Menü
Kosár

Tetővillogók

Tetővillogók

A tetővillogók általában olyan fényjelző eszközök, amelyeket a járművek tetőjén vagy tetején helyeznek el. Ezek a villogók különböző színekben és formákban létezhetnek, és különböző funkciókat tölthetnek be. Általánosságban véve a tetővillogók a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

  • Fényforrás: A tetővillogók általában különféle típusú és teljesítményű fényforrásokat használnak, például halogén vagy LED lámpákat. Ezek a fényforrások lehetnek egyszerű villogó lámpák, rotációs fények vagy egyéb világítási rendszerek, amelyeket a célja szerint terveztek.

  • Szín: A tetővillogók színe változhat, és a funkciójuktól függően eltérő lehet. Például a vörös tetővillogók gyakran a sürgősségi járműveken találhatók, a sárga tetővillogók pedig figyelmeztető jelzéseket hordozhatnak, például tehergépjárművek esetében.

  • Funkció: A tetővillogók számos különböző funkciót tölthetnek be. Ezek közé tartozik a járművek jelenlétének vagy különleges helyzetének jelzése, az előzési tilalom vagy a munkavégzési terület figyelmeztetése, valamint a közlekedési biztonság növelése.

  • Felhasználás: A tetővillogókat gyakran használják rendőrautókon, tűzoltóautókon, mentőautókon és egyéb sürgősségi járműveken, hogy a közúti közlekedők könnyen észlelhessék ezeket a járműveket sürgős helyzetekben. Tehergépjárművek és munkás járművek is gyakran használnak tetővillogókat, hogy figyelmeztessék a többi közlekedőt a jármű speciális teherbírására, munkavégzésére vagy veszélyes helyzetére.

  • Szabályozások: A tetővillogók használatát és típusát szigorúan szabályozzák a közlekedési törvények és rendeletek az adott országban. A szabályozások országonként eltérhetnek, és a szín, a funkció és a használati mód is változhat az előírásoknak megfelelően.

Mivel a tetővillogók számos különböző célra használhatók, fontos, hogy minden vezető ismerje az adott országban érvényes közlekedési szabályokat és előírásokat, és csak jogosultságának megfelelően alkalmazza ezeket az eszközöket. A megfelelő használat segíthet a közúti biztonság és a hatékony közlekedés fenntartásában.

Gyártó: Automax
Extra erős fénnyel rendelkező programozható mágnestalpas narancssárga tetővillogó. Ez a narancssárga tetővillogó kiváló választás sürgősségi járművek, munkagépek, valamint minden olyan jármű számára, ..
22 000Ft
Nettó ár:17 323Ft
Gyártó: 4Cars
12V illetve 24V-ról is üzemeltethető erősített mágnes-gumitalpas narancssárga villogófény. A beépített xenon izzónak köszönhetően rendkívül tartós termék és nagyon nagy a fényereje.Technikai adato..
6 350Ft
Nettó ár:5 000Ft
Gyártó: 4Cars
Nagyon erős fénnyel rendelkező villogófény, melyet engedéllyel rendelkező járművek használhatnak ( KRESZ JOGSZABÁLY ). A villogófény minden EU-s jogszabálynak megfelel A1 E8 10R-02 08157.A má..
9 650Ft
Nettó ár:7 598Ft
Gyártó: Lampa
Mágnestalppal eláttott forgó villogófény cserélhető izzóval. Tápellátása 12V-os szivargyújtó aljzatról. A termék rendelkezik E minősítéssel, így a hatályos jogszabályok szerint közúti forgalomba is ha..
11 000Ft
Nettó ár:8 661Ft
Gyártó: Automax
Csak beltéri használatra használható narancssárga forgóvillogó, melynek sok esetben a biztonsági követelnek, pl takarítógépek, targoncák és egyéb balesetet okozható mozgó járművek. Ez a forgóvillogó B..
5 550Ft
Nettó ár:4 370Ft
Gyártó: Automax
Ez a kiváló minőségű, mágnestalppal rendelkező forgó villogófény egy megbízható eszköz, amely minden olyan járműhöz tökéletes, ahol fontos a figyelemfelhívás. A 12V-os szivargyújtó aljzatból táplált v..
13 990Ft
Nettó ár:11 016Ft
Gyártó: Automax
A megkülönböztető jelzés nem rendelkezik európai minősítéssel, így közúti forgalomban a hatályos jogszabályok szerint nem használható, kizárólag beltéren. 24V-os szivargyújtóról üzemeltethető A sziv..
4 990Ft
Nettó ár:3 929Ft
Gyártó: Automax
Csak beltéri használatra használható narancssárga forgóvillogó, melynek sok esetben a biztonsági követelnek, pl takarítógépek, targoncák és egyéb balesetet okozható mozgó járművek. Ez a forgóvillogó B..
6 990Ft
Nettó ár:5 504Ft
Mágnestalpas narancssárga tetővillogó (alacsony profilú) LED-015 Mágnestalpas narancssárga tetővillogó (alacsony profilú) LED-015
Elfogyott
Gyártó: Autolife
Minden igényt kielégítő univerzális tetővillogó lámpa. Rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Ugyanis nem csak, hogy 12V, illetve 24V-os rendszereken is használható, hanem 8 féle ..
12 500Ft
Nettó ár:9 843Ft
TAXI lámpa, sárga, mágneses tetőre 12V FL-WS1201
Elfogyott
Gyártó: HD
12V-ról üzmeletethető mágnestalpas sárga TAXI lámpa. Teljesen univerzális termék.Adatok: Tápellátás: 12V Kábel hossza: 1 méter Talp hosszúsága: ~27,5cm Talp szélessége: 12cm Teljes magasság: ..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail