Menü
Kosár

Javító gyurmák

Javító gyurmák
Gyártó: Technicqll
Prémium minőségű, nagy ellenálló képességgel rendelkező epoxy kitöltő gitt, mely különféle javításokra alkalmazható. Nem túlzás azt állítani, hogy akár törött fogaskerekek javítására is tökéletesen ha..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Fémragasztó gyurma Mannol 9928 Fémragasztó gyurma Mannol 9928
Legjobban keresett
Gyártó: Mannol
Az Epoxidkitt egy kétkomponensű, epoxigyanta alapú szuper-gitt a gyors javításokhoz, hosszan tartó hatással. Kitölti a lyukakat, karcolásokat, repedéseket, üregeket és horpadásokat. Kézzel könnyen kev..
1 050Ft
Nettó ár:827Ft
Gyártó: Technicqll
Szivárgó, vízcső és fűtéscsőhöz tervezett javító gyurma. A ragasztó gyurma megakadályozza a további szivárgást, javítja a sérülést. Alkalmas szenyvízrendszerek, fűtéscsövek, vízcsövek kisebb javításár..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: Technicqll
Gitt állagú epoxy gyurma, amely sürgős esetekben szerelés nélkül, autós berendezések javításánál alkalmazható. Pótolja az anyaghiányokat, tömít és összeragasztja az összes olyan anyagot, mint fém, üve..
1 720Ft
Nettó ár:1 354Ft
Gyártó: Pro Seal
Alkalmas 1cm-es lyukak, vagy kisebb-nagyobb repedések tömítő ragasztására még akkor is, ha szivárog belőle a víz vagy üzemanyag. A javítandó felület legyen olaj és zsírmentes, illetve gondoskodjunk a ..
2 700Ft
Nettó ár:2 126Ft
Gyártó: Versachem
5 perc igazíthatóság, 15 perc kötésidő, 60 perc teljes kötésszilárdság! Csiszolható, géppel megmunkálható, fűrészelhető, reszelhető és festhető. Kiváló minden fémre, műanyagra és fára stb...Felha..
3 150Ft
Nettó ár:2 480Ft
Üzemanyagtartály javító epoxy gyurma 20 g K2 Mega Tank Üzemanyagtartály javító epoxy gyurma 20 g K2 Mega Tank
Új termék
Gyártó: K2
Az üzemanyagtartályok szivárgásainak gyors és megbízható javítására tervezett K2 Mega Tank egy sokoldalú epoxi gitt, amelyet autószerelők és otthoni barkácsolók egyaránt előszeretettel használnak. Ez ..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail