Akkumulátor teszterek
Menü
Kosár

Akkumulátor teszterek

Akkumulátor teszterek

Ebben a kategóriában akkumulátorok diagnosztizálásra használható eszközök találhatók. Nem csak szervizeknek, hanem otthoni felhasználásra is egyszerűen használható műszerekről van szó. A készülékek segítségével könnyedén megállapítható, hogy az akkumulátort érdemes-e továbbra is használni. Az általunk forgalmazott termékek legtöbbje más technológiával állapítja meg az akkumulátor hátralévő élettartamát. 

Gyártó: CarGuard
Ellenőrizze egyszerűen autója állapotát ezzel az akkumulátor, generátor teszterrel. A készülék több üzemmóddal rendelkezik, felmérhető vele az akkumulátor töltöttségi szintje, indítási képessége és a ..
3 450 Ft
Nettó ár:2 717 Ft
Gyártó: EllientTools
Akkuőr, jármű elektronikai védelmi eszköz. Minden szervíznek kötelező tartozék. Az akkuőr feladata, hogy megakadályozza, hogy káros feszültség/túlfeszültség érje el a járművek elektronikáját. Megvédi ..
17 990 Ft
Nettó ár:14 165 Ft
Gyártó: YATO
Ez az eszköz az akkumulátorok indítási képességét, illetve jelenlegi állapotát képes felmérni. 10 másodperces terhelés mellett, már képet kapunk akkumulátorunk állapotáról. Szerelőknek és cégeknek is ..
12 000 Ft
Nettó ár:9 449 Ft
Gyártó: All Ride
Valós időben kijelzi az akkumulátor jelenlegi kapacitását. A digitális kijelző segítségével könnyedén leolvasható a valós érték. Az akkumulátor tesztert, csak csatlakoztatni kell a szivargyújtó alja..
3 480 Ft
Nettó ár:2 740 Ft
Gyártó: HD
Nagyon egyszerűen használható multifunkciós eszköz, mely hasznos eszköz lehet az autónkban, ugyanis ebben a szivargyújtóról üzemeltethető termék amiben óra, hőmérő, továbbá akkumulátor teszter van beé..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: OEM
  Minden 12V-al üzemeltető autóban használható! Megóvja az autó elektronikáját a kilengő túlfeszültségtől, mely esetleg a generátor okoz. Ezáltal sokkal hosszabb ideig világítanak a fénysz..
4 250 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Gyártó: M.N.C.
Autós szivargyújtó helyére beépíthető USB aljzat és feszültségmérő. Használatával nincs szükség a szivartyújtóba dugható USB adapterre, az egész szivargyújtó aljzat cserélhető, ezáltal megelőzhetőek a..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Digitális hőmérő és voltmérő 2:1-ben WF-029
Elfogyott
Gyártó: HD
Szivargyújtóról üzemeltethető digitális 2 funkciós hőmérő és feszültségmérő. A hőmérséklet és a voltmérés kijelzése között 8 másodperc telik el. Ezek kijelzése felváltva jelennek meg a kijelzőn, manuá..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)