Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Autó gyorswax (folyékony viasz) 650ml Moje Auto 19-084

Autó gyorswax (folyékony viasz) 650ml Moje Auto 19-084
Autó gyorswax (folyékony viasz) 650ml Moje Auto 19-084
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Moje Auto
  • Termékkód: AF100125
  • Mennyiségi egység: darab
1 850Ft
Nettó ár: 1 457Ft

Autó gyorswax (folyékony viasz) 650ml Moje Auto 19-084

Az Moje Auto gyorswax (folyékony viasz)  egy extra gyors és könnyen használható termék, amely kifejezetten a modern autótulajdonosok igényeire lett szabva. Ennek a kiváló minőségű gyorswaxnak a segítségével jelentősen meggyorsítható a jármű száradási folyamata, miközben visszaadja annak természetes fényét és ragyogását.

A nedves karosszérián alkalmazott wax hármas hatással bír:

  1. Gyors Száradás: A wax segíti az autó gyorsabb száradását mosás után, így kevesebb időt kell szánni az autóápolásra.

  2. Fényesség és Csillogás: Nem csak visszaadja, hanem fokozza is az autó festékének természetes fényét és csillogását, amely látványosan javítja a jármű megjelenését.

  3. Időjárási Védelem: Egy védőréteget képez, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, így az autó festéke hosszabb ideig marad szép és fényes.

A gyorswax használata rendkívül egyszerű és hatékony. Egy pár könnyed fújás után már csak áttörölni kell a felületet, és az autó festése már készen is áll, hogy szembe nézzen az út és az időjárás kihívásaival. A termék univerzális jellege miatt mindenféle típusú autófestéken alkalmazható, legyen szó matt, fényes vagy metál festékekről.

A Moje Auto gyorswaxa tökéletes választás mindazok számára, akik gyors és hatékony megoldást keresnek autójuk fényezésének ápolására és védelmére. Ez a termék nem csak megkönnyíti az autóápolást, hanem hosszú távú védelmet is nyújt, így az autó festése hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét és fényét.

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail