Menü
Kosár

Waxok, viaszok

Waxok, viaszok

Az autó waxok vagy más néven autó viaszok elsődleges célja az autófényezés védelme, másodsorban pedig a csillogó megjelenés biztosítása. A prémium minőségű autó waxok nem csak karnauba pálma viaszt tartalmaznak, hanem különböző ragyogást fokozó adalékanyagokat is. A karnauba tartalom aránya a waxban meghatározza annak keménységét: minél magasabb a karnauba tartalom, annál keményebb a wax. Bizonyos oldószerek segítségével a wax folyékony állapotúvá tehető, bár ez kevésbé tartós, mint a viasz állapotú termékek.

A gyorsviaszok nagy előnye, hogy rendkívül gyorsan és könnyen felhordhatók a fényezésre. Ezeket általában a vizes autóra fújják, majd 2-3 perc elteltével szárazra törlik. Bár ez a módszer gyors és egyszerű, nem biztosít olyan hosszú távú védelmet, mint a viasz alapú waxok. Egy gyors wax átlagosan 2-12 hétig nyújt védelmet – az ár is tükrözi ezt –, míg egy viasz alapú wax akár 12-26 hetes védelmet is képes biztosítani normál használat mellett.

A tégelyes waxok általában drágábbak és tartósabbak, mivel ezekben nagyobb mennyiségben van jelen a karnauba. Ezeknek a felhordása időigényesebb, akár 15-20 percet is igénybe vehet, de az eredmény lenyűgöző: az autó fényezése hosszú távú védelmet kap és lenyűgözően csillog.

Ha további információra van szüksége az autó waxok vagy autó viaszok használatával és választásával kapcsolatban, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a következő telefonszámon: 06/70-60-666-60. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a legjobb autó wax kiválasztásában, hogy autója fényezése hosszan megőrizze ragyogását és védelmét.

Gyártó: Moje Auto
Az Moje Auto gyorswax (folyékony viasz)  egy extra gyors és könnyen használható termék, amely kifejezetten a modern autótulajdonosok igényeire lett szabva. Ennek a kiváló minőségű gyorswaxna..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Autó karosszéria balzsam 700 ml K2 Balsam Liquid Wax Autó karosszéria balzsam 700 ml K2 Balsam Liquid Wax
Új termék
Gyártó: K2
A K2 Balsam Liquid Wax egy rendkívül sűrű, majdnem krém állagú autóviasz, amely kivételes védelmet nyújt a fényezésnek több héten keresztül. Ez a különleges összetétel nem csak védi a festéket, hanem ..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Autoglym Aqua Wax (karnauba viasz) 500 ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM Prémium Minőségű Aqua Wax innovatív megoldást nyújt a járművek külső felületeinek ápolásához. A termék úgy lett kifejlesztve, hogy rendkívül ragyogó, foltmentes eredményt biztosítson még v..
6 800Ft
Nettó ár:5 354Ft
Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray) Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Rapid Aqua Wax kit egy kiváló minőségű termék együttes, amely a járművek külső felületeinek gyors és hatékony ápolását teszi lehetővé. Az Autoglym Aqua Wax a kit részeként kifejezetten úgy..
10 800Ft
Nettó ár:8 504Ft
Gyártó: Autoglym
A Prémium Minőségű Autoglym Autóápolási Termékcsalád egy innovatív megoldást kínál az autómosás terén, kifejezetten a gőzborotvás (magasnyomású) mosókra lett tervezve, ami lehetővé teszi a hagyományos..
15 300Ft
Nettó ár:12 047Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Polar Seal egy különleges és innovatív fényezésvédő réteg, amelyet kifejezetten a magasnyomású mosók hablándzsájával történő egyszerű és gyors felvitelére fejlesztettek ki. Ez a termék ide..
11 900Ft
Nettó ár:9 370Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Rapid Ceramic Spray egy forradalmi termék az autóápolás területén, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű alkalmazást, miközben tartós védelmet nyújt a jármű fényezésének. Ezzel a termék..
11 900Ft
Nettó ár:9 370Ft
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM Ultra High Definition Ceramic Coating egy magas szintű fényezésvédő bevonat, amely a legújabb innovációkat ötvözi az autóápolás terén. Ez a termék kiválóan alkalmas a tökéletes fényezés ál..
34 990Ft
Nettó ár:27 551Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Ultra High Definition Wax a luxusautó-ápolás csúcskategóriás terméke, amelyet kifejezetten az autóápolás ínyencei számára fejlesztettek. Ez a prémium minőségű karnauba wax a legfinomabb fe..
35 500Ft
Nettó ár:27 953Ft
Gyártó: The Treatment
A The Treatment - Carnauba autó viasz PTFE adalékkal egy különleges bevonó anyag, amelyet kifejezetten az autó fényezésének magas fényűvé és védelmévé tételére fejlesztettek ki. Ez a termék nemcsak ki..
2 450Ft
Nettó ár:1 929Ft
Gyártó: Formula 1
A Forumula 1 Karnauba Wax egy kiváló minőségű autóápolási termék, amely természetes pálmaviaszt tartalmaz, ötvözve a modern technológia előnyeivel. Ez a speciális viasz tökéletes választás azok s..
4 250Ft
Nettó ár:3 346Ft
Gyártó: Motip
A Motip Gyorsfény Wax Spray egy tartós fényt létrehozó, magas minőségű autóápolási termék. Alkalmas festett, műanyag és krómozott alkatrészekhez, így széleskörűen használható a jármű különböző részein..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Gyártó: Motip
A Motip Gyorsfény-Viasz egy kiváló minőségű, krém állagú ápolószer, amely speciálisan a normál és a metál fényezésű autók fényének helyreállítására és védelmére lett kifejlesztve. Ez a termék nem csak..
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Gyorsfény-viasz karnauba wax (Speed Wax) 500 ml Mannol 9977
-8 %
Gyártó: Mannol
A Speed Wax egy rendkívül hatékony és gyorsan ható védőszer, mely természetes karnaubaviasz alapú, ideális a karosszériák és egyéb elemek fényesítésére és védelmére. Ez a termék tökéletesen alkalmas a..
2 350Ft 2 550Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: K2
A K2 Ultra Wax karnauba viasz egy kiváló minőségű autóápolási termék, amely rendkívüli védelmet nyújt a jármű fényezésének az időjárási viszontagságokkal szemben. Ez a prémium viasz nemcsak megvédi a ..
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Gyártó: Royal Magic 101
A Magic 101 Platinum Nano Wax egy forradalmi autóápolási termék, amely nano-méretű viaszrészecskéket tartalmaz. Ezek a kisméretű részecskék mélyebben hatolnak be a festékrétegbe, mint a hagyományos vi..
2 200Ft
Nettó ár:1 732Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Carnauba Viasz egy kiváló minőségű autóápolási termék, amely segítségével autója külleme nemcsak ragyogóvá, hanem hosszantartóan védetté is válik. Ez a termék a természetes karnauba viasz..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Metal PTFE Autó Viasz egy továbbfejlesztett kivitelű termék, amely a hagyományos Turtle Wax művészetet ötvözi a legfejlettebb technológiával, így hosszantartó eredményeket biztosít. A via..
2 900Ft
Nettó ár:2 283Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax egy prémium minőségű autóápolási termék, amely a Turtle Wax innovatív termékcsaládjának része. Ez a különleges viasz lenyűgöző fényt és tartós védelmet ny..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Original Autó Viasz egy valódi ikon a járműápolási termékek között, amely több mint hét évtizedes múltra tekint vissza. Kezdetben egy Chicagói család fürdőkádjában készült 1946-ban, mára ..
2 720Ft
Nettó ár:2 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Wax & Dry (korábban ismert mint Turtle Wax Wax It Dry) egy speciálisan kifejlesztett autóápolási termék, amely megerősített nano-polimerekkel rendelkezik. Ezek a nano-polimerek n..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hard Shell Kemény-Autóviasz egy továbbfejlesztett változata a klasszikus Turtle Wax Original tégelyes waxnak. Ez a termék a Turtle Wax márka hosszú évtizedes tapasztalatát és innovációját..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating egy prémium minőségű kerámia bevonatú spray, amely kivételes fényt és tartós védelmet biztosít az autó festékének, fémes, műanyag és üveg felületein..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706 Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706
Elfogyott
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Flex Wax egy rendkívül sokoldalú spray, amely innovatív grafénnel dúsított formulájának köszönhetően páratlan extra védelmet nyújt a járműveknek. A g..
9 250Ft
Nettó ár:7 283Ft
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail