Bőrápolók
Menü
Kosár

A FoxPost automaták telítettek, az átvétel több nappal is hosszabbodhat!

Bőrápolók

Bőrápolók

Ha az autónkban található bőr ülés, akkor ezt kötelező ápolni illetve tisztítani amennyiben meg szeretnénk tartani jó állapotát. Ugyanis a bőr folyamatosan veszít rugalmasságából és ezáltal gyorsabban elhasználódik. 3 főbb csoportot különböztetünk meg a kemikáliákon belül:
1. Bőrtisztítók: Kifejezetten bőr tisztítására alkalmazhatók, de többnyire ápoló szert nem tartalmaznak
2. Bőrápolók: Ezek az ápolók nem tartalmaznak tisztítószert, csak a bőr rugalmasságát és ellenálló képességét növelik, illetve visszaadják a bőr természetes állapotát.
3. Ápoló és tisztító: A fenti kettő kombinációja. Nem annyira hatásos, mint ha külön lenne, de teszik a dolgukat.

Gyártó: Autoglym
A bőr kárpitok rendkívül tartósak, amennyiben a normál használat során távozó illóolajakat rendszeresen pótoljuk. A Leather Care Balm, gondosan válogatott emulzió ami szappanokat, természetes olajakat..
7 100 Ft
Nettó ár:5 591 Ft
Gyártó: Autoglym
Teljes bőrápoló csomag! Minden amire szüksége lehet egy prémium bőrápoláshoz. Minden autóiparban használatos bőr termék rendkívül ellenálló. Ahogy beleülünk, nyújtjuk, koszoljuk, gyűrjük stb... Ahhoz,..
21 900 Ft
Nettó ár:17 244 Ft
Gyártó: Autoglym
Tisztítja és felfrissíti a bőr kárpitokat. A Leather Cleaner speciális tisztító és illatosító összetételének köszönhetően biztonságosan tisztítja és illatosítja az autók bőr kárpitját. Ellentétben ..
4 600 Ft
Nettó ár:3 622 Ft
Gyártó: Motip
Kiváló minőségű, gyorsan száradó bézs színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet használatát követően is m..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Motip
Kiváló minőségű, gyorsan száradó cappuccino színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet használatát követőe..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Motip
Kiváló minőségű, gyorsan száradó vinil fehér színű bőrfesték, mely száradás után rugalmas marad, így tökéletesen használható: bőr, PVC, műbőr, vinyl tetők javításához és dekorálásához is. Alkalma..
6 500 Ft
Nettó ár:5 118 Ft
Gyártó: Motip
Kiváló minőségű, gyorsan száradó fekete színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet használatát követően is..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Motip
Kiváló minőségű, gyorsan száradó vinil fekete festék, mely száradás után rugalmas marad, így tökéletesen használható: bőr, PVC, műbőr, vinyl tetők javításához és dekorálásához is. Alkalmazható a ..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Motip
Kiváló minőségű, gyorsan száradó sötét-bézs színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet használatát követőe..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Motip
Kiváló minőségű, gyorsan száradó szürke színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet használatát követően is..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Bőr-műbőr javító készlet 30-123 Bőr-műbőr javító készlet 30-123
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Bőr és műbőr javítására szolgáló készlet, mely segítségével házilag, előzetes tapasztalat nélkül javíthatók a bőrön és műbőrön keletkezett kisebb sérülések. Ha a használati útmutatót pontosan követjük..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Mannol
A készlet segítségével otthon, bármiféle szakképesítés nélkül a bőrrel borított bútorokon illetve műszerfalon keletkezett sérülések, szakadások könnyedén javíthatók. A szett használható műbőrhöz is. ..
4 350 Ft
Nettó ár:3 425 Ft
Gyártó: Motip
Kiváló minőségű tisztító- és ápolószer bőr, és bőrhöz hasonló (textilbőr, műbőr, vinyl, stb..) kárpitok kezelésére és védelmére. Nagyon hatékony, kíméletes s könnyen felhordható. Használatát követően ..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Motip
Tisztító- és ápolószer bőr, műbőr, illetve textilbőr kárpitok kezelésére, védelmére. Véd az öregedés ellen, tovább csökkenti a szennyeződések lerakódását. A bőr ismét rugalmas lesz és kellemes illatú...
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Renapur
Magas méhviaszt tartalmú, kiváló minőségű bőrtárgy ápoló balzsam. Visszaadja a bőrtárgy eredeti fényét és rugalmasságát. Kiváló víztaszító tulajdonsággal rendelkezik. Háztartásban előforduló bőrök ese..
2 300 Ft
Nettó ár:1 811 Ft
Gyártó: Renapur
Magas méhviaszt tartalmú, kiváló minőségű bőrtárgy ápoló balzsam. Visszaadja a bőrtárgy eredeti fényét és rugalmasságát. Kiváló víztaszító tulajdonsággal rendelkezik. Háztartásban előforduló bőrök ese..
3 500 Ft
Nettó ár:2 756 Ft
Gyártó: Renapur
Magas méhviaszt tartalmú, kiváló minőségű bőrtárgy ápoló balzsam édes szantálfa illattal. Visszaadja a bőrtárgy eredeti fényét és rugalmasságát. Kiváló víztaszító tulajdonsággal rendelkezik. Háztartás..
4 380 Ft
Nettó ár:3 449 Ft
Gyártó: Renapur
Magas méhviaszt tartalmú, kiváló minőségű bőrtárgy ápoló balzsam levendula illattal. Visszaadja a bőrtárgy eredeti fényét és rugalmasságát. Kiváló víztaszító tulajdonsággal rendelkezik. Háztartásban e..
4 380 Ft
Nettó ár:3 449 Ft
Gyártó: Renapur
Sérülésmentesen és kiválóan tisztít ez a természetes anyagokat tartalmazó PH semleges bőrsampon. Rendkívül hatékony és kiadós termék. Használható bőrtárgyakhoz, illetve autó belsőhöz is. Minden fényes..
2 980 Ft
Nettó ár:2 346 Ft
Bőrtisztító spray 600 ml Grass 110396
Új termék
Gyártó: Grass
Gyengéden eltávolítja a különböző szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná az anyag természetes szerkezetét. Alkalmas minden típusú természetes bőrhöz. Nem szárítja ki a bőrt, felfrissíti a felületet..
1 320 Ft
Nettó ár:1 039 Ft
Gyártó: Mannol
Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket illetve a foltokat a bőrből. Anilines és pigmentált bőrökön is egyaránt használható. Víz alapú termék, mely a felület mélyére hatolva fejti ki hatását. Nem ká..
1 700 Ft
Nettó ár:1 339 Ft
Bőrtisztító- és ápoló prémium spray 53705 Turtle Wax Hybrid Solution Leather Mist 591ml Bőrtisztító- és ápoló prémium spray 53705 Turtle Wax Hybrid Solution Leather Mist 591ml
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Tisztít, kondicionál és véd! Prémium minőségű bőrápoló szer, melynek nagyon kellemes illata van, illetve összetevőinek köszönhetően hosszan kifejti hatását. Eltávolítja a makacs foltokat és szennyeződ..
6 490 Ft
Nettó ár:5 110 Ft
Gyártó: Moje Auto
- Hatékonyan tisztít - Visszaadja a bőr természetes színét és fényét - Avokádó olajat tartalmaz A bőr tisztítására speciálisan kifejlesztett formula megvédi a bőrfelületet a kiszáradástól, az els..
1 680 Ft
Nettó ár:1 323 Ft
Gyártó: Grass
Professzionális ápolószer műszerfal, festetlen lökhárító, abroncs, bőr, fa műanyag, gumi tisztításásra, polírozására, ápolására alkalmazható. Megtartja a kezelt felület eredeti színét , nem hagy zsíro..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Egy lépcsős bőrtisztító krém ami annyit jelent, hogy egy kezeléssel az autóbőr kárpit tiszta lesz, ápolt és védett. Teljesen felfrissíti a bőr, visszaállítja rugalmasságát. A készítményt ne használja ..
3 500 Ft
Nettó ár:2 756 Ft
Bőrápoló és tisztító kendő karnauba viasszal 30db Grass IT-0312
Elfogyott
Gyártó: Grass
Kisebb foltok, szennyeződések eltávolítására alkalmazható törlőkendő, mely nem csak tisztítja a a felület, hanem ápolja is. A carnauba viasz védőréteget képez a kezelt felületen, így ellenállóbb és pu..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Tételek: 1 - 26 / 26 (1 oldal)