Javító gyurmák
Menü
Kosár

A FoxPost automaták telítettek, az átvétel több nappal is hosszabbodhat!

Javító gyurmák

Javító gyurmák
Gyártó: Technicqll
Prémium minőségű, nagy ellenálló képességgel rendelkező epoxy kitöltő gitt, mely különféle javításokra alkalmazható. Nem túlzás azt állítani, hogy akár törött fogaskerekek javítására is tökéletesen ha..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Mannol
Az Epoxidkitt egy kétkomponensű, epoxigyanta alapú szuper-gitt a gyors javításokhoz, hosszan tartó hatással. Kitölti a lyukakat, karcolásokat, repedéseket, üregeket és horpadásokat. Kézzel könnyen kev..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Technicqll
Gitt állagú epoxy gyurma, amely sürgős esetekben szerelés nélkül, autós berendezések javításánál alkalmazható. Pótolja az anyaghiányokat, tömít és összeragasztja az összes olyan anyagot, mint fém, üve..
1 420 Ft
Nettó ár:1 118 Ft
Gyártó: Pro Seal
Alkalmas 1cm-es lyukak, vagy kisebb-nagyobb repedések tömítő ragasztására még akkor is, ha szivárog belőle a víz vagy üzemanyag. A javítandó felület legyen olaj és zsírmentes, illetve gondoskodjunk a ..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Gyártó: Versachem
5 perc igazíthatóság, 15 perc kötésidő, 60 perc teljes kötésszilárdság! Csiszolható, géppel megmunkálható, fűrészelhető, reszelhető és festhető. Kiváló minden fémre, műanyagra és fára stb... Felha..
3 150 Ft
Nettó ár:2 480 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)