Menü
Kosár

Bőr-műbőr javító készlet Mannol 9803

Bőr-műbőr javító készlet Mannol 9803
Bőr-műbőr javító készlet Mannol 9803
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Mannol
  • Termékkód: AF101618
  • Mennyiségi egység: készlet
3 880Ft
Nettó ár: 3 055Ft

Bőr-műbőr javító készlet Mannol 9803

Leather Repair Kit – kényelmes és könnyen használható készlet természetes és műbőrből és vinilből készült felületek helyreállításához. Használható mind az autók belső kárpitjainak és paneleinek javítására, mind a mindennapi életben bútorok, bőrruházat, cipők, táskák és bőröndök, rövidáru, valamint csónakok, motorok és egyéb gépjárművek ülései, tetők javítására. kabriók, stb.

Tulajdonságok:
- Javítja a bőr és vinil felületeken lévő lyukakat, repedéseket, vágásokat, égéseket, valamint az utóbbiak horpadásait;
- A készlet hét színű hőálló javítóvegyületet tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy keveréskor bármilyen árnyalatot kapjon. A kezelendő felületnek megfelelő árnyalat a mellékelt táblázat segítségével választható ki;
- A készlet három hőálló papírlapból álló készletet tartalmaz, amelyek a leggyakoribb textúrájú bőr és vinil anyagból állnak;
- A kívánt eredmény jelentős költségek nélkül érhető el.

Alkalmazás:
1. Készítse elő és tisztítsa meg a sérült területet.
Tisztítsa meg a sérült területet háztartási porszívóval. A munka megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a terület száraz. A kopott helyeket és a felesleges szálakat, valamint az elszenesedett széleket óvatosan vágjuk le ollóval vagy késsel. Égéskor távolítson el minden elszenesedett anyagot. A sérülés helyére sima éleket adjon – sima élű lyukat kell az anyagon.
2. Helyezze be a szövet hátlapot a sérült terület alá. Az 1. lépésben spatulával nyomja be a szövet hátlapot a lyuk alá. A 6 mm-nél nagyobb lyukak javításához vágja a szövet hátlapot valamivel nagyobb méretűre, mint a keletkező lyuk. Egy spatulával simítsa ki a szövet hátoldalát. Ragassza fel a szövet hátlapot belülről vinil ragasztóval. Szárítsa meg hajszárítóval.
3. Válasszon olyan hőálló papírt, amely a legjobban illeszkedik a sérült felület textúrájához. A kiválasztott hőálló papírlap hátoldalára rajzolja meg a sérült terület körvonalát. Ez lehetővé teszi a szerszám hőátadási pontjának helyes elhelyezését a 8. pontban.
4. Javítsa ki a mély sérüléseket. Mély sérülések esetén, például egy vinil műszerfalon, használjon átlátszó vinil ragasztót töltőanyaggal és egy spatulával, hogy a sérült területet az eredeti felület szintjéhez igazítsa. A ragasztó enyhén zsugorodik, ahogy szárad, űrt hagyva, amelyet később színes javítóanyaggal töltenek ki. 5. A táblázat segítségével válassza ki a színt, vagy empirikusan határozza meg a javító kompozíciók készletét, amely összekeverve létrehozza a szükséges árnyalatot. Ezt a készletet keverje össze a szükséges mennyiségben a keverőedényben, hogy megkapja a kívánt árnyalatot. Ellenőrizze, hogy az árnyalat illeszkedik-e, ha kis mennyiségű keveréket dörzsöl be a sértetlen felületbe, majd törölje le egy ruhával.
6. Vigye fel a javító keveréket. Miután a vinil ragasztó megszáradt, egy spatulával egyenletesen és finoman vigye fel a keveréket a sérült területre. Törölje le a felesleget a lyuk vagy a sérülés körül. Ne takarja le a sérült területet.
7. Helyezzen hőálló papírt a textúrájával a javítandó területre. Ragassza fel a javító keverék tetejére, ügyelve arra, hogy a megjelölt kontúr közvetlenül a sérült terület felett legyen. Ne mozgasd. Ha a javítás függőleges felületen történik, rögzítse a papírt szalaggal a tetejére.
8. Hőkezelés. Ez egy nagyon fontos szakasz a javítási folyamatban. Kapcsolja be a vasalót, és hagyja legalább négy percig magas hőmérsékletre felmelegedni. Helyezze a hőátadó szerszám hegyét közvetlenül a vasalóra, és hagyja néhány percig felmelegedni a vasalótól. Ezután nyomja a szerszámot a munkakontúrhoz hőálló papíron, és 20-30 másodpercig kis erőfeszítéssel körkörös mozdulatokkal simítsa meg a javítandó területet. Távolítsa el a hőálló papírt a javított területről.

Néhány példa a javítható dolgokra:
- bőr pénztárca
- autó ülés
- bőr kanapé
- bőr kabát
- műbőr műszerfal
- műbőr oldalkárpit
- bőr bútorok
- bőr táska
- bőr sapka
stb...

A készlet az alábbi tételeket tartalmazza:
- 1db színkeverési paletta
- 1db magyar nyelvű használati utasítás
- 1db üres tégely
- 1db ragasztó
- 1db keverő / felhordó spatula
- 7db festék a sznkeveréshez
- 5db erezet papír
- 1db nyomópálca

Letöltések
Mannol 9803 Bőr-műbőr javító készlet használati útmutató (PDF)letöltés
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail