Bőrápolók
Menü
Kosár

Bőrápolók

Bőrápolók

Ha az autónkban található bőr ülés, akkor ezt kötelező ápolni illetve tisztítani amennyiben meg szeretnénk tartani jó állapotát. Ugyanis a bőr folyamatosan veszít rugalmasságából és ezáltal gyorsabban elhasználódik. 3 főbb csoportot különböztetünk meg a kemikáliákon belül:
1. Bőrtisztítók: Kifejezetten bőr tisztítására alkalmazhatók, de többnyire ápoló szert nem tartalmaznak
2. Bőrápolók: Ezek az ápolók nem tartalmaznak tisztítószert, csak a bőr rugalmasságát és ellenálló képességét növelik, illetve visszaadják a bőr természetes állapotát.
3. Ápoló és tisztító: A fenti kettő kombinációja. Nem annyira hatásos, mint ha külön lenne, de teszik a dolgukat.

Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium bőrápoló balzsamA bőr kárpitok rendkívül tartósak, amennyiben a normál használat során távozó illóolajakat rendszeresen pótoljuk. A Leather Care Balm, gondosan válogatott emulzió ami ..
7 100 Ft
Nettó ár:5 591 Ft
Gyártó: Autoglym
Prémium bőrápoló készletTeljes bőrápoló csomag! Minden amire szüksége lehet egy prémium bőrápoláshoz. Minden autóiparban használatos bőr termék rendkívül ellenálló. Ahogy beleülünk, nyújtjuk, koszolju..
21 900 Ft
Nettó ár:17 244 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium bőrtisztító Tisztítja és felfrissíti a bőr kárpitokat. A Leather Cleaner speciális tisztító és illatosító összetételének köszönhetően biztonságosan tisztítja és illatosítja az aut..
4 600 Ft
Nettó ár:3 622 Ft
Gyártó: Motip
BÉZS színű bőrfesték Kiváló minőségű, gyorsan száradó bézs színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet has..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Motip
Cappuccino barna színű bőrfesték Kiváló minőségű, gyorsan száradó cappuccino színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti ruga..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Motip
Fehér bőrfestékKiváló minőségű, gyorsan száradó vinil fehér színű bőrfesték, mely száradás után rugalmas marad, így tökéletesen használható: bőr, PVC, műbőr, vinyl tetők javításához és dekorálásá..
4 650 Ft
Nettó ár:3 661 Ft
Gyártó: Motip
Fekete bőrfestékKiváló minőségű, gyorsan száradó vinil fekete festék, mely száradás után rugalmas marad, így tökéletesen használható: bőr, PVC, műbőr, vinyl tetők javításához és dekorálásához is...
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Motip
Szürke színű bőrfesték Kiváló minőségű, gyorsan száradó szürke színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Bőr-műbőr javító készlet 30-123 Bőr-műbőr javító készlet 30-123
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Bőr javító készlet Bőr és műbőr javítására szolgáló készlet, mely segítségével házilag, előzetes tapasztalat nélkül javíthatók a bőrön és műbőrön keletkezett kisebb sérülések. Ha a használati útmutat..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Mannol
Bőr-műbőr javító szettA készlet segítségével otthon, bármiféle szakképesítés nélkül a bőrrel borított bútorokon illetve műszerfalon keletkezett sérülések, szakadások könnyedén javíthatók. A szett hasz..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Grass
Bőrápoló kendő Kisebb foltok, szennyeződések eltávolítására alkalmazható törlőkendő, mely nem csak tisztítja a a felület, hanem ápolja is. A carnauba viasz védőréteget képez a kezelt felületen, így e..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Bőrápoló és tisztító spray 600ml Motip 000708
Új termék
Gyártó: Motip
Motip bőrtisztítő és bőrápoló spray Kiváló minőségű tisztító- és ápolószer bőr, és bőrhöz hasonló (textilbőr, műbőr, vinyl, stb..) kárpitok kezelésére és védelmére. Nagyon hatékony, kíméletes s könny..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Motip
Bőrtisztító- és ápoló balzsamTisztító- és ápolószer bőr, műbőr, illetve textilbőr kárpitok kezelésére, védelmére. Véd az öregedés ellen, tovább csökkenti a szennyeződések lerakódását. A bőr ismét ruga..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Renapur
Bőrtárgy ápoló méhviaszos balzsam Magas méhviaszt tartalmú, kiváló minőségű bőrtárgy ápoló balzsam. Visszaadja a bőrtárgy eredeti fényét és rugalmasságát. Kiváló víztaszító tulajdonsággal rendelkez..
2 300 Ft
Nettó ár:1 811 Ft
Gyártó: Renapur
Bőrtárgy ápoló méhviaszos balzsam Magas méhviaszt tartalmú, kiváló minőségű bőrtárgy ápoló balzsam. Visszaadja a bőrtárgy eredeti fényét és rugalmasságát. Kiváló víztaszító tulajdonsággal rendelkez..
3 500 Ft
Nettó ár:2 756 Ft
Gyártó: Renapur
Bőrtisztító sampon koncentrátum Sérülésmentesen és kiválóan tisztít ez a természetes anyagokat tartalmazó PH semleges bőrsampon. Rendkívül hatékony és kiadós termék. Használható bőrtárgyakhoz, ille..
2 980 Ft
Nettó ár:2 346 Ft
Gyártó: Mannol
Bőrtisztító spray Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket illetve a foltokat a bőrből. Anilines és pigmentált bőrökön is egyaránt használható. Víz alapú termék, mely a felület mélyére hatolva fej..
1 590 Ft
Nettó ár:1 252 Ft
Gyártó: Royal Magic 101
Bőrtisztító- és ápoló spray UVA és UVB védelemmel Kifejezetten arra tervezték, hogy a koszt, piszkot, olajat hatékonyan eltávolítsa, továbbá a kezelt bőrfelületnek védelmet biztosítson a káros UV sug..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Moje Auto
Moje Auto Professional Bőrápoló Balzsam 3 az 1-ben - Hatékonyan tisztít - Visszaadja a bőr természetes színét és fényét - Avokádó olajat tartalmaz A bőr tisztítására speciálisan kifejlesztett fo..
1 680 Ft
Nettó ár:1 323 Ft
Gulf bőrtisztító és kondicionáló krém extra erős UV védelemmel 150ml
-19 %
Gyártó: Gulf
Motorkerékpárhoz bőrtisztító és bőrápoló krémTermészetes méhviaszt és lanolint tartalmazó krém nem csak motorkerékpárokhoz, hanem autók bőrelmeinek tisztításához és kondicionálásához használható. A bő..
1 990 Ft 2 450 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Grass
Univerzális matt ápoló spray Professzionális ápolószer műszerfal, festetlen lökhárító, abroncs, bőr, fa műanyag, gumi tisztításásra, polírozására, ápolására alkalmazható. Megtartja a kezelt felület..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Luxe LeatherEgy lépcsős bőrtisztító krém ami annyit jelent, hogy egy kezeléssel az autóbőr kárpit tiszta lesz, ápolt és védett. Teljesen felfrissíti a bőr, visszaállítja rugalmasságát. A ké..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Bőr, műbőr festék fekete 200 ml Motip 233649
Elfogyott
Gyártó: Motip
Fekete színű bőrfesték Kiváló minőségű, gyorsan száradó fekete színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Bőr, műbőr festék sötét-bézs 200 ml Motip 233601
Elfogyott
Gyártó: Motip
Sötét-bézs színű bőrfesték Kiváló minőségű, gyorsan száradó sötét-bézs színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas s..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Bőrtisztító- és ápoló krém 300ml Magic 101
Elfogyott
Gyártó: Royal Magic 101
Bőrtisztító- és ápoló krém UVA és UVB védelemmel Kifejezetten arra tervezték, hogy a koszt, piszkot, olajat hatékonyan eltávolítsa, továbbá a kezelt bőrfelületnek védelmet biztosítson a káros UV suga..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Tételek: 1 - 25 / 25 (1 oldal)