Menü
Kosár

Szelepcsiszolók

Szelepcsiszolók

A szelepcsiszoló paszták olyan anyagok, amelyeket általában az autóiparban használnak a motor szelepeinek csiszolásához. A paszták általában két részből állnak: a durva és a finomabb részből. A durva rész általában szilícium-karbid vagy alumínium-oxid, míg a finomabb rész általában gyanta vagy olaj alapú anyag. A két rész kombinációja lehetővé teszi a szelepek csiszolását és polírozását, amely segít a motor teljesítményének javításában.

A szelepcsiszoló paszták használatával a szelepek jobban illeszkednek a szelepszárakhoz, ami segít a motor hatékonyabb működésében. A paszták használata csökkenti a szelepek kopását és hosszabb élettartamot biztosít nekik.
A szelepcsiszoló paszták között van néhány különbség, amelyek befolyásolhatják a hatékonyságukat és az eredményeket. A durva rész nagysága és anyaga, valamint a finomabb rész összetétele és textúrája mind hatással lehetnek a szelepek csiszolásának minőségére. A választás függ a motor típusától és a felhasználás céljától. Összefoglalva, a szelepcsiszoló paszták olyan kenőanyagok, amelyek segítik a szelepek csiszolását és polírozását a motor hatékonyabb működése érdekében. A paszták általában két részből állnak, és a durva rész nagysága és anyaga, valamint a finomabb rész összetétele és textúrája befolyásolhatja a hatékonyságot és az eredményeket. A megfelelő paszta kiválasztása fontos a motor típusától és a felhasználás céljától függően.

Gyártó: VMPAuto
2:1-ben szelepcsiszoló és polírozó paszta, mely kifejezetten benzinmotorokhoz lett kifejlesztve. Ez a kis rudacska majdnem gyémánt keménységű tégla színű csiszolóanyagot tartalmaz. Ezzel a csiszo..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: VMPAuto
2:1-ben szelepcsiszoló és polírozó paszta, mely kifejezetten dieselmotorokhoz lett kifejlesztve. Ez a kis rudacska majdnem gyémánt keménységű tégla színű csiszolóanyagot tartalmaz. Ezzel a csiszolópas..
3 650Ft
Nettó ár:2 874Ft
Gyártó: VMPAuto
A VMP FABO szelep újrafémező készítmény, mely tökéletes kiegészítője a VMP Classic illetve Diamond szelepcsiszoló pasztáknak. Ha nem sikerült elérni a 100%-os tömítettséget a Classic vagy Diamond pasz..
2 260Ft
Nettó ár:1 780Ft
Szelepcsiszoló vízbázisú prémium paszta 42g. Permatex 80036 Szelepcsiszoló vízbázisú prémium paszta 42g. Permatex 80036
Új termék -29 %
Gyártó: Permatex
A Permatex Valve Grind Compound egy speciális szelepcsicszoló paszta, amely hatékonyan támogatja a szelepek csiszolását és felületük megmunkálását. Ez a kiváló minőségű vizes szelepcsiszoló ideál..
2 850Ft 3 990Ft
Nettó ár:2 244Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail