Autósamponok
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Autósamponok

Autósamponok

Az autósamponok alapvető autóápolási termékek. Az autóápolási műveletek kiinduló pontja. Bármilyen autóápolási műveletet szeretnénk az autónkkal végezni előtte mindenképpen le kell mosni. Ehhez autósamponra van szükség. Vannak egyszerűbb autósamponok illetve wax tartamúak, és kondicionáló samponok is. Az alapvető samponok csak tisztításra alkalmasak, semmilyen védőszert nem tartalmaz. A Wax tartamúakban van némi autóviasz, mely kisebb-nagyobb mértékben védetté teszi az autó fényezését pl az ónos eső és a káros UV sugarak ellen. A kondicionáló sampon nem csak, hogy védetté teszi a fényezést, de az előzetesen felvitt viaszok hatását erősíti, illetve PH semlegességének köszönhetően nem szedi le a régi védelmet.

Gyártó: Autoglym
  AUTOGLYM KONDÍCIONÁLÓ SAMPON ÉS WAX Sampon koncentrátum. Fényes védőfilmet képez a csillogás frissítése és megőrzése érdekében. A Bodywork Shampoo Conditioner felületaktív anyagok váloga..
4 600 Ft
Nettó ár:3 622 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium előmosó habAz Autoglym Polar Blast használatához magas nyomású mosóra csatlakoztatható habosítóra vagy hablándzsára van szükség, enélkül a készítmény nem habosodik. A Polar Blast tula..
10 900 Ft
Nettó ár:8 583 Ft
Gyártó: Autoglym
Magasnyomású mosóhoz kezdőkészlet Prémium minőségű autóápolási termékcsalád, melyet gőzborotvás (magasnyomású) mosóra lett kifejlesztve, így a vödrös autómosás elkerülhető. Használatát követően az ..
15 300 Ft
Nettó ár:12 047 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym pH semleges autósampon magasnyomású mosóhozA Polar Wash, 2,5 literes kiszerelésben kapható, magasnyomású mosóból, vagy habosító lándzsából felhordható, hatékony, biztonságos, pH semleges samp..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Gyártó: Autoglym
Luxus autósamponMagas habzású, rendkívül hatékony és kíméletes autósampon, mely nem csak ragyogóvá teszi az autója fényezését, hanem selymes finom tapintást kölcsönöz neki továbbá hosszantartó védelme..
13 800 Ft
Nettó ár:10 866 Ft
Gyártó: Mannol
Hagyományos autósampon Német termék, a környezetvédelmi normáknak is megfelel. Kíméletes az autó fényezéséhez, de hatékonyan távolítja el a lerakódott szennyeződéseket is így nagyon gyorsan lehet v..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Motip
Motip WAX-al dúsított prémium autósamponPrémium minőségű, extra sűrű, nagy koncentrációval rendelkező viasz tartalmű autósampon, mely a kezelt felületet hosszú távon csillogóssá és védetté teszi. Ez a..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Glicosam
Glicosam autósampon 1 literErősen habzó ,jó tisztító hatású autósampon, eltávolítja a különböző szennyeződéseket a fényezésről. A 10 liter vízben a szennyezettség erősségtől feloldott mintegy 50 ml sz..
580 Ft
Nettó ár:457 Ft
Gyártó: Krarusz
Környezetkimélő autósampon Kiválóan tisztít és egyenletesen szárad. Kellemes illatú, rendkívül jól hígítható. Általános célra tökéletesen megfelel. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és kelle..
550 Ft
Nettó ár:433 Ft
Gyártó: Moje Auto
Autósampon és Wax Narancs illattal A narancs illatú autómosó és wax hatékonyan kombinálja a mosószert és a waxot, lehetővé téve, hogy mindenféle makacs szennyeződést hatékonyan és kíméletesen eltávol..
1 580 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Gyártó: Grass
Nanotechnológiás profi autósampon Erős habzású sampon festett járművek tisztítására és védelmére. Visszaállítja a fényt és hosszú ideig megőrzi azt. Vékony védőréteget képez a felületen, amely megóvj..
3 500 Ft
Nettó ár:2 756 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax kerémia autósampon és wax Karcmentes tisztítást tesz lehetővé, hosszan védi a fényezést a vegyszerektől, növeli a szín mélységét, szuperragyogó lesz a lemosott felület. Hosszan tartó hidro..
4 190 Ft
Nettó ár:3 299 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Viasz tartalmú Turtle Wax autósampon A Zip Wax a világ legkedveltebb viaszos autómosó samponja. Új, gyorsan ható összetétele mélytisztít, fényesít és véd egyben. Használatával fénylő felületet és ho..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)