Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Rendszámtartók

Rendszámtartók

A Magyarországon és az Európai Unióban használt rendszámtartók melyek kötelező kellékei az járművezetésnek. Ezek a tartók különböző típusú járművekre vannak tervezve, beleértve a személyautókat, motorkerékpárokat és teherautókat.

Személyautók rendszámtartói:

  • A személyautók rendszámtartói általában szabványos méretűek, amelyek megfelelnek az európai szabványoknak (pl. 520x110 mm).
  • Ezek a tartók különböző anyagokból készülhetnek, mint például műanyag, fém vagy speciális ötvözetek.
  • A legtöbb modern tartó könnyen szerelhető és cserélhető, valamint lehetőséget biztosítanak a keret nélküli megoldásokra is.

Motorkerékpárok rendszámtartói:

  • A motorkerékpárok rendszámtartói kisebbek és kompaktabbak, mint a személyautóké.
  • A méretük és formájuk megfelel az európai szabványoknak, de a design gyakran eltérő, hogy illeszkedjen a motorok különleges formáihoz.
  • Ezek a tartók gyakran rugalmasabb anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a nagyobb rezgéseknek és a gyorsabb sebességeknek.

Teherautók rendszámtartói:

  • A teherautókra szánt rendszámtartók mérete és szerkezete általában robosztusabb, hogy ellenálljanak a nehéz használatnak és az időjárási viszontagságoknak.
  • Ezek a tartók általában nagyobbak és erősebb rögzítési pontokkal rendelkeznek, hogy megfeleljenek a teherautók méreteinek és terhelésének.
  • Szintén megfelelnek az európai szabványoknak, de gyakran vannak kiegészítő elemek, mint például erősebb rögzítőcsavarok vagy extra tartók a nagyobb rendszámtáblákhoz.

Mindegyik típusú rendszámtartó tervezésekor a legfontosabb szempontok a biztonság, a tartósság, a könnyű szerelhetőség és a jogszabályoknak való megfelelés. A különböző járműtípusokhoz igazított design és funkciók biztosítják, hogy minden rendszámtartó optimálisan teljesítse a szerepét a jármű azonosításában és a közlekedési szabályok betartásában.

Keret nélküli prémium rendszámtábla tartó pár Simple-Fix 583199 Keret nélküli prémium rendszámtábla tartó pár Simple-Fix 583199
Legjobban keresett -29 %
Gyártó: Automax
Keret nélküli rendszámtábla tartó - ez a modern megoldás ideális választás mindazoknak, akik elutasítják a hagyományos keretes rendszámtábla tartókat. A keret nélküli rendszámtábla tartó nemcsak eszté..
4 250Ft 5 990Ft
Nettó ár:3 346Ft
Rendszámtábla tartó bújtatós 2db
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Ebben a rendszámtábla tartóban a rendszám könnyedén bebújtatható, így egyszerűen és praktikusan cserélhető. Ez a rendszer különösen kedvező a gyakori rendszámcsere szükségességét tapasztaló felhasznál..
1 000Ft
Nettó ár:787Ft
Gyártó: Compass
Ez a szabványos rendszámtábla keret elegáns ezüst színű keretszínezéssel készült, amely modern és stílusos megjelenést kölcsönöz bármely járműnek. A teljesen univerzális kialakítása miatt a keret könn..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Compass
Szabványos rendszámtábla keret fehér keretszínezéssel. Teljesen univerzális, a lyukak kialakításának köszönhetően bármilyen autóra felrakható, ahol van rendszámtábla keretnek előkészítés.Használat..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Compass
Szabványos rendszámtábla keret kék keretszínezéssel. Teljesen univerzális, a lyukak kialakításának köszönhetően bármilyen autóra felrakható, ahol van rendszámtábla keretnek előkészítés.Használata:..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Compass
Személyautóra használható általános rendszámtábla tartó króm léccel. Sztenderd méretű, így a legtöbb autón használható. A furatok kialítása, sokkféle rögzítési módot tesznek lehetővé.Felszerelése:..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: OEM
Személyautóra használható általános rendszámtábla tartó. Az alsó része lógózható. Sztenderd méretű, így a legtöbb autón használható. A furatok kialítása, sokkféle rögzítési módot tesznek lehetővé. fe..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Compass
Szabványos rendszámtábla keret piros keretszínezéssel. Teljesen univerzális, a lyukak kialakításának köszönhetően bármilyen autóra felrakható, ahol van rendszámtábla keretnek előkészítés.Használat..
2 000Ft
Nettó ár:1 575Ft
Gyártó: Carpoint
Ez a rendszámtábla tartó ideális választás azok számára, akik matricás rendszámokat szeretnének rögzíteni járművükre. A design úgy lett kialakítva, hogy a hagyományos, nem matricás rendszámtáblák is i..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Rendszámtartó motorkerékpárra
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Sztenderd méretű műanyag rendszámtábla motorkerékpárra. Felfogatási lyukak kialakítása lehetővé teszi, hogy az összes motorkerékpárra felszerelhető legyen.EU-s országok rendszámaival kompatibilis...
700Ft
Nettó ár:551Ft
Rendszámtábla tartó fekete db-os 90029 Rendszámtábla tartó fekete db-os 90029
Elfogyott
Gyártó: Compass
Szabványos rendszámtábla keret piros keretszínezéssel. Teljesen univerzális, a lyukak kialakításának köszönhetően bármilyen autóra felrakható, ahol van rendszámtábla keretnek előkészítés.Használat..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail