Waxok, viaszok
Menü
Kosár

Waxok, viaszok

Waxok, viaszok
Az autó waxok, magyarul az autó viaszok elsősorban a fényezés védelmét képezik, másod sorban csillogóvá teszi autó fényezését. Egy jó minőségű wax, nem csak karnauba pálma viaszt tartalmaz, hanem a ragyogást elősegítő egyéb adalékanyagokat. Minél több a karnauba tartalom egy waxban annál keményebb. Bizonyos oldószerekkel folyékonnyá is tudják tenni, de ez közel sem annyira tartós, mint viasz állapotban.
A gyorsviaszok előnye, hogy rendkívül könnyen és gyorsan felhordható a fényezésre. Még az autó vizes állapotában szokták egyszerűen ráfújni a fényezésre, majd 2-3 perc után szárazra törölni, de ez közel sem annyira tartós megoldást, mint viasz formában. Egy gyors wax 2-12 hét (ezt az ár tükrözi is) , míg egy viasz alapú wax 12-26 hetes védelmet képes biztosítani normál használat mellett.
A tégelyes waxok sokkal drágábbak és tartósabbak, ezekben nagyobb mennyiségben lehet jelen a karnauba. Ezek felhordása már 15-20 percet is igénybe vehet, de az eredmény lenyűgöző. Az autó úgy fog csillogni, mint még soha és hosszú távú védelmet kap a fényezés.
Ha további kérdés merülne fel hívja ügyfélszolgálatunkat: 06/70-60-666-60
Gyártó: Moje Auto
Autó Nedves Wax 650ml Moje Auto 19-084 Extra gyors és könnyen használható. Meggyorsítja a jármű száradását és visszaadja annak természetes fényét. A nedves karosszérián alkalmazott wax hármas hatású...
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Grass
Gyors viaszMagas koncentrációjú és hatékonyságú viasz, víztaszító és védő hatással. Védi a felületet az időjárás okozta fényezés károsító hatásoktól, mint pl UV sugárzás, savas eső, eső, havazás. A ke..
3 430 Ft
Nettó ár:2 701 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym folyékony karnauba viaszAz Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes. Legnagyobb elő..
6 800 Ft
Nettó ár:5 354 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM folyékony karnauba gyors wax készlet Az Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes..
10 800 Ft
Nettó ár:8 504 Ft
Gyártó: Autoglym
Magasnyomású mosóhoz kezdőkészlet Prémium minőségű autóápolási termékcsalád, melyet gőzborotvás (magasnyomású) mosóra lett kifejlesztve, így a vödrös autómosás elkerülhető. Használatát követően az au..
15 300 Ft
Nettó ár:12 047 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym védőbevonat magasnyomású mosóhozA Polar Seal egy fényezésvédő réteg amit speciálisan magasnyomású mosók hablándzsájával történő felvitelére fejlesztettünk ki. A magasnyomású mosó segítségével..
11 900 Ft
Nettó ár:9 370 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym gyors kerámia bevonat Rapid Ceramic Spray gyors és egyszerű módja annak, hogy tartós védelmet nyújtson autója fényezésének. A kerámiavédelem applikálása általában időigényes folyamat. Az Aut..
11 900 Ft
Nettó ár:9 370 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym kerámia bevonat Az AUTOGLYM eddigi legjobb és legtartósabb fényezésvédő bevonata az Ultra High Definition Ceramic Coating mely, konzerválja a tökéletes fényezés állapotát, és selymes finom t..
34 990 Ft
Nettó ár:27 551 Ft
Gyártó: Autoglym
Luxus autó viaszAz autóápolás ínyenceinek fejlesztetett luxus karnauba wax, mely a legjobb minőségű fehér karnaubából készült. Az Autoglym mérnökei, hosszú kísérletezgetés  eredményeképpen fejles..
35 500 Ft
Nettó ár:27 953 Ft
Gyártó: The Treatment
Carnauba krém viasz PTFE formulával Egyedülálló bevonó anyag, mely magas fényt kölcsönöz a kezelt fényezésnek, ezen felül védi a felületet a szennyeződések letapadásától, továbbá víztaszítóvá teszi a..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Carnauba kemény wax, applikátor szivaccsal 250gr. K2 Ultra Wax
Új termék
Gyártó: K2
Tégelyes karnauba viaszNagyon jó minőségű karnauba viasz, mely használatát követően védi a fényezést az időjárás viszonttagságaitól, további csillogóvá teszi azt. A viasz mindenfajta fényezésen haszná..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: Formula 1
Krém wax tégelybenSárga karnaubából kevert híd krém wax, mely használata során a kezelt felület védett lesz a káros UV sugarak ellen és vízlepergető felületet hoz létre. Használatát követően a kezelt ..
3 550 Ft
Nettó ár:2 795 Ft
Gyártó: Formula 1
Prémium karnauba autó waxEz a prémium karnauba viasz a keresztkötéses polimer technológiájának köszönhetően kiváló védelmet nyújt a fényezésen. A krémes viasz könnyen eltávolítja a kisebb holografikus..
5 350 Ft
Nettó ár:4 213 Ft
Gyártó: Motip
Tartós fény pillanatok alatt Tartós fény létrehozására szolgáló spray. Alkalmas festett, műanyag és krómozott alkatrészekhez. Védi az autót a káros UV sugarak ellen, könnyebben tisztíthatóvá teszi ..
2 180 Ft
Nettó ár:1 717 Ft
Gyártó: Motip
Gyorsfény-viasz 500ml Ápolószer a normál és a metál fényezésű felületének fényének helyreállítására és védelmére. - Gyorsan és könnyen felhordható. - Védelmet nyújt az időjárás negatív hatásaival..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Mannol
Folyékony karnauba waxA mannol speed wax egy folyékony autóviasz, mely védi a fényezést és megőrzi annak aktuális állapotát. Nem csak autó polírozása után javasolt a használata, hanem autómosás befeje..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Kerámia bevonat fényezésre 50ml K2 Gravon Lite G033 Kerámia bevonat fényezésre 50ml K2 Gravon Lite G033
Új termék
Gyártó: K2
K2 Gravon Lite kerámia bevonat Otthoni körülmények között felvihető kerámia folyadék. A kerámia bevonatot a világon jelenleg legtartósabb védelmi formulájának tartják számon, melyet fényezésre vagy e..
13 400 Ft
Nettó ár:10 551 Ft
Gyártó: Grass
Nedves viasz fényezésreErősen vízlepergető, hidrofób felületet képző szárító hatású nedves viasz, mely a fényezést nem csak védetté, hanem szép csillogóvá is teszi. Használatát követően a a szennyeződ..
2 190 Ft
Nettó ár:1 724 Ft
Gyártó: Royal Magic 101
Nanotechnológiás autó viaszA Magic 101 Paltinum Nano Wax tartalmat apó, nano-méretű viasz részecskéket, amelyek mélyebbre hatolnak a festékrétegben, ezáltal hatékonyabban fiatalítják a festék megjelen..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Carnauba Car Wax A karnauba-autóviasszal ragyogóvá teheti az autója küllemét. A kezelt felületet védi a szennyeződések megtapadásától, továbbá vízlepergetővé teszi az autó fényezését. A ke..
3 260 Ft
Nettó ár:2 567 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Metallic Car Wax + PTFE Egy továbbfejlesztett kivitel, kombinálva a hagyományos Turtle Wax művészettel, kihasználva a legfejlettebb technológiát, hosszantartó eredményeket biztosít. A hozzáadott fluo..
2 480 Ft
Nettó ár:1 953 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax prémium nedves viaszVédi a felületet az időjárás káros hatásai ellen, prémium ragyogást biztosít a kezelés után. A kezelt felület vízlepergető hatású lesz hosszú időn keresztűl. Haszná..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Original Folyékony autóviasz A legendás autóviasz, amely a kezdetet jelentette egy Chicagói család fürdőkádjától, 1946-ban, a világ legnépszerűbb autóviaszáig. A könnyen használható folyék..
2 400 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Wax Wet It szórófejes wax 500ml Speciális formula a megerősített nano-polimerekkel, amelyek növelik a teljesítményt és a tartósságot, száradás után ragyogó és tartós filmréteget képezve a kezelt felü..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax kemény viaszA klasszikus Turtle Wax Original tégelyes wax továbbfejlesztett változata. Még tartósabb, még keményebb és még csillogóbb formula, mint elődje. Sokrétűen használható védőbevonat..
3 350 Ft
Nettó ár:2 638 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turle Wax kerámia sprayPrémium bevonat, mely hatékonyan segíti a felületet tisztán tartani, továbbá csillogást a kezelt fényezésnek, és a keletkezett védőréteg hosszan víztaszító lesz. Használata..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Tételek: 1 - 26 / 26 (1 oldal)