Fényezés karbantartók
Menü
Kosár

Fényezés karbantartók

Fényezés karbantartók
Autófényezés karbantartók olyan vegyszerek, melyek segítenek megőrizni és fenntartani a járművek megjelenését. Ebben a szegmensben többek között megtalálhatók a kátrányeltávolítás, a fényesítő folyadékok és készletek. Ezekkel a termékekkel képesek leszünk maximális hatékonysággal és minőségben végezni munkánkat, és megőrizni a járművek megjelenését. AA járművek megfelelő ápolása megakadályozza a korai kopást és a károsodást, ami növeli az élettartamot és a jármű értékét.
Gyártó: Autoglym
Polírozás előtt eltávolít minden felületi szennyeződést a gyurma készlet Ez a készlet tartalmaz egy felülettisztító gyurmát (Detailing Clay Bar), egy gyors fénysítő és síkosító folyadékot (Rapid Detai..
25 990 Ft
Nettó ár:20 465 Ft
Gyártó: Autoglym
Magas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére. Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifényesített fényezésen, meghosszabbítv..
6 300 Ft
Nettó ár:4 961 Ft
Gyártó: Autoglym
Gyorsan eltávolítja a viasz, kátrány, zsír, enyv, olaj és szilikon szennyeződéseket. Ezen felül alkalmazható rászáradt matricafoltok eltávolítására is. Az Intensive Tar Remover gyorsan és biztonságos..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: Autoglym
Az autó fényezése folyamatosan ki van téve a levegőben lévő szennyeződéseknek, ami idő elteltével fényezésbe ágyazódik. Ezek a vasdarabok a sima samponos autómosással nem távolíthatók el. Ha ezeket ha..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Gyártó: Autoglym
Rapid Ceramic Spray gyors és egyszerű módja annak, hogy tartós védelmet nyújtson autója fényezésének. A kerámiavédelem applikálása általában időigényes folyamat. Az Autoglym Rapid Ceramic Spray haszná..
11 900 Ft
Nettó ár:9 370 Ft
Gyártó: Autoglym
Kiegészítő tisztító spray, mely a rendszeres autómosások között keletkezett laza szennyeződések eltávolítására alkalmas, mint például por, ujjlenyomat, illetve kisebb szennyeződések. Ezen felül a WAX-..
5 900 Ft
Nettó ár:4 646 Ft
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM eddigi legjobb és legtartósabb fényezésvédő bevonata az Ultra High Definition Ceramic Coating mely, konzerválja a tökéletes fényezés állapotát, és selymes finom tapintású felületet és tükö..
34 990 Ft
Nettó ár:27 551 Ft
Gyártó: The Treatment
Kiváló minőségű amerikai termék, a legalaposabb autóápoláshoz. Ha jót akar tenni az autójával, akkor legalább egy gyurma kezelést célszerű végezni az autó életében, ugyanis szinte újjá varázsolja a fé..
7 990 Ft
Nettó ár:6 291 Ft
Gyártó: Moje Auto
Professzionális készítmény, mely eltávolítja az üvegről vagy lakkozott felületről a makacs aszfalt, gyanta és kátrányfoltokat. Speciális összetevőinek köszönhetően a készítmény gyors és megbízható, va..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Mannol
A Tar Remover egy rendkívül hatékony koncentrált tisztítószer a gyantás és más nehezen eltávolítható szennyeződésekhez. Autók és motorkerépárok makacs szennyeződéseinek eltávolításához. Hatékonyan elt..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Víz nélküli tisztítás, por és kisebb szennyeződések hatékony és kíméletes eltávolítására. Használatát követően a fényezés, tiszta, ragyogó és védett lesz.  Hosszú távú vízlepergető hatást biztosí..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Prémium bevonat, mely hatékonyan segíti a felületet tisztán tartani, továbbá csillogást a kezelt fényezésnek, és a keletkezett védőréteg hosszan víztaszító lesz.  Használata: 1. Mossa le, maj..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Kerámia bevonat fényezésre 50ml K2 Gravon Lite G033 Kerámia bevonat fényezésre 50ml K2 Gravon Lite G033
Elfogyott
Gyártó: K2
Otthoni körülmények között felvihető kerámia folyadék. A kerámia bevonatot a világon jelenleg legtartósabb védelmi formulájának tartják számon, melyet fényezésre vagy egyéb felületekre szoktak felvinn..
13 400 Ft
Nettó ár:10 551 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)