Menü
Kosár

Szilikon tömítő paszta, szürke +230°C Mannol 9913

 Szilikon tömítő paszta, szürke  +230°C Mannol 9913
Szilikon tömítő paszta, szürke +230°C Mannol 9913
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Mannol
  • Termékkód: AF100174
  • Mennyiségi egység: darab
1 100Ft
Nettó ár: 866Ft

Szürke színű Mannol szilikon tömítő paszta

Az univerzális, gyorsan száradó szilikon alapú tömítő paszta olyan innovatív termék, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, és ideális választás azoknak, akik megbízható tömítést keresnek. Ennek a speciális tömítő pasztának a használata nemcsak egyszerű, hanem hatékony is.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy biztos tömítést hoz létre, és mindezt anélkül, hogy repedne, zsugorodna vagy formálódna, még hirtelen hő hatására sem. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon megbízhatóan teljesít, és nem kell aggódnia a tömítés megbízhatóságáért.

Az O-gyűrűket, alátéteket, azbesztet, gumit, nemezt, papírt, parafát és fém tömítéseket hatékonyan helyettesíti. Ezáltal nemcsak időt és energiát takaríthat meg, hanem könnyen alkalmazható a következő alkatrészek javítására is: szelepvonatok, áttételes olajos edények, termosztát házak.

Ezenkívül ellenáll a különböző káros hatásoknak is, beleértve a kenőanyagokat, hűtőfolyadékokat, benzint, kerozint, vizet, savas oldatokat és lúgokat is. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha az alkatrészek olyan környezetben vannak, ahol különféle vegyszerekkel és folyadékokkal kerülhetnek kapcsolatba.

Az alkalmazása egyszerű, és a tömítő paszta rugalmas marad, ami további előny a tartósság és a megbízhatóság szempontjából. Bízhat ebben a szilikon alapú tömítő pasztában, hogy az alkalmazott tömítés hosszú távon megbízható és hatékony lesz.

Könnyen alkalmazható és rugalmas marad.

Hőellenálló képesség: -40 ° C-tól +230 ° C-ig. 

O.E.M. termék.

RTV - szenzorbiztos szilikon

Száradás követően a színe szürke marad.

Használati útmutató:

  1. Felkészülés: Első lépésként alaposan tisztítsuk meg a tömítendő felületet. Ez magába foglalja a szennyeződések és zsírok eltávolítását. A tiszta felület biztosítja a Mannol szürke színű tömítő paszta optimális tapadását és hatékonyságát.

  2. Tömítő paszta felvitele: Vigyük fel a Mannol szürke színű tömítő pasztát a felületre a kívánt vastagságban. Használjuk azt a mennyiséget, amely szükséges a tökéletes tömítés létrehozásához.

  3. Egyenletes elosztás: Kenjük el az anyagot egyenletesen a felületen. Fontos, hogy minden területre egyenletesen vigyük fel a pasztát, hogy biztosítsuk a megbízható tömítést.

  4. Bőrösödés: A felvitt tömítő paszta kb. 15 perc alatt kezd el bőrösödni. Ez azt jelenti, hogy a paszta felszíne kissé megszilárdul, de még mindig rugalmas marad.

  5. Teljes kötés: A legjobb eredmény eléréséhez hagyjuk a tömítőanyagnak legalább 24 órát a teljes kikeményedéshez. A hosszabb kötési idő biztosítja a tömítés tartósságát és megbízhatóságát.

Ezekkel a lépésekkel egyszerűen és hatékonyan alkalmazhatjuk a Mannol szürke színű tömítő pasztát, hogy megbízható tömítést hozzunk létre a kívánt felületen.

Kiszerelés: 85 gramm

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail