Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Gyorsfény-viasz karnauba wax (Speed Wax) 500 ml Mannol 9977

Gyorsfény-viasz karnauba wax (Speed Wax) 500 ml Mannol 9977
-8 %
Gyorsfény-viasz karnauba wax (Speed Wax) 500 ml Mannol 9977
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Mannol
 • Termékkód: AF100973
 • Mennyiségi egység: darab
2 350Ft
2 550Ft
Nettó ár: 1 850Ft

Mannol Speed Wax 9977 - Gyorsfény autóviasz 500 ml

A Speed Wax egy rendkívül hatékony és gyorsan ható védőszer, mely természetes karnaubaviasz alapú, ideális a karosszériák és egyéb elemek fényesítésére és védelmére. Ez a termék tökéletesen alkalmas arra, hogy autója fényezését tökéletes állapotban tartsa, és alkalmazható a karosszéria műanyag és gumi elemein is.

Tulajdonságok és előnyök:

 • Hosszan tartó fény és szín: A kezelt festékbevonatoknak hosszantartó fényes fényt és színt biztosít, miközben elfedi a felszíni hollografikus karcolásokat.
 • Vízgyöngyös hatás: A Speed Wax "vízgyöngyös hatást" alakít ki az alkalmazott elemeken, ami azt jelenti, hogy a folyadék apró cseppek formájában marad a felületen, segítve a szennyeződések és útpor eltávolítását, minimálisra csökkentve a mikrokarcok és sérülések megjelenését.
 • Csúszós védőbevonat: Eredményül kapott csúszós védőbevonat könnyebben tisztítható és szárítható.
 • Fényezés tömítése és korrózióvédelem: Tömíti a fényezés sérüléseit, áthatol a mikroszkopikus karcolásokon, és megakadályozza a korróziót, hozzájárulva a keményviasz és nanokerámia jobb tapadásához.
 • Festékfelület védelme: Hosszan tartó védőhatással rendelkezik, megvédi a festékfelületeket a környezet káros hatásaitól és a gyakori autómosás során bekövetkező károsodástól.
 • Sokoldalú alkalmazhatóság: Bármilyen típusú festésre alkalmas, és nedves vagy száraz felületeken egyaránt felvihető. Alkalmas polírozógépekhez is.

A Speed Wax egy multifunkciós megoldás azok számára, akik gyors, de hatékony védelmet és fényesítést szeretnének biztosítani autójuknak, figyelembe véve a modern autóápolási technológiákat és az autótulajdonosok igényeit.

A 9977 MANNOL Speed Wax alkalmazása egyszerű, mégis hatékony módszerrel történik, amely biztosítja a jármű fényezésének optimális védelmét és fényességét. Itt egy részletes útmutató a viasz helyes felhordásához:

Felhordási lépések:

 1. Alapos rázás: A Speed Wax használata előtt többször erősen rázza fel a flakont, hogy a viasz összetevői teljesen összekeveredjenek, ezáltal biztosítva a termék egyenletes konzisztenciáját.

 2. Felvitel: Vigye fel a viaszt egy puha ruhára, polírozó kendőre vagy szivacsra. Ezután alkalmazzon kis nyomást, és körkörös mozdulatokkal vigye fel egyenletesen és vékony rétegben a megtisztított és mosott festékfelületre.

 3. Környezeti tényezők figyelembevétele: Kerülje a Speed Wax használatát felforrósodott karosszéria elemeken és közvetlen napsugárzásban. Ezek a körülmények befolyásolhatják a viasz hatékonyságát és a felvitel minőségét.

Kiszerelés: A 9977 MANNOL Speed Wax 500 ml-es kiszerelésben érkezik, ami elegendő mennyiséget biztosít a jármű többszöri kezeléséhez.

A MANNOL Speed Wax használata biztosítja, hogy autója fényezése hosszú ideig megőrizze fényességét és védettségét, miközben kiemeli annak szépségét."

Ebben a kibővített leírásban részletesen ismertettem a MANNOL Speed Wax felhordási lépéseit és fontosságát, figyelembe véve a környezeti tényezőket és a termék optimális használatát

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail