Menü
Kosár

Fényezés karbantartók

Fényezés karbantartók
Autófényezés karbantartók olyan vegyszerek, melyek segítenek megőrizni és fenntartani a járművek megjelenését. Ebben a szegmensben többek között megtalálhatók a kátrányeltávolítás, a fényesítő folyadékok és készletek. Ezekkel a termékekkel képesek leszünk maximális hatékonysággal és minőségben végezni munkánkat, és megőrizni a járművek megjelenését. AA járművek megfelelő ápolása megakadályozza a korai kopást és a károsodást, ami növeli az élettartamot és a jármű értékét.
Gyártó: Autoglym
Polírozás előtt eltávolít minden felületi szennyeződést a gyurma készlet Ez a készlet tartalmaz egy felülettisztító gyurmát (Detailing Clay Bar), egy gyors fénysítő és síkosító folyadékot (Rapid Detai..
29 000Ft
Nettó ár:22 835Ft
Gyártó: Autoglym
Magas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére. Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifényesített fényezésen, meghosszabbítva a..
7 500Ft
Nettó ár:5 906Ft
Gyártó: Autoglym
Gyorsan eltávolítja a viasz, kátrány, zsír, enyv, olaj és szilikon szennyeződéseket. Ezen felül alkalmazható rászáradt matricafoltok eltávolítására is. Az Intensive Tar Remover gyorsan és biztonságos..
5 000Ft
Nettó ár:3 937Ft
Gyártó: Autoglym
Az autó fényezése folyamatosan ki van téve a levegőben lévő szennyeződéseknek, ami idő elteltével fényezésbe ágyazódik. Ezek a vasdarabok a sima samponos autómosással nem távolíthatók el. Ha ezeket ha..
9 200Ft
Nettó ár:7 244Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Rapid Ceramic Spray egy forradalmi termék az autóápolás területén, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű alkalmazást, miközben tartós védelmet nyújt a jármű fényezésének. Ezzel a termék..
12 300Ft
Nettó ár:9 685Ft
Gyártó: Autoglym
Kiegészítő tisztító spray, mely a rendszeres autómosások között keletkezett laza szennyeződések eltávolítására alkalmas, mint például por, ujjlenyomat, illetve kisebb szennyeződések. Ezen felül a WAX-..
6 900Ft
Nettó ár:5 433Ft
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM Ultra High Definition Ceramic Coating egy magas szintű fényezésvédő bevonat, amely a legújabb innovációkat ötvözi az autóápolás terén. Ez a termék kiválóan alkalmas a tökéletes fényezés ál..
39 000Ft
Nettó ár:30 709Ft
Gyártó: K2
A K2 KLINET egy magas minőségű izopropil-alkohol (IPA) tartalmú tisztító és zsírtalanító szer, amely kiemelkedően hatékonyan távolít el minden zsíros, olajos szennyeződést és maradványt a festékekről,..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: The Treatment
Kiváló minőségű amerikai termék, a legalaposabb autóápoláshoz. Ha jót akar tenni az autójával, akkor legalább egy gyurma kezelést célszerű végezni az autó életében, ugyanis szinte újjá varázsolja a fé..
7 990Ft
Nettó ár:6 291Ft
Gyártó: Moje Auto
Professzionális készítmény, mely eltávolítja az üvegről vagy lakkozott felületről a makacs aszfalt, gyanta és kátrányfoltokat. Speciális összetevőinek köszönhetően a készítmény gyors és megbízható, va..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Mannol
A Tar Remover egy rendkívül hatékony koncentrált tisztítószer a gyantás és más nehezen eltávolítható szennyeződésekhez. Autók és motorkerépárok makacs szennyeződéseinek eltávolításához. Hatékonyan elt..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Kátrány,- fagyanta és ragasztó eltávolító prémium spray 500ml Holts Kátrány,- fagyanta és ragasztó eltávolító prémium spray 500ml Holts
Új termék
Gyártó: Holts
A Holts Tar, Resin & Glue Cleaner egy speciális tisztító spray, melyet úgy terveztek, hogy hatékonyan távolítsa el a makacs szennyeződéseket az autó fényezéséről, üvegfelületeiről, keréktárcsáiról..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Turtle Wax
Víz nélküli tisztítás, por és kisebb szennyeződések hatékony és kíméletes eltávolítására. Használatát követően a fényezés, tiszta, ragyogó és védett lesz.  Hosszú távú vízlepergető hatást biztosí..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating egy prémium minőségű kerámia bevonatú spray, amely kivételes fényt és tartós védelmet biztosít az autó festékének, fémes, műanyag és üveg felületein..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail