AUTOGLYM KONDÍCIONÁLÓ SAMPON ÉS WAX

Sampon koncentrátum. Fényes védőfilmet képez a csillogás frissítése és megőrzése érdekében.
A Bodywork Shampoo Conditioner felületaktív anyagok válogatott keverékét tartalmazza, amik gyengéden lazítják fel a környezeti szennyeződéseket anélkül, hogy károsítanák a polírozott fényezést és díszléceket. További komplex összetevők a karosszéria felületén egy elektro-molekuláris vízlepergető bevonatot hoznak létre, ami védi és csillogóbbá teszi a fényezést. Korróziógátló adalékot is tartalmaz. PH semleges, ami azért fontos, mert az előzőleg felvitt autóápolási vegyszereket nem oldja le. Rendkívül kiadós! Hígítási aránya 1:500-hez, ami annyit jelent, hogy egy vödör vízhez két kupaknyi mennyiség elegendő. Ez a sampon megfelelő normál hígítási arányban kevésbé habzik, de nagyon hatékony. A Bodywork Shampoo Conditioner rendszeresen használható minden jármű karosszériáján – különösen az igényesen polírozott, Autoglym Super Resin Polish-al, Autoglym Extra Gloss Protection-el vagy Autoglym High Definition Wax-al kezelt felületeken. 


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
HASZNÁLAT ELÖTT FELRÁZANDÓ. Öntsön 20ml (2 teli kupak) sampont egy vödörbe és adjon hozzá 10 liter vizet (1:500). Ha lehetséges először öblítse le az autót, a durvább szennyeződések eltávolítása érdekében. Szivaccsal samponozza le a jármű egyik oldalát a tetőtől lefelé haladva, öblítse le, majd ismételje meg a túloldalon. A szivaccsal mindig könnyű párhuzamos mozdulatokkal dolgozzon. Ne hagyja, hogy a sampon a felületre száradjon öblítés elött. Tartsa tisztán a szivacsot. Kerülje az autómosást, ha az elemek forróak, direkt napfényben vagy fagyban. Alaposan öblítse le és szárítsa meg a járművet. Gyorsan eltávolíthatja a felesleges vizet az Autoglym Hi-Tech Flexi Water Blade-el. Végezetül törölje finoman szárazra Autoglym Aqua-Dry műbőrrel. Csak ennyi szükséges a szuper végeredmény eléréséhez.
SOHA NE feledje megtisztítani a szélvédőt és az ablaktörlőlapátokat samponos mosás után. Használja az Autoglym Car Glass Polish vagy az Autoglym Fast Glass üvegtisztítókat.
Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon, stb.

FIGYELMEZTETÉS: Gyerekektől elzárva tartandó. Amennyiben érzékeny a bőre, használjon PVC kesztyűt. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki. Tartalmaz: 5-15% amfoter felületaktív anyagokat, 5-15% nem ionos felületaktív anyagokat, <5% kationos felületaktív anyagok, illatanyag.

Kiszerelés: 500ml 


Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml

  • 3,500 Ft
  • Nettó ár: 2,756 Ft

Kulcsszavak: waxos sampon, prémium sampon, kondicionáló sampon, ph semleges autósampon

Ajánlott termékek

Izzó 12V/4 SMD LED szofita 31 mm

Izzó 12V/4 SMD LED szofita 31 mm

31 mm-es szofita LED izzóMagas fényerővel rendelkező japán szofita izzó 4db SMD LED-el, mely belső, illetve kesztyűtartó világításként tökéletes.Tápellátás: 12VTeljesítmény: ~1 WattFoglalat: szofitaMé...

480 Ft

Csúszósaru, kábelvég (apa) 2,8mm SF1ECK 015/447

Csúszósaru, kábelvég (apa) 2,8mm SF1ECK 015/447

2,8mm SF1ECK kábelvég...

15 Ft