Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Ablaktörlő lapátok

Ablaktörlő lapátok

Egy autó nem mehet ablaktörlő lapát nélkül a közúti forgalomban, tehát kötelező felszerelési cikknek számít. Az ablaktörlő lapátok közül két főbb típust különböztetünk meg. Az egyik a hagyományos azaz a Bosch által kifejlesztett és talán a legelterjedtebb típus mind a mai napig, a másik pedig a flat azaz a hajlított ablaktörlő lapát, ez már egy újabb konstrukció. A hajlított lapátoknak nagy előnye, hogy ergonómiailag erősíti a hatásfokát azaz a törlési képességének az ablaktörlőnek, továbbá új design trendeknek is megfelel a kinézete. A multiadapteres verzió, azaz a leguniverzálisabb ablaktörlő lapátok ebből a típusból kapható főként. Egy hátránya van a hagyományos ablaktörlő lapátokéhoz képest, hogy gyorsabban kopik, mivel nagyobb hatásfokkal dolgozik.

Ablaktörlő gumi BOSCH profil, vágható 700mm
Legjobban keresett
Gyártó: HD
Teljesen univerzális BOSCH profilú ablaktörlő gumi, sín nélkül. A legtöbb ablaktörlő lapátba illeszkedik, kivéve a flexibilis, azaz a hajlított fajtába és az egybeöntött ablaktörlő lapátokba. Az ablak..
990Ft
Nettó ár:780Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail