár?

A futár a csomagokat munkaidőben és munkanapokon kézbesíti.

Munkaidő: 8:00 – 16:00-ig*

*Ünnepi időszakban az időpont változhat (pl. karácsonykor), ugyanis ilyenkor a kézbesítők a megnövekedett csomagmennyiségek miatt csúszhatnak is.

Felhív a kézbesítő a csomag szállítása előtt?

Legtöbb esetben igen.

Kérhető-e másik címre a csomag?

Ha a kiszállítási folyamat még nem kezdődött el, abban az esetben módosítható a cím az ügyfélszolgálatunkon. Illetve néhány esetben a kézbesítővel megbeszélhető, hogy egy másik címre vigye át a csomagot, de ez nem munkaköri kötelessége.

Ha nem találja otthon a kézbesítő:

Hagy egy értesítést a megadott címen és a következő munkanapon ismételten megkísérli a kiszállítást.

Mi történik, ha másodjára sem sikerül kiszállítani a rendelést?

Amennyiben nem sikerül a kézbesítés, akkor a csomag a legközelebbi postára kerül (ennek a címe megtalálható az értesítőn) és ott 10 napig átvehető a csomag.

 

ELŐRE KIFIZETT CSOMAG:

Amikor a fizetés előre utalás alapján történt, akkor természetesen átvételkor nem kell fizetni, de a szolgáltatás minősége és lehetőségei ugyan olyanok, mint az utánvételes kiszállításé.