Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Mellények / Elakadásjelző háromszögek

Mellények / Elakadásjelző háromszögek
Elakadásjelző Háromszög (E)-jelű Elakadásjelző Háromszög (E)-jelű
Legjobban keresett
Gyártó: Bright Ride
A hatályos jogszabályok szerint, kötelező autófelszerelési terméknek minősül. Azaz minden járműben legalább 1db-nak kötelező jelleggel lennie kell. Ennek hiánya szabálysértésnek minősül és súlyos pénz..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Gyártó: M.N.C.
Tudja biztonságban családját és saját életét. Műszaki hiba esetén fontos, hogy felhívjuk a többi közlekedő figyelmét a veszélyhelyzetre. Ez a LED-es elakadásjelző lámpa éjszaka és rossz látási viszony..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Automax
Gyerekek részére fényvisszaverő réteggel rendelkező láthatósági kiegészítő készlet, mely a gyerek biztonságát szolgálja közúti közlekedés során, illetve túrák alkalmával. A készlet tartalma nagyon sok..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Fényvisszaverő szalag neon zöld  50 méter 36114
Új termék -25 %
Gyártó: Autolife
Ez a fényvisszaverő szalag egy 50 méter hosszú, 5 cm széles termék, amely neon sárga alapszínével és közepén található fényvisszaverő ezüst csíkkal különösen jól láthatóvá teszi azt. Az anyaga poliész..
5 990Ft 7 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Láthatósági mellény EN 471 (TR) Láthatósági mellény EN 471 (TR)
Legjobban keresett
Gyártó: Typer
Az Európai Unió jogszabályai értelmében minden gépjárműben kötelező tartani egy láthatósági mellényt. Ez a mellény felnőttek számára készült, méretei pedig lehetővé teszik, hogy a 164-194 cm magasságú..
750Ft
Nettó ár:591Ft
Gyártó: 4Cars
 Ez a láthatósági mellény kifejezetten gyermekek számára készült, akik maximum 150 cm magasak. A mellény viselése nemcsak ajánlott, hanem a jogszabályok szerint kötelező autó felszerelési ter..
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: Automax
Gyermekek számára tervezett láthatósági mellény, mely UV sárga színének és a rajta levő fényvisszaverő csíkok segítésgével jól láthatóvá válik a gyermek a rosszabb látási viszonyok között. Tökéletes m..
1 390Ft
Nettó ár:1 094Ft
Láthatósági övpánt (mellény) LA1395 Láthatósági övpánt (mellény) LA1395
Legjobban keresett
Gyártó: HD
Kiváló láthatóságot biztosít szabadidős tevékenységekhez, legyen szó futásról, kerékpározásról, túrázásról, motorozásról, kutyasétáltatásról stb... A fényvisszaverő pánt tökéletesen használható gyerme..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Autolife
Ez az autós vészjelző villogó közúti biztonságot növel váratlan műszaki meghibásodás esetén. A vészvillogó 12db nagy fényerejű LEDekkel rendelkezik, így már messziről (akár 1,6Km távolságból) is észle..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail