Akkumulátor teszterek
Menü
Kosár

Akkumulátor teszterek

Akkumulátor teszterek

Ebben a kategóriában akkumulátorok diagnosztizálásra használható eszközök találhatók. Nem csak szervizeknek, hanem otthoni felhasználásra is egyszerűen használható műszerekről van szó. A készülékek segítségével könnyedén megállapítható, hogy az akkumulátort érdemes-e továbbra is használni. Az általunk forgalmazott termékek legtöbbje más technológiával állapítja meg az akkumulátor hátralévő élettartamát. 

Gyártó: YATO
Akkumulátor terhelő és teszter Ez az eszköz az akkumulátorok indítási képességét, illetve jelenlegi állapotát képes felmérni. 10 másodperces terhelés mellett, már képet kapunk akkumulátorunk állapotá..
11 500 Ft
Nettó ár:9 055 Ft
Gyártó: DHC
Akkumulátor terhelő és teszter Ez az eszköz az akkumulátorok indítási képességét, illetve jelenlegi állapotát képes felmérni. 10 másodperces terhelés mellett, már képet kapunk akkumulátorunk állapotá..
10 990 Ft
Nettó ár:8 654 Ft
Gyártó: OEM
Akkumulátor terhelő villa 12VHitelesített akkumulátor teszter, mely segítségével az akkumulátorok állapotát lehet mérni. Terheléses vizsgálat is végezhető vele. A műszer analóg. Mérési tartomány: 0-..
45 880 Ft
Nettó ár:36 126 Ft
Gyártó: Lampa
AKKUMULÁTOR TESZTER SZIVARGYÚJTÓBA, Lampa 74060 Akku ellenőrzés: csatlakoztassa a tesztert a szivargyújtóba. A motort beindítani, a fényszórót bekapcsolni 1 percre. Piros: nagyon gyenge akku,..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: All Ride
Akkumulátor voltmérő Valós időben kijelzi az akkumulátor jelenlegi kapacitását. A digitális kijelző segítségével könnyedén leolvasható a valós érték. Az akkumulátor tesztert, csak csatlakoztatni ke..
2 890 Ft
Nettó ár:2 276 Ft
Gyártó: HD
3:1-ben voltmérő, óra, hőmérőNagyon egyszerűen használható multifunkciós eszköz, mely hasznos eszköz lehet az autónkban, ugyanis ebben a szivargyújtóról üzemeltethető termék amiben óra, hőmérő, tová..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: M.N.C.
Szivargyújtó helyére építhető USB aljzatok kijelzővel Autós szivargyújtó helyére beépíthető USB aljzat és feszültségmérő. Használatával nincs szükség a szivartyújtóba dugható USB adapterre, az egész ..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Akkumulátor teszter USB töltővel 2.1A 71123
Elfogyott
Gyártó: HD
USB töltős akkuteszterSzivargyújtóba dugható digitális voltmérő avagy akkumulátor teszter, mely megállapítja az akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve menet közben a generátor állapotát. A tesztere..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Digitális hőmérő és voltmérő 2:1-ben WF-029
Elfogyott
Gyártó: HD
Hőmérő, voltmérő autóbaSzivargyújtóról üzemeltethető digitális 2 funkciós hőmérő és feszültségmérő. A hőmérséklet és a voltmérés kijelzése között 8 másodperc telik el. Ezek kijelzése felváltva jelenne..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Feszültség stabilizátor 12V
Elfogyott
Gyártó: OEM
Autóba feszültség stabilizátor Minden 12V-al üzemeltető autóban használható! Megóvja az autó elektronikáját a kilengő túlfeszültségtől, mely esetleg a generátor okoz. Ezáltal sokkal hosszabb ideig vi..
4 200 Ft
Nettó ár:3 307 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)