Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Fűthető-hűthető ülésvédők

Fűthető-hűthető ülésvédők
Gyártó: Automax
Kiváló minőségű, autóban használható 12V-os fűthető üléspárna, mely jelentősen komfortosabbá tudja tenni a hideg időben a vezetési élményt. Az üléspárna használatba vételét követően néhány percen belü..
6 450Ft
Nettó ár:5 079Ft
Gyártó: HD
Fekete színű fűthető ülésvédő, mely a téli komfort élményt jelentősen fokozza. Nagy teljesítményének köszönhetően hamar átfűti a ruházatot és meleg érzetet biztosít. Modern kornak megfelelő kinézet, m..
7 500Ft
Nettó ár:5 906Ft
Gyártó: Automax
Kiváló minőségű fűthető ülésvédő, mely párnázott bélésének köszönhetőn jelentősen növeli a kényelmi érzetet, ezen kívül kellő melleget biztosít a hidegebb időszakokban. A kábelre szerelt szabélyozható..
8 250Ft
Nettó ár:6 496Ft
Gyártó: OEM
Ez a méhsejtes ülésfűtés az egyik legújabb fűtőszál-technológiát, a sokoldalúan felhasználható szénszálas technológiát alkalmazza. Legfőbb előnye, hogy nem egy vonal mentén melegít, hanem felületet fű..
14 990Ft
Nettó ár:11 803Ft
Fűthető ülésvédő autóba szabályozható 12V/60W 90199 Fűthető ülésvédő autóba szabályozható 12V/60W 90199
Elfogyott
Gyártó: 4Cars
A szivargyújtó csatlakozó kábelén található szabályozható kapcsolóval állítható a fűthető ülésvédő intenzitása két fokozatban. Csatlakozója szabványos szivargyújtó csatlakozó, melyen található egy vis..
8 450Ft
Nettó ár:6 654Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail