Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Rólunk

Az autofejlesztes.hu, amely 2009. november 4-én indult útjára egy egyszemélyes vállalkozásként, az évek során jelentős fejlődésen ment keresztül az autós piac egyik meghatározó szereplőjévé válván. Az induláskor a vállkozás kínálata rendkívül széles volt, nem csak az autófelszerelési és ápolási termékekkel foglalkozott, hanem háztartási felszereléseket és vegyiárukat is kínált. Az üzleti tevékenység kezdetben kizárólag online értékesítésre és házhoz szállításra korlátozódott, azonban hamar be lett vezetve a személyes átvételi lehetőséget is.

A vállalkozás filozófiája mindig a minőségi termékek és a versenyképes árak biztosítása volt. Sikerült több nagykereskedelmi és importőri kapcsolatot is kialakítani, melyek révén sikerült fenntartania ezt az üzleti elvet. A termékpaletta fokozatosan szűkítve lett, a háztartási és egyéb termékek helyett teljes mértékben az autós szegmensre összpontosítva, ezzel is növelve lett  piaci pozíció az autófelszerelési és ápolási piacon.

2017 szeptemberében a vállalkozás újabb mérföldkövet ért el, amikor átalakult és Autofejlesztes.hu Kft.-ként folytatta tevékenységét. Ez a lépés nemcsak a vállalat struktúrájának megszilárdulását jelentette, hanem a 100%-ban magyar tulajdonú cég elkötelezettségét is az autós közösség iránt. Ezt a fejlődést egy megújult üzlethelyiség is kísérte, amely modern környezetet és még szélesebb termékkínálatot kínál a vásárlóknak.

Az autofejlesztes.hu az évek során nemcsak a termékkínálatot és a szolgáltatásokat fejlesztette, hanem a vásárlói élményt és az ügyfélkapcsolatokat is folyamatosan tökéletesítette, hogy kiváló vásárlási élményt nyújtson mindenkinek, aki az autófelszerelés és ápolás területén keres megbízható, magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail