Menü
Kosár

Felnitisztítók

Felnitisztítók

Másnéven keréktárcsa tisztítók. Hatékony extra erős tisztítószerek. A felnitisztítók olyan savak egyvelege amik hatékonyan távolítják el a lerakódott kátrány, bitumen, ferodor maradványokat a kerékről. Az autósampon ezekkel a szennyeződésekkel nem bír el, ezért szükséges ennek a kiegészítő terméknek a használata. A felnitisztítók többsége savval dolgozik, amit nem minden kerékfajtára tud használni, ugyanis pl ha magnézium kereket, vagy polírozott felni ér a sav, akkor elszínezi vagy fakítja azt. Ugyanez érvényes a krómozott kerekekre is. Kínálatunkban található savmentes keréktárcsa tisztító is, mely az érzékenyebb kerekre is használható és nem kell attól tartani, hogy kárt tesz bennük. 

Alufelni javító prémium készlet ezüst felnihez Permatex 09142 Alufelni javító prémium készlet ezüst felnihez Permatex 09142
Új termék
Gyártó: Permatex
Prémium minőségű professzionális felnijavító készlet otthoni javításhoz. A készlet segítségével szinte tökéletesen megjavítható az ezüst színű alufelni, melyeken enyhe sérülések keletkeztek, mint pl. ..
9 990Ft
Nettó ár:7 866Ft
Alufelni javító prémium készlet fekete felnihez Permatex 09143 Alufelni javító prémium készlet fekete felnihez Permatex 09143
Új termék
Gyártó: Permatex
Prémium minőségű professzionális felnijavító készlet otthoni javításhoz. A készlet segítségével szinte tökéletesen megjavítható az alufelni, melyeken enyhe sérülések keletkeztek, mint pl. ütődés, patk..
9 990Ft
Nettó ár:7 866Ft
Gyártó: Autoglym
Az egyik leghatékonyabb keréktisztító ami kiskereskedelmi forgalomban kapható. Rendkívül erős. Eltávolítja a legmakacsabb beégett fékport, illetve szennyeződést is. Gyorsan és könnyen tisztítható vele..
5 700Ft
Nettó ár:4 488Ft
Gyártó: Autoglym
Biztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Minden tisztításra érzékeny kereken használható, nem marja meg a felületet. Különleges biológiailag lebomló, felületaktív a..
7 100Ft
Nettó ár:5 591Ft
Gyártó: Autoglym
Az autó fényezése folyamatosan ki van téve a levegőben lévő szennyeződéseknek, ami idő elteltével fényezésbe ágyazódik. Ezek a vasdarabok a sima samponos autómosással nem távolíthatók el. Ha ezeket ha..
9 200Ft
Nettó ár:7 244Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Wheel Protector egy forradalmian új termék a keréktisztítás és -védelem területén, amelyet kifejezetten a fékpor és egyéb útszennyeződések elleni harcban hoztak létre. A különleges, szuper..
7 300Ft
Nettó ár:5 748Ft
Gyártó: Turtle Wax
Kíméletes a felnihez, illetve a kerék futómű alkatrészeihez, nem károsítja a fényezést, a gumit és a kezet sem. Bármilyen fajta kerékre fújható, legyen króm, illetve polírozott illetve lakkozatlan fel..
4 120Ft
Nettó ár:3 244Ft
Gyártó: Motip
Gyorsan és könnyen felhordható, kitűnő tisztítóhatás. Csökkenti a szennyeződés újbóli lerakódását.Használat előtt felrázandó. Javasolt felhordási hőmérséklet az optimális hatás elérése érdekében..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Mannol
Minden lakkozott és fényezett kerékre használhat intenzív spray, mely hatékonyan eltávolítja a ráégett fékport és egyéb kátrány alapú szennyeződéseket. Használhatja lemezfelnin és alumínium felnin is...
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: K2
Ár/érték arányban, kiváló minőségű felnitisztító spray, mely megfelelően használva tökéletesen megtisztítja a felnit, illetve a dísztárcsákat a rárakódott szennyeződésektől, mint pl. fékpor, korom, ut..
2 550Ft
Nettó ár:2 008Ft
Felnitisztító- és röprozsda eltávolító spray 1 liter K2 Roton Pro Felnitisztító- és röprozsda eltávolító spray 1 liter K2 Roton Pro
Új termék
Gyártó: K2
A K2 ROTON PRO egy prémium minőségű felnitisztító gél, amely forradalmi hatékonysággal tűnik ki a járműápolási termékek piacán. Kifejlesztése a szenvedély és az autóápolás iránti elkötelezettség eredm..
4 850Ft
Nettó ár:3 819Ft
Gyártó: Motip
Erős tisztítószer felnihez és dísztárcsához, mely gyorsan és könnyen felvihető a felületre. Kiválóan oldja a fékpor maradványokat és a kátrányfoltokat is. Ne használja polírozott vagy krómozott felnik..
3 350Ft
Nettó ár:2 638Ft
Keréktisztító, savmentes (kíméletes) 651ml The Treatment 74022
Elfogyott
Gyártó: The Treatment
Nem savas koncentrátum. Biztonságos és hatékony módszer az összes kerékfelület tisztítására. Ez a könnyen használható permetező könnyen feloldja a fékport és a szennyet. Használhatja minden kerék eset..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail