Waxok, viaszok
Menü
Kosár

Waxok, viaszok

Waxok, viaszok
Az autó waxok, magyarul az autó viaszok elsősorban a fényezés védelmét képezik, másod sorban csillogóvá teszi autó fényezését. Egy jó minőségű wax, nem csak karnauba pálma viaszt tartalmaz, hanem a ragyogást elősegítő egyéb adalékanyagokat. Minél több a karnauba tartalom egy waxban annál keményebb. Bizonyos oldószerekkel folyékonnyá is tudják tenni, de ez közel sem annyira tartós, mint viasz állapotban.
A gyorsviaszok előnye, hogy rendkívül könnyen és gyorsan felhordható a fényezésre. Még az autó vizes állapotában szokták egyszerűen ráfújni a fényezésre, majd 2-3 perc után szárazra törölni, de ez közel sem annyira tartós megoldást, mint viasz formában. Egy gyors wax 2-12 hét (ezt az ár tükrözi is) , míg egy viasz alapú wax 12-26 hetes védelmet képes biztosítani normál használat mellett.
A tégelyes waxok sokkal drágábbak és tartósabbak, ezekben nagyobb mennyiségben lehet jelen a karnauba. Ezek felhordása már 15-20 percet is igénybe vehet, de az eredmény lenyűgöző. Az autó úgy fog csillogni, mint még soha és hosszú távú védelmet kap a fényezés.
Ha további kérdés merülne fel hívja ügyfélszolgálatunkat: 06/70-60-666-60
Gyártó: Moje Auto
Extra gyors és könnyen használható. Meggyorsítja a jármű száradását és visszaadja annak természetes fényét. A nedves karosszérián alkalmazott wax hármas hatású. Mosás után gyorsítja az autó száradását..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Autoglym Aqua Wax (karnauba viasz) 500 ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes. Legnagyobb előnye, hogy nem kell az autót szárí..
6 800 Ft
Nettó ár:5 354 Ft
Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray) Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
  Az Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes. Legnagyobb előnye, hogy nem kell ..
10 800 Ft
Nettó ár:8 504 Ft
Gyártó: Autoglym
Prémium minőségű autóápolási termékcsalád, melyet gőzborotvás (magasnyomású) mosóra lett kifejlesztve, így a vödrös autómosás elkerülhető. Használatát követően az autó fényezése tiszta és ápolt lesz h..
15 300 Ft
Nettó ár:12 047 Ft
Gyártó: Autoglym
A Polar Seal egy fényezésvédő réteg amit speciálisan magasnyomású mosók hablándzsájával történő felvitelére fejlesztettünk ki. A magasnyomású mosó segítségével így könnyen és gyorsan felhordható vízle..
11 900 Ft
Nettó ár:9 370 Ft
Gyártó: Autoglym
Rapid Ceramic Spray gyors és egyszerű módja annak, hogy tartós védelmet nyújtson autója fényezésének. A kerámiavédelem applikálása általában időigényes folyamat. Az Autoglym Rapid Ceramic Spray haszná..
11 900 Ft
Nettó ár:9 370 Ft
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM eddigi legjobb és legtartósabb fényezésvédő bevonata az Ultra High Definition Ceramic Coating mely, konzerválja a tökéletes fényezés állapotát, és selymes finom tapintású felületet és tükö..
34 990 Ft
Nettó ár:27 551 Ft
Gyártó: Autoglym
Az autóápolás ínyenceinek fejlesztetett luxus karnauba wax, mely a legjobb minőségű fehér karnaubából készült. Az Autoglym mérnökei, hosszú kísérletezgetés  eredményeképpen fejlesztették tovább m..
35 500 Ft
Nettó ár:27 953 Ft
Gyártó: K2
Nagyon jó minőségű karnauba viasz, mely használatát követően védi a fényezést az időjárás viszonttagságaitól, további csillogóvá teszi azt. A viasz mindenfajta fényezésen használható, legyen szó akril..
2 750 Ft
Nettó ár:2 165 Ft
Gyártó: Formula 1
Sárga karnaubából kevert híd krém wax, mely használata során a kezelt felület védett lesz a káros UV sugarak ellen és vízlepergető felületet hoz létre. Használatát követően a kezelt felület ragyogóan ..
4 250 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Flex Wax a rendkívül sokoldalú spray, amely páratlan extra védelmet biztosít. Grafénnel kombinált formulával lett átitatva, mely az ember által ismer..
9 250 Ft
Nettó ár:7 283 Ft
Gyártó: Motip
Tartós fény létrehozására szolgáló spray. Alkalmas festett, műanyag és krómozott alkatrészekhez. Védi az autót a káros UV sugarak ellen, könnyebben tisztíthatóvá teszi a felületet. A kezelt felület sz..
2 180 Ft
Nettó ár:1 717 Ft
Gyártó: Motip
Ápolószer a normál és a metál fényezésű felületének fényének helyreállítására és védelmére. - Gyorsan és könnyen felhordható. - Védelmet nyújt az időjárás negatív hatásaival szemben. - Fényes felül..
2 750 Ft
Nettó ár:2 165 Ft
Gyorsfény-viasz karnauba wax (Speed Wax) 500 ml Mannol 9977
-8 %
Gyártó: Mannol
Speed Wax – Rendkívül hatékony és gyorsan ható védőszer, mely természetes karnaubaviasz alapú. Karosszériák és egyéb elemek fényesítésére, illetve védelmére használható, hogy azok tökéletes állapotban..
2 350 Ft 2 550 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Royal Magic 101
A Magic 101 Paltinum Nano Wax tartalmat apó, nano-méretű viasz részecskéket, amelyek mélyebbre hatolnak a festékrétegben, ezáltal hatékonyabban fiatalítják a festék megjelenítését. A mély, fényes ragy..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A karnauba-autóviasszal ragyogóvá teheti az autója küllemét. A kezelt felületet védi a szennyeződések megtapadásától, továbbá vízlepergetővé teszi az autó fényezését. A kezelt felület kiemelkedően csi..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Egy továbbfejlesztett kivitel, kombinálva a hagyományos Turtle Wax művészettel, kihasználva a legfejlettebb technológiát, hosszantartó eredményeket biztosít. A hozzáadott fluorpolimerek (PTFE) közisme..
2 900 Ft
Nettó ár:2 283 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Védi a felületet az időjárás káros hatásai ellen, prémium ragyogást biztosít a kezelés után. A kezelt felület vízlepergető hatású lesz hosszú időn keresztűl.  Használata: 1. Mossan le az autó..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A legendás autóviasz, amely a kezdetet jelentette egy Chicagói család fürdőkádjától, 1946-ban, a világ legnépszerűbb autóviaszáig. A könnyen használható folyékony autóviasz eredeti ötlete alapján a Tu..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Speciális formula a megerősített nano-polimerekkel, amelyek növelik a teljesítményt és a tartósságot, száradás után ragyogó és tartós filmréteget képezve a kezelt felületen. A termék nem tartalmaz csi..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A klasszikus Turtle Wax Original tégelyes wax továbbfejlesztett változata. Még tartósabb, még keményebb és még csillogóbb formula, mint elődje. Sokrétűen használható védőbevonat (wax), mely autóápolás..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Prémium bevonat, mely hatékonyan segíti a felületet tisztán tartani, továbbá csillogást a kezelt fényezésnek, és a keletkezett védőréteg hosszan víztaszító lesz.  Használata: 1. Mossa le, maj..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Carnauba autó viasz PTFE adalékkal 354ml the treatment
Elfogyott
Gyártó: The Treatment
Egyedülálló bevonó anyag, mely magas fényt kölcsönöz a kezelt fényezésnek, ezen felül védi a felületet a szennyeződések letapadásától, továbbá víztaszítóvá teszi a felületet. Csökkenti az elhalványulá..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Kerámia bevonat fényezésre 50ml K2 Gravon Lite G033 Kerámia bevonat fényezésre 50ml K2 Gravon Lite G033
Elfogyott
Gyártó: K2
Otthoni körülmények között felvihető kerámia folyadék. A kerámia bevonatot a világon jelenleg legtartósabb védelmi formulájának tartják számon, melyet fényezésre vagy egyéb felületekre szoktak felvinn..
13 400 Ft
Nettó ár:10 551 Ft
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)