Sparco
Menü
Kosár

Holts

Gyártó: Holts
Professzionális féktisztító termék, amely számos független teszten első helyen végzett. Gyorsan és alaposan zsírtalanítja és megtisztítja a fékrendszereket, tengelykapcsolókat, csapágyakat és minden f..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Kipufogó sérüléseire bandázs szalag 125 x 4 cm Holts Gun Gum
Új termék
Gyártó: Holts
Bandázs szalag fém folttal a korrózió által és mechanikailag sérült kipufogórendszer javítására (repedések, lyukak). Ellenáll a kipufogógáz magas hőmérsékletének. Sík és ívelt felületekre egyaránt alk..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Holts
A lyukak a kipufogórendszerben elsőre apró problémának tűnhetnek, de ezek olyan dolgok, amelyek javítása képesek és nagy fejtörést okozni. A kipufogócső rendkívül költséges tud lenni és néhány esetben..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Fényszóró felújító prémium készlet fúrógépre Holts CD903 Fényszóró felújító prémium készlet fúrógépre Holts CD903
Jó választás Elfogyott
Gyártó: Holts
Speciális készlet a fényszórók tökéletes felújításához. Gyengéden távolítja el az időjárás és oxidáció okozta megsárgult bevonatot és egyben kezeli a mélyebb karcolásokat is. Visszaadja a megjelenést,..
12 500 Ft
Nettó ár:9 843 Ft
Kipufogó javító- és szerelőpaszta 150gr. Holts FG1RP
Elfogyott
Gyártó: Holts
Ez a kiváló minőségű összeillesztő és javítópaszta tökéletesen alkalmazható a kipufogó rendszerek összeilesztésére, illetve tömítésére. Használatát követően teljesen szivárgásmentes lesz a kipufogó re..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Szelepcsiszoló paszta készlet 70 gramm Holts VG4RA Szelepcsiszoló paszta készlet 70 gramm Holts VG4RA
Elfogyott
Gyártó: Holts
Speciális szelepcsiszoló készlet, mely elsősorban szakembereknek ajánlott. Használható felfényesítéshez és a hengerfej igazításához. A csomagban található egy finom és a durva csiszoló, illetve egy le..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)