Autoglym fényezés tisztító spray

Az autó fényezése folyamatosan ki van téve a levegőben lévő szennyeződéseknek, ami idő elteltével fényezésbe ágyazódik. Ezek a vasdarabok a sima samponos autómosással nem távolíthatók el. Ha ezeket hagyjuk a fényezésen, akkor elkezdenek oxidálódni és súlyosan károsítja a felületet. A vaspor oxidációja a rozsda. Nem csak a karosszárián, hanem a felnin is lerakódik a vaspor és a fékpor is. Az Autoglym Magma kiválóan megbirkózik ezekkel a szennyeződésekkel, különösebb erőfeszítés nélkül oldja a fényezésről és a kerékről. Teljesen PH semleges, nem bántja

Használata:
1. Mielőtt elkezdené, ellenőrizze a karosszériát és a kerekeket, hogy érintésre hűvösek legyenek, és kerülje a közvetlen napfényt.
2. Mossa le az autót samponnal, majd öblítse le és távolítsa el a felesleges vizet.
3. Permetezzen Magmát a karosszériára, az üvegekre és a kerekekre bőségesen.
4. Várjon 3-5 percet, amíg a Magma reagál a felszínen lévő vas-részecskékre, és pirosra vált, amikor elkezdi eltávolítani őket.
5. Ha szükséges, a karosszériát egy puha nedves szivaccsal vagy mosókesztyűvel törölje át, hogy a makacsabb szennyeződések fellazuljanak, mielőtt alaposan leöblítené vízzel.

Megjegyzés: Magma a vas részecskékre reagál. Más típusú szennyeződések eltávolítására, mint például a gyanta vagy a kátrány, továbbra is az Autoglym autoglym-surface-detailing-clay-kit-gyurma-keszlet-vpclaykit" target="_blank">Clay Detailing Complete Kit használatát javasoljuk. sem a fényezést, sem a kezet. 


Autoglym Magma spray 500 ml (szállórozsda eltávolító és felni tisztító)

  • 6,300 Ft
  • Nettó ár: 4,961 Ft

Kapcsolódó termékek

Autoglym Clay Detailing Kit (gyurma készlet)

Autoglym Clay Detailing Kit (gyurma készlet)

AUTOGLYM GYURMA, TISZTÍTÓ KÉSZLETPolírozás előtt eltávolít minden felületi szennyeződést a gyurma készlet Ez a készlet tartalmaz egy felülettisztító gyurmát (Detailing Clay Bar), egy gyors fénysítő és..

18,000 Ft Nettó ár: 14,173 Ft

Kulcsszavak: szállórozsda, eltávolító, prémium, fényezés, tisztító, kerék, felni

Ajánlott termékek