Felnitisztítók
Menü
Kosár

Felnitisztítók

Felnitisztítók

Másnéven keréktárcsa tisztítók. Hatékony extra erős tisztítószerek. A felnitisztítók olyan savak egyvelege amik hatékonyan távolítják el a lerakódott kátrány, bitumen, ferodor maradványokat a kerékről. Az autósampon ezekkel a szennyeződésekkel nem bír el, ezért szükséges ennek a kiegészítő terméknek a használata. A felnitisztítók többsége savval dolgozik, amit nem minden kerékfajtára tud használni, ugyanis pl ha magnézium kereket, vagy polírozott felni ér a sav, akkor elszínezi vagy fakítja azt. Ugyanez érvényes a krómozott kerekekre is. Kínálatunkban található savmentes keréktárcsa tisztító is, mely az érzékenyebb kerekre is használható és nem kell attól tartani, hogy kárt tesz bennük. 

Gyártó: Autoglym
Az egyik leghatékonyabb keréktisztító ami kiskereskedelmi forgalomban kapható. Rendkívül erős. Eltávolítja a legmakacsabb beégett fékport, illetve szennyeződést is. Gyorsan és könnyen tisztítható vele..
4 900 Ft
Nettó ár:3 858 Ft
Gyártó: Autoglym
Biztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Minden tisztításra érzékeny kereken használható, nem marja meg a felületet. Különleges biológiailag lebomló, felületaktív a..
5 900 Ft
Nettó ár:4 646 Ft
Gyártó: Autoglym
Az autó fényezése folyamatosan ki van téve a levegőben lévő szennyeződéseknek, ami idő elteltével fényezésbe ágyazódik. Ezek a vasdarabok a sima samponos autómosással nem távolíthatók el. Ha ezeket ha..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Gyártó: Autoglym
A Wheel Cleaning Mousse egy pH semleges tisztítóhab, ami “belenő” és rátapad a felni minden felületére és vonalára, teljes fedést biztosítva. Rendkívül hatékony és biztonságos, nem károsítja még az ér..
7 300 Ft
Nettó ár:5 748 Ft
Gyártó: Autoglym
A fékpor nem csak esztétikailag rontja az autónk összképét, de ha nem foglalkozunk vele időben, súlyosan károsíthatja a kereket. Az Autoglym Wheel Protector egy szuper hidrofób, tartós védőbevonat, am..
7 300 Ft
Nettó ár:5 748 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Kíméletes a felnihez, illetve a kerék futómű alkatrészeihez, nem károsítja a fényezést, a gumit és a kezet sem. Bármilyen fajta kerékre fújható, legyen króm, illetve polírozott illetve lakkozatlan fel..
4 120 Ft
Nettó ár:3 244 Ft
Gyártó: Motip
Gyorsan és könnyen felhordható, kitűnő tisztítóhatás. Csökkenti a szennyeződés újbóli lerakódását. Használat előtt felrázandó. Javasolt felhordási hőmérséklet az optimális hatás elérése érdekében..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Mannol
Minden lakkozott és fényezett kerékre használhat intenzív spray, mely hatékonyan eltávolítja a ráégett fékport és egyéb kátrány alapú szennyeződéseket. Használhatja lemezfelnin és alumínium felnin is...
880 Ft
Nettó ár:693 Ft
Gyártó: Grass
Hatásos felni tisztítószer, mely eltávolítja az olyan nehéz szennyeződéseket az abroncsokról, amelyeket egy autósampon képtelen lenne, mint például az olaj, fékpor, korom, és egyéb közúti szennyeződés..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: K2
Ár/érték arányban, kiváló minőségű felnitisztító spray, mely megfelelően használva tökéletesen megtisztítja a felnit, illetve a dísztárcsákat a rárakódott szennyeződésektől, mint pl. fékpor, korom, ut..
2 550 Ft
Nettó ár:2 008 Ft
Gyártó: Motip
Erős tisztítószer felnihez és dísztárcsához, mely gyorsan és könnyen felvihető a felületre. Kiválóan oldja a fékpor maradványokat és a kátrányfoltokat is. Ne használja polírozott vagy krómozott felnik..
3 350 Ft
Nettó ár:2 638 Ft
Gyártó: Grass
Rendkívül hatékony felnitisztító spray, mely PH semleges formulájának köszönhetően kíméletesen bánik a szennyeződésekkel. Kiválóan oldja a fékport, olajmaradványokat, vaslerakódásokat és egyéb makacs ..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Keréktisztító, savmentes (kíméletes) 651ml The Treatment 74022
-30 %
Gyártó: The Treatment
Nem savas koncentrátum. Biztonságos és hatékony módszer az összes kerékfelület tisztítására. Ez a könnyen használható permetező könnyen feloldja a fékport és a szennyet. Használhatja minden kerék eset..
1 990 Ft 2 850 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Szállórozsda eltávolító és felnitisztító  Disk Cleaner Super 600ml Grass 110405
-21 %
Gyártó: Grass
Biztonságos felni- és fényezéstisztító szer, mely hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket, mint a felniről, mint a fényezésről. Az oxidált vaslerakódásokat könnyedén és kíméletesen oldja, ez..
2 350 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)